jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Εχεις τον τζωνακο
εγω παντως δεν ντρεπομαι
Εχεις τον τζωνακο
ρε τον φαηλο...Για τον Ντυνοπουλο τοκ κοβω η Φαϊλο. Τις ιδιες μαλακιες λενε και αυτοι!
χαχαχαχα οκ.....τρολαρεις για μια σταλια αγαπη...δεκτοΕλα μωρε, αφου με αγαπατε κατα βαθος. Χωρις εμενα τι θα κανετε εδω μεσα?
Σε δυο μηνες βλεπω λαθη και χειροτερευση.κατσε ρε φιλε....εσυ με αυτην την λογικη στους αλλους εχεις φορτωσε σε 2 μηνες οσα λαθη εχουν γινει χρονια τωρα....
Οσοι τα λετε αυτα, αποδεικνυετε απλά οτι εισατε τσατσοι και απλα κομματοσκυλα
Εσεις πατε τρεις μηνες κατηφορο στα τάρταρα ενω ο Σαμαρας πηγαινε δυομισι χρονια στην ανηφορα σπρωχνοντας τον βραχο.Oτι περιμενεις εσυ να κανει ο Συριζα σε 3 μηνες.
Γαμάς μια στάλα?ναι ειναι αλλα εσυ πιο τραγικος.....αντε τσατσακο
Αυτό είναι αληθές...εγώ τον συμπαθω.Ελα μωρε, αφου με αγαπατε κατα βαθος. Χωρις εμενα τι θα κανετε εδω μεσα?
μαλάκες δεν έχει ξαναγίνει αυτό!
οαιζει να του γαμηθηκαν τα αλατα στην μεση αλλα τετοια υποκλιση θα εχει να την θυμαται ο ρωσος!
Αυτη ειναι η δικη σου Νεοδημοκρατικη αποψη. Ας κανει δημοψηφισμα η ακομα καλυτερα εκλογες και θα τα πουμε τοτε. Να ψηφισουν ομως και 200.000 18ρηδες που δεν αφησατε οπως επισης και οσοι ειναι στο εξωτερικο!Εσεις πατε τρεις μηνες κατηφορο στα τάρταρα ενω ο Σαμαρας πηγαινε δυομισι χρονια στην ανηφορα σπρωχνοντας τον βραχο.
Τι να περιμενω?
Να σκασετε κατω σαν καρπουζια?
Ασε που με τρώει ο φόβος μην δικαιωθεί τελικά και μετα ποιος τον ακούει...Αυτό είναι αληθές...εγώ τον συμπαθω.
Ουτε βρίζει, ουτε μιλάει άσχημα. Εντάξει, αντί για ιδεολόγος της δεξιας είναι συμφεροντολογος αυτης, αλλά δεν τρέχει τίποτα...
Η Γλωσσα κοκκαλα δεν εχει και κοκκαλα τσακιζει τυπε. Δεν ειναι αναγκη να βριζει αλλα προκαλει πολλυ!
Τι θα ψηφισεις τύπε στο δημοψηφισμα? Ρηξη και δραχμη?Αυτη ειναι η δικη σου Νεοδημοκρατικη αποψη. Ας κανει δημοψηφισμα η ακομα καλυτερα εκλογες και θα τα πουμε τοτε. Να ψηφισουν ομως και 200.000 18ρηδες που δεν αφησατε οπως επισης και οσοι ειναι στο εξωτερικο!
Να μην το υποπτευθείς.Δεν θέλω να το πω αυτό, δεν τους ξέρω τους τύπους. Αλλά τέτοια λατρεία για τον Σαμάρα και τη ΝΔουλα, με αναγκάζει να υποπτευθω συμφερον.
Οταν το δω θα σου απαντησω τοτε.Τι θα ψηφισεις τύπε στο δημοψηφισμα? Ρηξη και δραχμη?
Ωραία.
Καλό το σχέδιο.
Ο Μπόμπολας πλήρωσε 1,8 εκατομμύρια.
Πιάνουν άλλους 12.000 και βγάλαμε τους μισθούς και τις συντάξεις αυτού του μήνα.
Φόβος πατήρ πάντων φιλέ...Ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
Μονο και μονο για το γελιο που μου χαρισες με αυτο το ποστ, σου κανω αιτημα φιλίας.
Ο Πατερας του αλεξ βαμμενος μπλε ψηφισε ΧΑ γιατι ο Σαμαρας του εκοψε την συνταξη. Παρολα αυτα ο αλεξ υποστιριζει Σαμαρα (οχι ΝΔ). Ο τζωνης υποστιριζε Βενιζελο μεχρι που ο ΓΑΠ εφτιαξε κομμα και πηγε μαζι του. Οταν τελικα ο ΓΑΠ εμεινε απεξω ξαναγυρισε στον Βενιζελο. ΓΙα τους αλλους απλα διαβασε τους.Τα συμπερασματα δικα σου τυπε μου!Δεν θέλω να το πω αυτό, δεν τους ξέρω τους τύπους. Αλλά τέτοια λατρεία για τον Σαμάρα και τη ΝΔουλα, με αναγκάζει να υποπτευθω συμφερον.