Enginieros
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Τα λενε καλα οι ισλαμολαγνοι συριζαιοι
να διαβάζεις καλύτερα τι γράφω!
τι θελεις να σου πουν δλδ;Γιατι να τον καταργησει? Η ΝΔ είναι υπερ της ενισχυμενης αναλογικης. Αυτοι που τοσα χρονια ελεγαν για απλη αναλογικη και τωρα το κανουν γαργαρα, αυτοι να εξηγησουν.
Αν θα καταργηθεί η ενισχυμενη αναλογικη και θα παραιτηθουν των 50 εδρων.τι θελεις να σου πουν δλδ;
Τα σύνορα ανοιξαν με συμφωνια Παπουλια-Αλια το 1988. Εκ νεου ανακρίβειες.
ο σαμαρας κυβερνάει γιατι δεν τον καταργεί; Μήπως θα έπρεπε να παραδώσει και της υπάρχουσες έξτρα έδρες που κατέχει; Άλλωστε του το είπαν αλλα το έκανε αβαββαβαβαβαββαβα οπως και για τους 18+ 100.000 που δεν άφησε να ψηφίσουν φέτος
Μονο ο Έβρος ειναι σύνορο τις Ελλάδας ρε μαλακα; Άντε ΣΑΛΤΑ και διάβασε καλα τι γράφω! Εαν εσυ καταλαβαινεις αλλα πρόβλημα σουσου απάντησε και μάλιστα αποστομωτικά.... διάβασε αυτό που έβαλε και ξεστραβώσου ηλίθιε...
Το 1988 ηρθη το εμπολεμο με την Αλβανια και ηταν θεμα χρονου πότε θα ανοιξει η Αλβανια τα σύνορα της για να ξεφορτωσει εδώ κάθε καρυδιας καρυδι.Όχι ρε σύντροφε,αφού το 88 δεν είχαμε ακόμα Αλβανούς στην Ελλάδα,το 90 άρχισαν να μπαίνουν !
Αν θα καταργηθεί η ενισχυμενη αναλογικη και θα παραιτηθουν των 50 εδρων.
γιατί θα έπρεπε να τις παραδώσει ?? υπάρχει νόμος που να ισχύει αναδρομικά ??
Μονο ο Έβρος ειναι σύνορο τις Ελλάδας ρε μαλακα; Άντε ΣΑΛΤΑ και διάβασε καλα τι γράφω! Εαν εσυ καταλαβαινεις αλλα πρόβλημα σου
Ναι, περιμενω απαντηση. Ο Συριζα θα ψηφισει απλη αναλογικη και θα κανει παλι εκλογες αμεσως ώστε να παραιτηθεί των 50 εδρων? Απλα ερωτήματα.
Θα σε αποστομωσουν οι αληθινοι σημερινοι αριστεροι λεγοντας για τον "Μικυ" ότι ηταν υπουργος του Μητσοτακη...Τις Γκαγκεμπίτικες τακτικές τις ξέρει και ένας άλλος Έλληνας αριστερός.
Ο Μίκης Θεοδωράκης γνώρισε τον χλευασμό των τότε "πραγματικών κομμουνιστών" για το "Καραμανλής ή τανκς".
Τον ίδιο χλευασμό γνωρίζει και σήμερα, 40 χρόνια μετά:
Μίκης Θεοδωράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύτηκε εμένα και τον Μανώλη Γλέζο για να μπει στη Βουλή
Τις Γκαγκεμπίτικες τακτικές τις ξέρει και ένας άλλος Έλληνας αριστερός.
Ο Μίκης Θεοδωράκης γνώρισε τον χλευασμό των τότε "πραγματικών κομμουνιστών" για το "Καραμανλής ή τανκς".
Τον ίδιο χλευασμό γνωρίζει και σήμερα, 40 χρόνια μετά:
Μίκης Θεοδωράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύτηκε εμένα και τον Μανώλη Γλέζο για να μπει στη Βουλή
Α αρα δεν καλεσε Αλβανούς.Νομίζω το 85 που πέθανε ο Χότζα ηρθη το εμπόλεμο και πήγε και ο Αντρέας επίσκεψη στην Αλβανία στον Αλία.Ο Σαμαράς είχε ευθύνη το 90-92 ως υπουργός εξωτερικών.Τώρα για δηλώσεις δεν θυμάμαι καλά,αλλά νομίζω πως καλούσε τότε τους βορειοηπηρώτες να έρθουν στην Ελλάδα και μαζί ήρθε και κάθε καρυδιάς καρύδι απο Αλβανούς.
Ναι, γιατι ΤΑΖΕΙ.Kαι είναι τόσο μαλάκες που πιστέψανε τον Τσίπρα ??
Ναι, γιατι ΤΑΖΕΙ.
Εδώ πιστεψανε τον ΓΑΠ επειδή εταζε και του δωσανε 44%.Όπως στις ευρωεκλογές που μου έλεγε ένας τύπος απο το κόμμα ΑΣΚΕ ότι ο Αντρέας τους πρόδωσε και ξέχασε τις αριστερές αρχές που χτίστηκε το ΠΑΣΟΚ.Και του απαντάω ευθέως "και είστε τόσο μαλάκες που πιστέψατε τον Αντρέα ?" Κόκκαλο ο τύπος