memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ωραιες εικονιτσες με ομορφα χρωμματαTι μας ποστααρες τωρα δλδ?????????
ωραιες εικονιτσες με ομορφα χρωμματαTι μας ποστααρες τωρα δλδ?????????
Τωρα φταιω εγω να σου πω, οτι οταν σου δειχνουν το φεγγαρι μην κοιτας το δαχτυλο?ωραιες εικονιτσες με ομορφα χρωμματα
Ετσι τυπε. Αφου εχεις χρημμα να αγορασεις νεο πετρελαιοκινητο να το πληρωσεις το κατι παραπανω.
μλησε ο εξυπνος οπαδος του τζημερου..το ποσοστό των πετρελαιοκινήτων στις νέες ταξινομήσεις κατά χώρα ηλίθιε...
Σόρυ αλλά αυτο δεν μου λέει τιποτα. Κι αν μου πει, θα μου πει υπερ της καταργησης του.ναι... αλλά το σύστημα αυτό ισχύει από την εποχή που δημιουργήθηκε η Βουλή των Κοινοτήτων και ΔΕΝ ΕΧΕΙ αλλάξει από τότε δηλαδή κάπου το 1700... ..
πωπω μουκανες τα μουτρα κρεας πιρφορε.... :-Τωρα φταιω εγω να σου πω, οτι οταν σου δειχνουν το φεγγαρι μην κοιτας το δαχτυλο?
Γιατι μου μιλας ασχημαπωπω μουκανες τα μουτρα κρεας πιρφορε.... :-
Ετσι τυπε. Αφου εχεις χρημμα να αγορασεις νεο πετρελαιοκινητο να το πληρωσεις το κατι παραπανω.
γιατι μπορω ;)Γιατι μου μιλας ασχημα
Σόρυ αλλά αυτο δεν μου λέει τιποτα. Κι αν μου πει, θα μου πει υπερ της καταργησης του.
Tι μας ποστααρες τωρα δλδ?????????
Στο πρώτο διάγραμμα, η πάνω - πάνω γραμμή είναι οι ταξινομήσεις των ντίζελ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η αμέσως παρακάτω είναι ο στόλος των ντιζελοκίνητων στην Ευρωπαϊκή Ένωση (είναι προφανώς χαμηλότερος γιατί αποσύρονται αυτοκίνητα).
Επομένως άκυρη η μαλακία που πέταξες ότι οι Ευρωπαίοι αποσύρουν τα ντίζελ.
Το δεύτερο διάγραμμα είνα η διείσσδυση των ντίζελ σε κάθε χώρα (ποσοστό του στόλου).
Εσύ θα μας βάλεις τα αντίστοιχα διαγράμματα για αυτοκίνητα με κινητήρες υδρογόνου;
Στο πρώτο διάγραμμα, η πάνω - πάνω γραμμή είναι οι ταξινομήσεις των ντίζελ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η αμέσως παρακάτω είναι ο στόλος των ντιζελοκίνητων στην Ευρωπαϊκή Ένωση (είναι προφανώς χαμηλότερος γιατί αποσύρονται αυτοκίνητα).
Επομένως άκυρη η μαλακία που πέταξες ότι οι Ευρωπαίοι αποσύρουν τα ντίζελ.
Το δεύτερο διάγραμμα είνα η διείσσδυση των ντίζελ σε κάθε χώρα (ποσοστό του στόλου).
Εσύ θα μας βάλεις τα αντίστοιχα διαγράμματα για αυτοκίνητα με κινητήρες υδρογόνου;
Δηλαδη αν σε πεντε γειτονικες περιφερειες το ενα κομμα παρει 30% και το δευτερο 29%, ειναι καλυτερη εκπροσωπηση να εχει 5 εδρες το ενα κομμα και καμία το δευτερο, σε σχεση με το να γινοταν και μια κατανομη 3-2 εδρων επιπλεον σε υπερ-περιφερειακή βαση????ο Εγγλέζος δεν αλλάζει εύκολα ...
εντιτ... και από την άλλη πιστεύει την αντιπροσώπευση των τοπικών κοινωνιών ... οπότε αυτό το σύστημα αντιπροσωπεύει καλύτερα την βούληση των τοπικών κοινωνιών έναντι των μεγαλυτέρων περιφερειών οι οποίες πολλές φορές περιλαμβάνουν τοπικές κοινωνίες με αντικρουόμενα συμφέροντα...
γιατί νομίζεις ότι ξέρει πως λέγεται το υδρογόνο στα αγγλικά για να ψάξει ??
Tι μας ποστααρες τωρα δλδ?????????
Και εσυ τον Σαμαρα περιμενεις? ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧ ερχεται η Ντορα να τελειωσει οτι αφησε ο Σαμαρας.βεβαια αμα εβαζε ο σαμαρας τελη κυκλοφορια στα πετρελαιοκινητα θα καιγαμε το συνταγμα, τωρα που το εβαλε ο τσιπρας θα το φαμε αμασητο... δεν πειραζει θα ξαναβγει ο σαμαρας να το βρει ετοιμο μετρο απο την προηγουμενη κυβερνηση.. αχααχα
Δηλαδη αν σε πεντε γειτονικες περιφερειες το ενα κομμα παρει 30% και το δευτερο 29%, ειναι καλυτερη εκπροσωπηση να εχει 5 εδρες το ενα κομμα και καμία το δευτερο, σε σχεση με το να γινοταν και μια κατανομη 3-2 εδρων επιπλεον σε υπερ-περιφερειακή βαση????