tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Δηλαδή αυτά που παίρνει τώρα είναι "αναπτυξιακά"; Για να μην μας τρελάνουν εντελώς δηλαδή...
ναι... αναπτυξιακά του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων...
Δηλαδή αυτά που παίρνει τώρα είναι "αναπτυξιακά"; Για να μην μας τρελάνουν εντελώς δηλαδή...
και επειδη δε διοριστηκε στο δημοσιο παυει να ειναι ηλιθιος και ξερατό?και ???
στο δημόσιο διορίστηκε σαν τον αδελφό της Δούρου ή τον ξάδελφο του Τσίπρα ???
Η Χ.Α. δεν είναι μέρος του συστήματος.Πώς ναέιναι αφού τους έχουν φυλακή;Απλά θέλουν τουλάχιστον 2 χρόνια φυλακή να καρδαμώσουν και να παίξουν μπάλλα γιατί τώρα είναι φλωράδες θα τους κάνουν τη μούρη κρέας οι Γερμανοί.
και επειδη δε διοριστηκε στο δημοσιο παυει να ειναι ηλιθιος και ξερατό?
και επειδη δε διοριστηκε στο δημοσιο παυει να ειναι ηλιθιος και ξερατό?
αμα ηξερες ποσους εξυπνους μαγκες (και οχι ΑΜΕΑ) εχεις πληρωσει μεχρι τωρα και μαλιστα οχι δημοσιους υπαλληλους δεν θα τα ελεγες αυτα.. αλλα μαλον ξερεις και συνεχιζεις να τα φορτωνεις οπου σε συμφερει με εμπαθεια..και επειδή είναι ηλίθιος και ξερατό τι ζόρι τραβάτε ?? ούτε στο δημόσιο τον διόρισε κανένας ούτε σας ζήτησε να τον πληρώσετε .. σε αντίθεση φυσικά με τον πρωθυπουργικό ξάδελφο (εγνωσμένης βλακείας και αμάθειας) τον οποίο τον πληρώνουμε…
και μια δημοσκοπηση που θα συζητηθει (τσονι τη γωμη σου)
αμα ηξερες ποσους εξυπνους μαγκες (και οχι ΑΜΕΑ) εχεις πληρωσει μεχρι τωρα και μαλιστα οχι δημοσιους υπαλληλους δεν θα τα ελεγες αυτα.. αλλα μαλον ξερεις και συνεχιζεις να τα φορτωνεις οπου σε συμφερει με εμπαθεια..
...στην ελλαδα το 90% να μην πω παραπανω απο τον κρατικο κορβανα σιτιζονταν αμεσα ή εμμεσα και μαλον οι δευτεροι πολυ περισσοτερο...για τον Αδωνι δεν γνωριζω...αλλα την αποζημιωση σαν βουλευτης μια χαρα την παιρνει και κανει και το χομπι του παραλληλα.. εμενα δεν με ενδιαφερει αυτο ομως...με ενδιαφερει να μην τον βλεπω να με απειλει καθημερινα και να μου κουναει τα δαχτυλο οτι θα παθω τα χειροτερα και οτι σε εσωσα.. και τι προσφερει αληθεια η παρουσια του? οποτε ασ παει να γαμηθει τελικα και αυτος και αυτοι που τον στηριζουν...δεν θελω αλλο σωσιμο λεμεπολλούς… πάρα πολλούς… και βρίζω και τον εαυτό μου και τις κυβερνήσεις και τους πολιτικούς γιαυτό…
από κει και πέρα δεν θα ασχοληθώ με κάποιον που δεν τον πληρώνω, δεν μου ζητάει ..
και ο αδελφός του άδωνι δεν μου ζητάει δεν τον πληρώνω…
θα ασχοληθώ όμως με αυτούς που πληρώνω (και μάλιστα άθελα μου γιατί φυσικά δεν πιστεύω να νομίζεις ότι γουστάρω να πληρώνω τους μαλάκες που μας φόρτωσε η αριστερή διακυβέρνηση για γενικούς γραμματείς)
γκεγκε… και μιλάς για εμπάθεια όταν ο ομοιδεάτης σου το ζωάδι ο χιπχοπάκης βάζει σαν εύρημα ένα βίντεο του αδελφού ενός πολιτικού (ο οποίος αδελφός έχει κάθε διακίωμα να κάνει ότι του γουστάρει, όπως γουστάρει εφόσον δεν σιτίζεται από τον κρατικό κορβανά)…
αει ρε στο διάολο και λίγο παραπέρα φασιστοειδή… sippenhaft είχε μόνον ο Χίτλερ και ο Στάλιν…