Επισκέπτης
Δεν ειναι Πακιστανος.Ελληνας πολιτης ειναι.Μην ακουσεις για πουτσα,αμεσως να την πιασεις.
Δεν είμαι ρατσιστής σαν κάτι δεξιές φόλες.Πούτσα να ναι κ γιορτάζω.
Δεν ειναι Πακιστανος.Ελληνας πολιτης ειναι.Μην ακουσεις για πουτσα,αμεσως να την πιασεις.
Σου εχω απαντησει τυπε σε προηγουμενες μερες,αλλα δεν εχει νοημα η πολιτικη συζητηση οταν ειμαστε απολυτοι.Οταν ολα οσα κανει ο Γιωργακης ειναι σωστα,καταλαβαινεις οτι συζητηση δεν μπορει να γινει.Αν θελεις δωσε τουλαχιστον την διευθυνση του αλλουνου,για να ριξει ενα πουτσο στον legoliαρη.Πουστης μπορει να ειναι αλλα ειναι και ανθρωπος.καλο το παραπολιτικο
αλλα πολιτικη απαντηση δεν βλεπω
Γι αυτο θα γιορταζεις μια φορα τον χρονο και πολυ θα σου ειναι.Δεν είμαι ρατσιστής σαν κάτι δεξιές φόλες.Πούτσα να ναι κ γιορτάζω.
Γι αυτο θα γιορταζεις μια φορα τον χρονο και πολυ θα σου ειναι.
Σου εχω απαντησει τυπε σε προηγουμενες μερες,αλλα δεν εχει νοημα η πολιτικη συζητηση οταν ειμαστε απολυτοι.Οταν ολα οσα κανει ο Γιωργακης ειναι σωστα,καταλαβαινεις οτι συζητηση δεν μπορει να γινει.Αν θελεις δωσε τουλαχιστον την διευθυνση του αλλουνου,για να ριξει ενα πουτσο στον legoliαρη.Πουστης μπορει να ειναι αλλα ειναι και ανθρωπος.
Ναι εχεις δικιο,μονο που βλεπω οτι δεν βολευεσαι.Μοστραρισες την αγγελια εδω και 2 μηνες αλλα πουτσα δεν βρηκες.Και οταν εισαι αγαμητη,βγαζεις νευρακια.Προσεχε το γιατι εχεις που εχεις ρυτιδες,εισαι που εισαι για τον πουτσο,κριμα να περιμενεις χρονια για να σε λυπηθουνε και σε ριξουν κανα πουτσο κατα λαθος.Και να ευχεσαι να βγει ο Αλεξης.Xαχαχαχα
χαχαχα
χαχα
Οτι πεις αγάμητη.Ο μικρόκοσμος μας να βολεύεται.
Οκ τυπε μην το ξανακανεις τοτε.πολιτικη συζητηση γινεται οταν εχεις επιχειρηματα να αντικρουσεις τα αντιπαλα
αν δεν εχεις προσφευγεις σε αστειακια σε φτιαχτες φωτογραφιες και σε χαζες ατακες
Δε θέλω διακρίσεις... Και εμείς οι Ολυμπιακοί ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ νέο γήπεδο (το παλιό θα το δώσουμε στον Εθνικό).Γιατί για να παίξει μπάλα μια χώρα, όπως και μια ομάδα, πρέπει να έχει γήπεδο. Και εμείς της το φτιάχνουμε το γήπεδο. Πες το στον πατέρα σου.
Τον ακούσατε ξεκάθαρα! Είστε όλοι μάρτυρες!
Στο διαφημιστικό, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε να φτιάξει γήπεδο για την Εθνική Ελλάδας (αποκλειστικό), για τον ΠΑΟ, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. (Ο ΟΣΦΠ έχει ήδη)
Όχι … σήμερα λέμε, και αύριο τα ξεχνάμε!
Αν και δεν τον έχω για τέτοιον άνθρωπο τον Αντώνη ...
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Α, τώρα που είπα για ΑΕΚ, θυμήθηκα Μελισσανίδη, και μετά θυμήθηκα ΟΠΑΠ
… τι πάω και θυμάμαι κι εγώ, βραδιάτικα …
Ναι εχεις δικιο,μονο που βλεπω οτι δεν βολευεσαι.Μοστραρισες την αγγελια εδω και 2 μηνες αλλα πουτσα δεν βρηκες.Και οταν εισαι αγαμητη,βγαζεις νευρακια.Προσεχε το γιατι εχεις που εχεις ρυτιδες,εισαι που εισαι για τον πουτσο,κριμα να περιμενεις χρονια για να σε λυπηθουνε και σε ριξουν κανα πουτσο κατα λαθος.Και να ευχεσαι να βγει ο Αλεξης.
Τυπε εγω χαιρομαι οταν βρισκεις πουτσες να τρως.Εχεις λιγοτερα νευρα μετα και θυμιζεις ανθρωπο.Τωρα τεκνακο να πηρε εσενα για να σου γυαλισει αυτο που δεν εχεις λιγο δυσκολο.Αν ειναι κανας πεινασμενος Πακιστανος μπορει.Αν και δεν λες ποσα του δινεις.Πρόσεχε τι παίζει ,σήμερα (πριν λίγο μάλιστα) κ ένω έχω κλείσει το νήμα της παρτούζας εδώ κ 2-3 βδομάδες μιας κ ο Πακιστανός μου άρχισε επιτέλους να τον τρώει κ αυτός πήρα πμ από ένα τεκνάκι για να μας γυαλίσει ταυτόχρονα τις ψωλάρες μας.Πες κιόλας στους μόντες να σου δείξουν τα πμ.Έτσι να σου πετάγεται η σκυλιασμένη ρυτίδα μέχρι απέναντι.
Τυπε εγω χαιρομαι οταν βρισκεις πουτσες να τρως.Εχεις λιγοτερα νευρα μετα και θυμιζεις ανθρωπο.Τωρα τεκνακο να πηρε εσενα για να σου γυαλισει αυτο που δεν εχεις λιγο δυσκολο.Αν ειναι κανας πεινασμενος Πακιστανος μπορει.Αν και δεν λες ποσα του δινεις.
μακρυα απο τον κωλο μας και οπου θελει ας μπει.ας επαναφερω την ταξη.Έτσι ομοφοβική κατινάρα μου.Βράζε στη κατινιά σου μπας κ βρείς τα ρχίδια που σου λείπουν.
Και εμείς, της το φτιάχνουμε το Γήπεδο. Αυτή είναι η αλήθεια.
έλα πες αλήθεια...Aυτό οτι μωρή άπλυτη δεξιόστροφη φόλα χρησιμοποιείς ως αντεπιχείρημα ένα θέμα ουσιαστικής ισότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης speaks volumes για τις γιδοτρόμπες του πιτσαδόρικου mentality.Ουστ μεσαιωνική λινάτσα.Στην ιστορία ξεχασμένες θα περάσετε.