θα ανοιξουν τα σεντουκια ο πιτσαδορος και το ζαβο και θα γεμισουμε ευρωπουλα
χρημα υπαρχει
και υπαρχουν οι βλακες που τα πιστευουν
Εδω πστευουν τον αλλον που θα καταργήσει τους φόρους
θα ανοιξουν τα σεντουκια ο πιτσαδορος και το ζαβο και θα γεμισουμε ευρωπουλα
χρημα υπαρχει
και υπαρχουν οι βλακες που τα πιστευουν
Προσεξε, η δεξια ειπα ;) ο πιτσαδορος θα χαρει να αφησει το καραβι τωρα στην φουρτουνα και να το αναλαβει ο τσιπρας.Αυτός θα την φάει στις εκλογές , εμείς μετά ..... κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος από πούτσα φέτος. Η χαρά του Λεγκολα θα γίνουμε
και οτι τους μισθους κ τις συνταξεις θα τους παει στα 1500 ευρωΕδω πστευουν τον αλλον που θα καταργήσει τους φόρους
Συγνωμη, καταλαβες τι ειπε τωρα? Ο ανθρωπος δεν είναι καλα.πιεξούλα εμείς δεν είμαστε καραγκιόζηδες σαν και σένα ....
οι καραγκιόζηδες και αυτοί που δεν έχουν να πούνε κάτι βρίζουνε...
αει τράβα παραπέρα τώρα...
Επρεπε να πει ότι θα τους αυξησει για να ικανοποιηθείς?
Βρε ελεεινό βλακόμουτρο, ρουφιανάκο της δεκάρας, έχεις πάει να δεις τι γίνεται στα αθλητικά; Έχεις διαβάσει τι γινόταν εδώ τα προηγούμενα χρόνια με τον λάκη33, τον τέρη και τους άλλους κλώνους των ΛΑΟΣτζήδων;
Όταν έβριζα τον πορδόπαπο και τη συμμορία του τότε σου άρεσε; Τότε δεν ήμουν προστατευόμενος της διοίκησης;
Μήπως νομίζεις ότι εδώ είναι το φόρουμ της Εκκλησίας της Ελλάδας και σκανδαλίστηκες; Αν έχεις άντερα βρίσε κι'εσύ ρε καραγκιόζη. Ειδάλλως κάνε τουμπεκί και σταμάτα τα ρουφιανιλίκια και την κλαψομουνίαση σαν παιδάκι του Δημοτικού που κλαίγεται στη δασκάλα γιατί τα άλλα παιδάκια το πειράζουνε.
Βρε ελεεινό βλακόμουτρο, ρουφιανάκο της δεκάρας, έχεις πάει να δεις τι γίνεται στα αθλητικά; Έχεις διαβάσει τι γινόταν εδώ τα προηγούμενα χρόνια με τον λάκη33, τον τέρη και τους άλλους κλώνους των ΛΑΟΣτζήδων;
Όταν έβριζα τον πορδόπαπο και τη συμμορία του τότε σου άρεσε; Τότε δεν ήμουν προστατευόμενος της διοίκησης;
Μήπως νομίζεις ότι εδώ είναι το φόρουμ της Εκκλησίας της Ελλάδας και σκανδαλίστηκες; Αν έχεις άντερα βρίσε κι'εσύ ρε καραγκιόζη. Ειδάλλως κάνε τουμπεκί και σταμάτα τα ρουφιανιλίκια και την κλαψομουνίαση σαν παιδάκι του Δημοτικού που κλαίγεται στη δασκάλα γιατί τα άλλα παιδάκια το πειράζουνε.
Μηπως ονειρεύομαι? Προσγειωθηκε η λογικη στο σαιτ?Τα έχετε λίγο ατάκτως ερριμένα στο μυαλό σας σε αυτό το θέμα.
Το να βρίζεις, δεν είναι θέμα "εντέρων","μαγκιάς", "αρχιδιών" κλπ. Είναι θέμα ήθους (έστω και διαδυκτιακού).
πιεξούλα εμείς δεν είμαστε καραγκιόζηδες σαν και σένα ....
οι καραγκιόζηδες και αυτοί που δεν έχουν να πούνε κάτι βρίζουνε...
αει τράβα παραπέρα τώρα...
Εδώ χαβαλέ κάνουμε. Αν τον θίγουν τόσο πολύ όσα γράφω ας πάει να μου κάνει μήνυση. Όχι να ρουφιανεύει και να μυξοκλαίγεται.
Εχω σκυλοβριστεί με πολλούς εδώ πέρα, μόνο ο αλεξάκος έχει ευαισθησίες;
Εδώ μας λέει χωρίς να ντρέπεται ότι θα ψηφίσει Ποτάμι ενώ όλη μέρα είναι στο μπου και γλείφει αηδιαστικά τον Σαμαρά. Πονηρός ο βλαχοτρόμπας.
Θα είναι τέτοια τα αποτελέσματα στις εκλογές που θα μας εκπλήξουν όλους.Εγω δεν θα βάλω καν στοίχημα.
τι λες δηλαδη?φασκεις και αντιφασκεις τα γυριζεις μια απο εδω μια απο κει νεοφιλελευθερε μπαγλαμα
περιμένω ανατροπές τρελές.
πρωτο κομμα ΓΑΠ. αξιωματικη αντιπολιτευση λεβεντηςπεριμένω ανατροπές τρελές.
περιμένω ανατροπές τρελές.