Επισκέπτης
σπανια συμφωνω μαζι σου
μαλιστα δηλαδη οποιος δουλευει στην δεη ξυνει τα αρχιδια του μαλιστα και ακομα δεν εχω ξεκινησει
σπανια συμφωνω μαζι σου
λες να τον πειράξει η δωρεάν σίτιση της αριστερής διακυβέρνσης ??
μαλιστα δηλαδη οποιος δουλευει στην δεη ξυνει τα αρχιδια του μαλιστα και ακομα δεν εχω ξεκινησει
μπορει να υποστηριζει τον λιτο βιο
μαθε να σου αρεσει η δουλεια σου και να αμοιβεσε αναλογα...τοτε θα καταλαβεις....αλλοιως παντα δουλος θα εισαιμαλιστα δηλαδη οποιος δουλευει στην δεη ξυνει τα αρχιδια του μαλιστα και ακομα δεν εχω ξεκινησει
βρε παπαρα οταν 3 εκατομυρια ελληνες δεν εχουν δουλεια ζηταμε λιγοτερη?????
ιδιωτικος ειμαι και σε πληροφορο τα ξυνουμε περιμενοντας δουλεια..... την γαμησατε την αριστερα
μαθε να σου αρεσει η δουλεια σου και να αμοιβεσε αναλογα...τοτε θα καταλαβεις....αλλοιως παντα δουλος θα εισαι
Καλα μεταξυ μας σε κατι ΙΚΑ και σε κάτι ΟΤΕ γινονταν τρελο πανηγυρι ξυσιματος
μην προσβάλλεσαι
Σε ΔΕΔΔΗΕ σε πηραν τυπε?γιατι ειπα ποτε οτι δεν θα μου αρεσει η δουλεια στη δεη????
ρε λεφτινς τρολαρε τους λιγο αφου βλεπεις το ζητάνε μα υπάρχει ανθρωπος που δεν ψάχνει αδειες και να κολλαει σαββατοκυριακα αμα εχει την δυνατοτητα? εκτος και αν δεν έχει ζωη περα απο τη δουλεια του.
Σε ΔΕΔΔΗΕ σε πηραν τυπε?
Σε ΔΕΔΔΗΕ σε πηραν τυπε?
Το υπεθεσα γιατι ξερω παιρνουν αρκετους συμβασιουχους απο διαφορα προγραμματα,ειχα και καποιους γνωστους που εχουν παει.Τεσπα ζαχαρη θα περασεις να το ξερειςναι ρε φιλε πως το ξερεις 8μηνος συμβασιουχος
καλά δεν ιδρώνεις κιόλας στην δουλειά... από Δευτέρα θα συνεχίσεις να ξύνεις τ'άρχίδια σου
αλήθεια πες μου... αν σου πεί ο προιστάμενος να πας ένα χαρτί σε μιαν άλλη υπηρεσία που είναι σε άλλο κτίριο τι θα του πείς ??
Καλα παιζει να ειναι και απο τους πιο εργατικους εκει μεσα ο δικος μας....Να ετοιμαζόμαστε για μπλακάουτς τύπε;