memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
δημοκρατια και ευημεριαΗ τέλεια δημοκρατία μέμο στη Β. Κορέα ???
δημοκρατια και ευημεριαΗ τέλεια δημοκρατία μέμο στη Β. Κορέα ???
ενας τυπος
στα παγκακια ηθελε να γραψει αλλα ειναι λιγο βλαμμενο....ακομα πασοκ ψηφιζει να φανταστεις....
Εγω κουραδομαγκα σε εχω γραμμενο στα αρχιδια μου και ολους τους ομοιους σου.Αυτα που βγαζω σε ενα μηνα εσυ τα βγαζεις σε 10 χρονιαμε τα χαλια σου γελα καλυτερα κουτσουραδομαγκα του τζαμπα
δημοκρατια και ευημερια
να μου λειπουν τα λεφτα που βγαζεις με τον κωλο σου βαλτα στη σουφρα σου μη στα βρει και στα φορολογησει η τροϊκα βλημα οταν σου κλεψουν εσενα τα λεφτα μην τολμησεις να ερθεις σε καμια δομη αλληλεγγυης για να σε γιατρεψουνε ή να σε ταϊσουνε γιατι ουτε να μας παρεις πιπα δε γουσταρουμε ... χαιρομαι παντως που αποκαλυπτονται σιγα σιγα ποιοι ειναι αυτοι που πολεμανε τον Συριζα...ενας και ενας....Εγω κουραδομαγκα σε εχω γραμμενο στα αρχιδια μου και ολους τους ομοιους σου.Αυτα που βγαζω σε ενα μηνα εσυ τα βγαζεις σε 10 χρονια
επαναστατη του καναπε και κουμουνιστη στην τσεπη του αλλου.Και οταν θα ψαχνεις στους σκουπιδοντενεκεδες για φαι γιατι τα κλεψιμεικα θα σου τελειωσουν ελα να μου παρεις καμμια πιπα για ενα σουβλακι.
ο φιλελευθερισμος τιμωρειται με θανατο τυπε...γιαυτο ευημερει η χωραΝα παμε μεμο να Β. Κορεατισες και να φτιαξουμε το Φ.Κ.Β.Κ. (Φιλελευθερο Κομμα Β. Κορεας)
Προς το παρον βαλε το καυλι του Σοιμπλε στον δικο σου για προπονηση γιατι θα ακολουθησουν και αλλοι επαναστατη της πουτσας.να μου λειπουν τα λεφτα που βγαζεις με τον κωλο σου βαλτα στη σουφρα σου μη στα βρει και στα φορολογησει η τροϊκα βλημα οταν σου κλεψουν εσενα τα λεφτα μην τολμησεις να ερθεις σε καμια δομη αλληλεγγυης για να σε γιατρεψουνε ή να σε ταϊσουνε γιατι ουτε να μας παρεις πιπα δε γουσταρουμε ... χαιρομαι παντως που αποκαλυπτονται σιγα σιγα ποιοι ειναι αυτοι που πολεμανε τον Συριζα...ενας και ενας....
ο φιλελευθερισμος τιμωρειται με θανατο τυπε...γιαυτο ευημερει η χωρα
εσυ και οι ομοιοι σου γουσταρετε καβλια αναπηρων , και οχι μονο τα γουσταρετε αλλα επικρινετε και οποιον δε θελει.....ειπαμε, ειναι ευτυχια που πηρες θεση για να καταλαβει ο κοσμος ποιοι υποστηριζουν τροϊκες και μνημονια . Αμα θες γερμανικο καυλι, να πας στο μοναχο , λεφτα εχεις (απο οτι λες0 εκτος αν πλης απο ασκημη εισαι και μπατιρω...Προς το παρον βαλε το καυλι του Σοιμπλε στον δικο σου για προπονηση γιατι θα ακολουθησουν και αλλοι επαναστατη της πουτσας.
Αλλο θέμα: Με τον Λιλά τελικα τα έχετε???
Δεν απάντησες ακόμα και οι υποψίες φουντώνουν...
ελα, σοβαρεψου... τσωνιζεις...Κοκκινος φασισμός memo
Αλλο θέμα: Με τον Λιλά τελικα τα έχετε???
Δεν απάντησες ακόμα και οι υποψίες φουντώνουν...
εσυ και οι ομοιοι σου γουσταρετε καβλια αναπηρων , και οχι μονο τα γουσταρετε αλλα επικρινετε και οποιον δε θελει.....ειπαμε, ειναι ευτυχια που πηρες θεση για να καταλαβει ο κοσμος ποιοι υποστηριζουν τροϊκες και μνημονια . Αμα θες γερμανικο καυλι, να πας στο μοναχο , λεφτα εχεις (απο οτι λες0 εκτος αν πλης απο ασκημη εισαι και μπατιρω...
Οχι τύπε, δεν θα πληρωθεί τίποτα.θα πληρώσουν οι μαλάκες τις εφημερίες των ειδικευόμενων ή θα συνεχιστεί η επίσχεση για κανά μήνα ακόμα ?
δεν ειναι ρατσισμος η περιγραφη της πραγματικοτητας , σοβαρεψου επιτελους μηπως εισαι κανας κλωνος του τσωννυ και μας κανεις πλακα?Εισαι και ρατσιστής και κουμμουνιστής memo???
Εισαι και ρατσιστής και κουμμουνιστής memo???
ελα, σοβαρεψου... τσωνιζεις...
Ο Γιαννάκης ο Στουρνάρας έσωσε την χώρα φίλε ... απλά τύποι όπως εσύ θα καταλάβουν - αν καταλάβουν - τι συνέβει καμιά 20ετία αργότερα ...