Snoopy@
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ε είπα επειδή δε γουστάρω τον ζαβό καταληψία για πρωθυπουργό!Για ποιους λογους ψηφιζεις ΝΔ.
Ααααα παράξενος είσα! δεν θα τα γράφουμε 10 φορές το καθένα!
ε είπα επειδή δε γουστάρω τον ζαβό καταληψία για πρωθυπουργό!Για ποιους λογους ψηφιζεις ΝΔ.
ενώ εσύ εκτός από ξινίλα ποια η ουσία σου?
δεν ψήφισες δεξιότερα του σύριζα (λες και είχα αμφιβολία)
και δεν ψήφισα αριστερότερα της ΝΔ.
και λοιπόν?
τι θες να μας πεις?
εξήγησέ μας λοιπόν γιατί πιστεύεις το ζαβό να γελάσουμε, μια και εμείς γελάμε ευκολότερα.
Kλωνος του τραμουντανα η αλεξ η χονυς ειναι. Τα ιδια ακριβως λενε και αυτοι.τι υποστηρίζεις?
εδώ μένω...και κάνω δουλειές με εξωτερικό!
βλέπω τι γίνεται και εδώ και έξω!
και μου πρήζουν τα @@ οι δημόσιοι υπάλληλοι που τους μείωσαν το μισθό και δεν φτάνουν για ενφια!
οι άλλοι που δεν έχουν καν σπίτι για να πληρώσουν εβφια, δεν είδα να γκρινιάζουν όμως!
τεσπα
εσύ τι είσαι αν δεν είσαι συριζόπουλο?
Τα στοιχηματα αλλαξαν ποσοστα...για δειτεΠροσπάθησε να παρακολουθήσεις τη ροή της συζήτησης (μη σκέφτεσαι πολύ όμως γιατί το κεφάλι σου θα εκραγεί).
Σε ρώτησα αρχικά να μου πεις 3-4 λόγους για τους οποίους ψηφίζεις ΝΔ.
Δεν απάντησες... φαντάζομαι ότι δεν έχεις να πεις κάτι ουσιώδες.
Αντ' αυτού με ρωτάς αν έχω ψηφίσει κάτι άλλο από (φαντάζομαι περίμενες να ακούσεις κανένα ΠΑΣΟΚ αλλά δε σου έκατσε).
Σου απαντάω όχι, και με περίσσεια εξυπνάδα μου λες: "το περίμενα".
Τότε γιατί ρώτας; ΒΛΗΜΑ!
Την ξινίλα μου τη βγάζουν οι δεξιοί που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Ψηφίζουν ένα κόμμα είτε γιατί τους βόλεψε... είτε γιατί έτσι μάθαν από τον πατέρα τους (προφανώς είχε βολευτεί αυτός μια φορά κι έναν καιρό).
Καμία ιδεολογία, κανένα πολιτικό επιχείρημα.
Μερικές φορές μου θυμίζουν οπαδούς ποδοσφαιρικών ομάδων.
Υ.Γ.: Όχι πως περιμένω να βγει κάτι από εδώ μέσα αλλά συζήτηση καφενείου δε θα κάνω και πόσο μάλλον με εσένα που είσαι ΒΛΗΜΑ. Αποδεδειγμένα!
ένα σωρό κόσμος τα λέει αυτά ρε τύπε!Kλωνος του τραμουντανα η αλεξ η χονυς ειναι. Τα ιδια ακριβως λενε και αυτοι.
Τα κομματα θα τα ανακηρυξει ο Αρειος Παγος την επομενη εβδομαδα. Αυριο τα Πρωτοδικεία θα επικυρωσουν τους καταλογους υποψηφιων βουλευτων.Ξέρουμε αναλυτικά όλα τα κόμματα που θα συμμετέχουν ? Έχουν βγει ?
τι να γελάσεις ρε ξινέ?
γελάς κι όλας?
και δε σου φαίνεται απ την ξυνίλα!
πάω στοίχημα πάντως ότι εσύ έχεις ψηφίσει πολλά κόμματα...εκτός αριστεράς!
και δεν είσαι βαμένο κουμμούνι!
άντε πήγαινε στον καθρέφτη σου τώρα και γέλα ελεύθερα!
βρε σε καλό σου βραδιάτικα!
Αντ' αυτού με ρωτάς αν έχω ψηφίσει κάτι άλλο από (φαντάζομαι περίμενες να ακούσεις κανένα ΠΑΣΟΚ αλλά δε σου έκατσε).
Σου απαντάω όχι, και με περίσσεια εξυπνάδα μου λες: "το περίμενα".
Τότε γιατί ρώτας; ΒΛΗΜΑ!
10 λογοι γιατι καποιος να ψηφισει ΝΔ
1-2
Εσύ δηλ απ αυτό το ποστ μου
κατάλαβες αυτό:
Ε αν δεν ήσουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ δεν θα ήσουν αριστερός!
σάλτα και γαμήσου ρε κουμμούνι που έχεις το θράσος να μου μιλάς κιόλας!
ΝΤΕΝΕΚΕ ε ΝΤΕΝΕΚΕ!
σκατοκουμμούνι ε σκατοκουμμούνι!