memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
φερτε πισω τα λεφτα ρε κλεφταραδεςουστ μωρη μπετουγια
πουλας και εξυπναδες
φερτε πισω τα λεφτα ρε κλεφταραδεςουστ μωρη μπετουγια
πουλας και εξυπναδες
φερτε πισω τα λεφτα ρε κλεφταραδες
Ποιος ειναι καλυτερος κατα την γνωμη σου τυπε?
Αρα δλδ θεωρεις καλυτερους για κυβερνση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, που μας εφτασαν εδω και το ΠΟΤΑΜΙ (Που δεν εχει κυβερνηση ποτε αλλα ολοι ξερουμε τι πραγματικα αντιπροσοπευει) Μαλιστα. Με καλυψες τυπε.Εγώ είμαι μονίμως στην απέξω ...
Καθότι πολιτικά φιλελεύθερος έχω ψηφίσει "δραση", "δημιουργία ξανά" κτλ και παίρνω μονίμως τ'αρχίδια μου ... οπότε επιλέγοντας το λιγότερο κακό οι μόνες ρεαλιστικές εναλλακτικές με προοπτική εκλογικής εκπροσώπησης στις τελευταίες εκλογές θεωρώ ότι ήταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ ...
συγκρινεις τις μιζες που παντελιονασαν οι κλεφταραδες εγκληματιες σου μωρη πορνη με το νομιμο κοστος εξυχρονισμου απαραιτητων για την αμυνα πτητικων μεσων? ποσο σκατοπουστας εισαι ? αντε τραβα να κανεις παρεα με τον λεγκολα μωρη τρουπιαφερτε πρωτα τα 500 μυρια για τα σαραβαλα αεροπλανα και μετα μιληστε
Αρα δλδ θεωρεις καλυτερους για κυβερνση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, που μας εφτασαν εδω και το ΠΟΤΑΜΙ (Που δεν εχει κυβερνηση ποτε αλλα ολοι ξερουμε τι πραγματικα αντιπροσοπευει) Μαλιστα. Με καλυψες τυπε.
Αρα δλδ θεωρεις καλυτερους για κυβερνση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, που μας εφτασαν εδω και το ΠΟΤΑΜΙ (Που δεν εχει κυβερνηση ποτε αλλα ολοι ξερουμε τι πραγματικα αντιπροσοπευει) Μαλιστα. Με καλυψες τυπε.
γιατι ειναι εθνικα επικινδυνο? επειδη δεν εκατσε στα 4 να αποδεχθει μαλακισμενα μετρα ενος αποτυχημενου προγραμματος με μονη αιτιολογηση οτι πρεπει να πληρωσει πολιτικο κοστος? τραβα στη γωνια να δεις αν ερχεται ο σοιμπλε ρε τυπεΘεωρούσα και θεωρώ (και φυσικά εχω ήδη δικαιωθεί απολύτως) ότι το τσίρκο του ΣΡΥΙΖΑ είναι ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ... και ότι ώς εκλογείς είχαμε χρέος να σώσουμε την χώρα δίνοντας την δυνατότητα για μια τρικομματική συγκυβέρνηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΠΟΤΑΜΙ ... αφορύ ρεαλιστικά μιλώντας η κρίση δεν παρήγαγε τίποτα περισσότερο από πολιτικά ΤΕΡΑΤΑ (Χ.Α. άνοδος ΣΥΡΙΖΑ, καμμένοι κτλ).
η καβλα σας κωλοελληνεςΘεωρούσα και θεωρώ ([size=30pt]και φυσικά εχω ήδη δικαιωθεί απολύτω[/size]ς) ότι το τσίρκο του ΣΡΥΙΖΑ είναι ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ... και ότι ώς εκλογείς είχαμε χρέος να σώσουμε την χώρα δίνοντας την δυνατότητα για μια τρικομματική συγκυβέρνηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΠΟΤΑΜΙ ... αφορύ ρεαλιστικά μιλώντας η κρίση δεν παρήγαγε τίποτα περισσότερο από πολιτικά ΤΕΡΑΤΑ (Χ.Α. άνοδος ΣΥΡΙΖΑ, καμμένοι κτλ).
Ποσα παιρνεις ρε τυπε για να λες τετοιες μαλακιες? Ελα μην ντρεπεσαι πες μας. Ελπιζω πολλα γιατι εαν τα πιστευεις αυτα τοτε δεν υπαρχει σωτηρια για το ειδος. ΝΔ/ΠΑΣΟΚ με τις επιλογες και τις υπογραφες τους μας εχουν γαμησει την ζωη και δεν μπορουμε να παρουμε ανασα και εσυ τους θεωρεις καλους ενω ποιο πριν τους κατηγορεις ως ανεντιμους.Θεωρούσα και θεωρώ (και φυσικά εχω ήδη δικαιωθεί απολύτως) ότι το τσίρκο του ΣΡΥΙΖΑ είναι ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ... και ότι ώς εκλογείς είχαμε χρέος να σώσουμε την χώρα δίνοντας την δυνατότητα για μια τρικομματική συγκυβέρνηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΠΟΤΑΜΙ ... αφορύ ρεαλιστικά μιλώντας η κρίση δεν παρήγαγε τίποτα περισσότερο από πολιτικά ΤΕΡΑΤΑ (Χ.Α. άνοδος ΣΥΡΙΖΑ, καμμένοι κτλ).
