Επισκέπτης
Μακάρι να μας εξαγόραζαν λεφτι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και να δουλευουμε 14 ωρες φουλ παραγωγης οχι ευχαριστω υποχειρια αλλου δεν θελουμε εταιρειοκρατια
Μακάρι να μας εξαγόραζαν λεφτι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καταργηθηκε το 8ωρο στο διάλειμμα![]()
Κατσε να δεις την συμφωνία που έρχεται ....![]()
![]()
![]()
τυπε μην το παρακάνεις με την δουλειά κι έχουμε κι αλλα μεταοχι 8 ωρες εργαζομαι με 45 λεπτα διαλειμμα
δηλαδή αυριο ο λεφτις θα δουλεψει 8ωρο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δυστηχως δεν ερχεται η συμφωνια και δεν υπαρχει προοδος αντιδρουν οι γερμανοι που θελουν καταπατηση των κοκκινων γραμμων μαλλον δεν θα υπαρξει συμφωνια
δυστηχως δεν ερχεται η συμφωνια και δεν υπαρχει προοδος αντιδρουν οι γερμανοι που θελουν καταπατηση των κοκκινων γραμμων μαλλον δεν θα υπαρξει συμφωνια
τυπε μην το παρακάνεις με την δουλειά κι έχουμε κι αλλα μετα![]()
καθε μερα 8ωρο εργαζομαι
τυπε λεφτι εσένα θα σου ταίριαζε να δουλεύεις δάσκαλοςθυμαμε ενα συνθημα παλιο στις διαδηλωσεις
ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΩΣ ΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 35ΩΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
οχι 8 ωρες εργαζομαι με 45 λεπτα διαλειμμα
μηπως ειναι 8 ωρες διαλειμμα με 45 λεπτα εργασιας;
για ρωτα το
θυμαμε ενα συνθημα παλιο στις διαδηλωσεις
ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΩΣ ΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 35ΩΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Ελα ρε λεφτι, πες την αλήθεια...λουφαρεις έτσι?![]()
Μπορεί οι 5 μεγαλύτερες σε ρευστότητα αμερικανικές εταιρίες τύπου Apple να εξαγοράσουν το χρέος της Ελλάδος;
τυπε λεφτι εσένα θα σου ταίριαζε να δουλεύεις δάσκαλος
πως να σε κρατήσουν παραπάνω ρε λέφτι αφού βλέπεις πως όλα τα λεφτά τα δίνουμε στους τοκογλύφους δανειστές...οχι εργαζομαι κανονικα και μου αρεσει πολλυ η δουλεια μου στη ΔΕΗ μακαρι να με κρατουσαν μετα το 8μηνο να μην αντιμετωπιζω τον εφιαλτη της ανεργιας
πασοκ νδ τελικα μια χαρα τα βρισκεταιε συνεαιτεαιρακια πλεον
εμις πρως τω παρών αντειμαιτοπιζουμαι τον εφειαλτει τις ανορθωγραφηαςοχι εργαζομαι κανονικα και μου αρεσει πολλυ η δουλεια μου στη ΔΕΗ μακαρι να με κρατουσαν μετα το 8μηνο να μην αντιμετωπιζω τον εφιαλτη της ανεργιας