alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Μωρε συμφωνάμε, εγω λεω τι θελει εκεινος.πιο ελλεινος απο δαυτον δεν εχει ξαναυπαρξει
Μωρε συμφωνάμε, εγω λεω τι θελει εκεινος.πιο ελλεινος απο δαυτον δεν εχει ξαναυπαρξει
αυτο τωρα εσυ που το ειδες????ο συριζα βαζει τους νταβατζηδες στη μπουζου...επαναλαβατε με χαρα
40 μερες προθεσμια πηρεδε θα προλαβει τυπε
λεει τα πατερημα του τωρα
τον εχουνε ετοιμο για μεσα...
πρωτα μπομπολας τωρα μαρινακης, ακολουθουν γαπ μπεννυ και σαμαρας ;)αυτο τωρα εσυ που το ειδες????
Γνωριζεις αν ο ειδικος ανακριτης ειναι συριζαιος?ο συριζα δηλαδη πολεμα την διαπλοκη, μην ντρεπεσαι πεστο
μιλας εσυ που αν ο πελατης ειναι αντρας κανεις 3 μηνες για ενα εξωδικο?40 μερες προθεσμια πηρε
Τι διαολο, υπομνημα θα συντάξει ή εγκυκλοπαιδεια???
Τύπε αν μπει φυλακη ο Μαρινακης εστω και μιση μερα, ο Συριζα εχει παει οχι στο 4, αλλά στο μειον 4 τις εκατο.πρωτα μπομπολας τωρα μαρινακης, ακολουθουν γαπ μπεννυ και σαμαρας ;)
Ελα αηδιες.μιλας εσυ που αν ο πελατης ειναι αντρας κανεις 3 μηνες για ενα εξωδικο?![]()
πρωτα μπομπολας τωρα μαρινακης, ακολουθουν γαπ μπεννυ και σαμαρας ;)
ο πρωθυπουργος ειναι δηλωμενος βαζελος τυπε ;)Τύπε αν μπει φυλακη ο Μαρινακης εστω και μιση μερα, ο Συριζα εχει παει οχι στο 4, αλλά στο μειον 4 τις εκατο.![]()
ετσι καρτακη ανοιξε τα ματια του λαου![]()
![]()
![]()
![]()
ελα ρε κουλαρε.....ολοι εξω ειναι και με τα θα ειδαμε....μην εισαι προβατο
Τύπε εγω δεσμευομαι οτι αν μπει ο Μαρινακης φυλακη για την εγκληματικη οργανωση στο ποδοσφαιρο και αφαιρεθουν πρωταθληματα απο τον Ολυμπιακο, θα ψηφιζω συριζα για πεντε συνεχομενες εκλογικες αναμετρησεις χωρις να ερευνησω τιποτα αλλο.ο πρωθυπουργος ειναι δηλωμενος βαζελος τυπε ;)
απο την εποχη του δαμαλου ειχαμε να δουμε βαζελο πορδυπουργο τυπεο πρωθυπουργος ειναι δηλωμενος βαζελος τυπε ;)
ο πρωθυπουργος ειναι δηλωμενος βαζελος τυπε ;)
και μετα απο αυτην την κουβεντα αναρωτιεσαι????πιο μαλακας ειναι ο συριζαιος η ο νεοδημοκρατης?Τύπε αν μπει φυλακη ο Μαρινακης εστω και μιση μερα, ο Συριζα εχει παει οχι στο 4, αλλά στο μειον 4 τις εκατο.![]()
ποια εγκληματικη οργανωση στο ποδοσφαιρο ρε τυπε;Τύπε εγω δεσμευομαι οτι αν μπει ο Μαρινακης φυλακη για την εγκληματικη οργανωση στο ποδοσφαιρο και αφαιρεθουν πρωταθληματα απο τον Ολυμπιακο, θα ψηφιζω συριζα για πεντε συνεχομενες εκλογικες αναμετρησεις χωρις να ερευνησω τιποτα αλλο.
Ο γαύρος.και μετα απο αυτην την κουβεντα αναρωτιεσαι????πιο μαλακας ειναι ο συριζαιος η ο νεοδημοκρατης?
το ποστ αποθηκευτηκε ;) αν μπει φυλακη για αλλο αδικημα θα το απαξιωσεις δλδ? σοβαρεψου....μιλαμε για καιριο χτυπημα στη διαπλοκη , ο σαμαρας δεν τολμουσε ουτε τηλεφωνο να παρει τον παναθηναικακια για αυτο το θεμαΤύπε εγω δεσμευομαι οτι αν μπει ο Μαρινακης φυλακη για την εγκληματικη οργανωση στο ποδοσφαιρο και αφαιρεθουν πρωταθληματα απο τον Ολυμπιακο, θα ψηφιζω συριζα για πεντε συνεχομενες εκλογικες αναμετρησεις χωρις να ερευνησω τιποτα αλλο.
Εμενα αυτο με ενδιαφερει. Χεστηκα για τις αλλες δικογραφιες.ποια εγκληματικη οργανωση στο ποδοσφαιρο ρε τυπε;
σε αλλη δικογραφια τον εχουνε δεμενο... :S
βρε παπαρα θα μου επιτρεψεις να μην ειμαι οπαδος στην πολιτικη??? η οχι? γιατι στα αρχιδια μουετσι καρτακη ανοιξε τα ματια του λαου