συγκρινεις τις μιζες που παντελιονασαν οι κλεφταραδες εγκληματιες σου μωρη πορνη με το νομιμο κοστος εξυχρονισμου απαραιτητων για την αμυνα πτητικων μεσων? ποσο σκατοπουστας εισαι ? αντε τραβα να κανεις παρεα με τον λεγκολα μωρη τρουπια
αμα βρεις μιζες να ερθεις να μας τα πεις, μεχρι τοτε αντε αυτοκτονα πρανινο χυσοδοχειοΚανέλλη κατά ΣΥΡΙΖΑ: Για τα αεροπλάνα μπακατέλες σας έδωσε λαϊκή εντολή ο λαός;
Επίθεση της βουλευτού του ΚΚΕ για την αποκάλυψη της προμήθειας των 500 εκατ. δολαρίων προκειμένου να αναβαθμιστούν τα αεροσκάφη-«σαπάκια» - Καμία απάντηση από τον Στάθη Λεουτσάκο
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την αναβάθμιση των αεροσκαφών
Ωστόσο, αντιδράσεις υπήρξαν και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ από την βουλευτή Ραχήλ Μακρή και τον ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονο.
τι να πειτε ρε αριλαμογια
γιατι ειναι εθνικα επικινδυνο? επειδη δεν εκατσε στα 4 να αποδεχθει μαλακισμενα μετρα ενος αποτυχημενου προγραμματος με μονη αιτιολογηση οτι πρεπει να πληρωσει πολιτικο κοστος? τραβα στη γωνια να δεις αν ερχεται ο σοιμπλε ρε τυπε
Ποσα παιρνεις ρε τυπε για να λες τετοιες μαλακιες? Ελα μην ντρεπεσαι πες μας. Ελπιζω πολλα γιατι εαν τα πιστευεις αυτα τοτε δεν υπαρχει σωτηρια για το ειδος. ΝΔ/ΠΑΣΟΚ με τις επιλογες και τις υπογραφες τους μας εχουν γαμησει την ζωη και δεν μπορουμε να παρουμε ανασα και εσυ τους θεωρεις καλους ενω ποιο πριν τους κατηγορεις ως ανεντιμους.
ποιο ειναι το τεραστιο κοστος για τη χωρα? αμα υπογραψει θα γινεις συριζαιος δλδ?Διότι ΕΙΤΕ θα αναγκαστεί να αποδεχθεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ με τεράστια καθυστέρηση και τεράστιο κόστος για την χώρα ... ΕΙΤΕ θα βυθίσει την χώρα στο χαός ...
Θέμα χρόνου είναι, έχουμε MAX 1.5 μηνα μέχρι το τέλος ... ή την αρχή - όπως το δεί κανείς ... τότε θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα.
Εδω θα συμφωνησουμε εκτος απο το ΧΑΟΣ. Δεν τον παιρνει να κανει πισω γιατι τοτε ειναι που θα μας γαμησουν εντελως και απο οτι βλεπω δεν εχει και διαθεση να κανει πισω. Αρα υπαρχει 1 επιλογη. Να τα βρουνε στην μεση. Ξερω ειναι δυσκολο για τους Ευρωπεους ξαφνικα να ακουνε ΟΧΙ ενω πριν εστελναν τα νομοσχεδια και απλα υπογραφαμε.Διότι ΕΙΤΕ θα αναγκαστεί να αποδεχθεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ με τεράστια καθυστέρηση και τεράστιο κόστος για την χώρα ... ΕΙΤΕ θα βυθίσει την χώρα στο χαός ...
Θέμα χρόνου είναι, έχουμε MAX 1.5 μηνα μέχρι το τέλος ... ή την αρχή - όπως το δεί κανείς ... τότε θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα.
Δηλαδη ποιο ειναι το μετρο συγκρισεις σε 40χρονια με τα σημερινα αποτελεσματα και 3 μηνες ενω περιμενουμε αποτελεσματα???????Όταν στο βαπόρι που είσαι επιβάτης ο καπετάνιος είναι επικίνδυνος διαλέγεις την καταλληλότερη εναλλακτική ... ΔΕΝ έχεις το περιθώριο της επιλογής του ιδανικού ... τόσο απλά.
Στο ξανάγραψα εγώ ΔΕΝ είμαι ΠΑΣΟΚ ΝΔ Α.Ε. είμαι ιδεολγικά και πολιτικά άστεγος.
ΟΜΩΣ η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από τους συγκριτκά καλύτερους (όσο κακοί και εάν είναι αυτοί με απόλυτα κριτήρια) και όχι τους συγκριτικά χειρότερους.
ποιο ειναι το τεραστιο κοστος για τη χωρα? αμα υπογραψει θα γινεις συριζαιος δλδ?
Στο χωριο μου την απαντηση που εδωσες την λενε Sorry τυπε με πιπωσες...!Τα όσα γράφεις είναι ανάξια σχολιασμό φίλε. Σόρρυ.
ε ναι, τι να απαντησεις αλλωστε, τις κατερριμενες πιπες του μπαμπη και του πορδοσαλτε.. τραβα στον μεγαλο ηγετη τζημερο σου και ασε τη χωρα στην ησυχια της, καλυτερα τετοιες αμοιβαδες να φυγουν απο τη χωρα κακο κανουνΤα όσα γράφεις είναι ανάξια σχολιασμό φίλε. Σόρρυ.