tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ρε δεν υπαρχει
πραγματικα που βρισκεται τις φωτο
πατέρας αυτουνού είναι
ρε δεν υπαρχει
πραγματικα που βρισκεται τις φωτο
ο Κουράκης μήπως;
ο μπενι στον ενικο
Δεν είναι αδικία να φύγει αυτός ο άνθρωπος από την πολιτική κ να τον βρίζει όλος ο κόσμος κ να μας κυβερνάει ο Αλέξης;Δεν νομιζω να υπαρχει νεοδημοκρατης που να μην το εχει φανταστει.
Ό,τι και να λενε οι διαφοροι μυρωδιάδες, ο μπενι ειναι κολοσσός.
βγαλε εσυ πακετο τσιγαρα στην κουβα και καμαρωσε σοσιαλιστικο μοντελο!λοιπον για να μην αμφιβαλεις η κινα και η ρωσια δεν εχουν κομμουνισμο
σοσιαλιστικα μοντελα εχουν σε αργενινη κουβα βενεζουελα που ειχαν και επιτυχια και πηγαν παρα πολυ καλα φερανε μια ισοκατανομη πλουτου
Γι αυτο ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.Δεν είναι αδικία να φύγει αυτός ο άνθρωπος από την πολιτική κ να τον βρίζει όλος ο κόσμος κ να μας κυβερνάει ο Αλέξης;
Δεν πιστεύω ότι ο Βενιζέλος θα φύγει από την πολιτική.Από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα αποχωρήσει και σωστά θα πράξει.Δεν είναι αδικία να φύγει αυτός ο άνθρωπος από την πολιτική κ να τον βρίζει όλος ο κόσμος κ να μας κυβερνάει ο Αλέξης;
Σημ: σταμάτησα να ψηφίζω ΝΔ από τη στιγμή που συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ, άρα δεν έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στο ΠΑΣΟΚ γενικά
Ανακριβές. Ούτε εγω ψηφισα ΝΔ στις εκλογες. Το αιμα στο κεφαλι μου ανεβαινει για οσους δεξιους ψηφισαν Συριζα λογω ΕΝΦΙΑ.Δεν πιστεύω ότι ο Βενιζέλος θα φύγει από την πολιτική.Από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα αποχωρήσει και σωστά θα πράξει.
Τώρα την σημείωση τι την ήθελες;Δεν ξέρεις ότι ο Άλεξ71 όταν ακούει για ΝΔκρατες που δεν ψήφισαν ΝΔ στις εκλογές του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι;
διαφωνω με την ιδιωτικοποιηση της ΔΕΗ καθως αυτο θα φερει αυξησεις στα οικιακα τιμολογια και θα καταργησει το νομο για την δωρεαν παροχη κιλοβατορων σε φτωχους (νομοσχεδιο ανθρωπιστικης κρισης)
ευτυχως ο λαφαζανης εχει θεσει σαν κοκκινη γραμμη την μη ιδιωτικοποιηση της ΔΕΗ
πας να βαλεις μυαλο σε μπολσεβικους και συ τωρα μωρε...ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΤΥΠΕ......ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ????
πας να βαλεις μυαλο σε μπολσεβικους και συ τωρα μωρε...
Το γκάλοπ τι εννοεί με το "Ναι στη Συμφωνία. Μεταρυθμίσεις - παραμονή στο Ευρώ."?
Συμφωνία με όρους συνέχισης της λιτότητας ή όχι?
Ανακριβές. Ούτε εγω ψηφισα ΝΔ στις εκλογες. Το αιμα στο κεφαλι μου ανεβαινει για οσους δεξιους ψηφισαν Συριζα λογω ΕΝΦΙΑ.
προδοτη!!!!Ανακριβές. Ούτε εγω ψηφισα ΝΔ στις εκλογες.
προδοτη!!!!
με τι να χαρω? με τους αποστατες???? *Pελα ρε μεμο δεν χάρηκες?
με τι να χαρω? με τους αποστατες???? *P