jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
η κατσελη ειναι εκτος ψηφοδελτιων και η τζακρη ειναι σε ψηφοδελτιο δεν εχει εκλεγει ακομα
εχετε την ψεκασμενη την ραχηλ
η κατσελη ειναι εκτος ψηφοδελτιων και η τζακρη ειναι σε ψηφοδελτιο δεν εχει εκλεγει ακομα
και την Κατσέλη θα την έχουν... στο επικρατείας ;)
η κατσελη ειναι εκτος πασοκ πριν απο το 2012
Με τίτλο «"Ναυάγησαν" τα δημόσια έσοδα» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Αποκαλύπτει τη νέα μαύρη τρύπα άνω του 1 δισ. ευρώ που δημιουργήθηκε μόνο τον Δεκέμβριο στον προϋπολογισμό επειδή «κόλλησαν» οι πληρωμές ΕΝΦΙΑ και ληξιπρόθεσμων οφειλών και επειδή πάγωσαν οι φορολογικοί έλεγχοι.
Η Ν.Δ. ανακοίνωσε ως υποψήφιο τον καταδικασθέντα πρώην νομάρχη Μπαλάσκα στο νομό Κιλκίς (Έγγραφα)
ναι Γιαννάκημα ηταν η χειροτερη κυβερνηση
γιαυτο την κοπανησε
και τους μουσαφιρηδες τους εφερε η πενταετια μπουχεσα υστερα απο τα κατορθωματα της
πόθεν προκύπτει ότι είναι καταδικασμένος....??
εδώ βλέπω μια πράξη επιβολής προστίμου από τους οικονομικούς επιθεωρητές (η οποία θα εκκρεμεί στα διοικητικά δικαστήρια γιατί το ποσό είναι μεγάλο) που έχει γίνει σε άλλους (τους οποίους επιμελώς κρύβει ο κόντρας) με συνυπευθυνότητα του Μπαλάσκα κατηγορωντας τους ότι δεν κάνανε σωστή επίβλεψη σε έργα ... και μια μήνυση από τον γνωστό Συμπιλίδη....
τι καταδίκες και μαλακίες μου τσαμπουνάς ??
Kαντου μηνυση...πόθεν προκύπτει ότι είναι καταδικασμένος....??
εδώ βλέπω μια πράξη επιβολής προστίμου από τους οικονομικούς επιθεωρητές (η οποία θα εκκρεμεί στα διοικητικά δικαστήρια γιατί το ποσό είναι μεγάλο) που έχει γίνει σε άλλους (τους οποίους επιμελώς κρύβει ο κόντρας) με συνυπευθυνότητα του Μπαλάσκα κατηγορωντας τους ότι δεν κάνανε σωστή επίβλεψη σε έργα ... και μια μήνυση από τον γνωστό Συμπιλίδη....
Η Ν.Δ. ανακοίνωσε ως υποψήφιο τον καταδικασθέντα πρώην νομάρχη Μπαλάσκα στο νομό Κιλκίς (Έγγραφα)
πόθεν προκύπτει ότι είναι καταδικασμένος....??
Ο Ευάγγελος Μπαλάσκας είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια του νομού Κιλκίς.Kαντου μηνυση...
γιατί δε θα ήθελα να δω πρωθυπουργό έναν απαίδευτο τσαρλατάνο που είμαι πεπεισμένος ότι τον αβαντάρουν για λόγους που δεν γνωρίζουμε ακόμα...Μπορείς να μου πεις 3-4 λόγους για τους οποίους ψηφίζεις ΝΔ;
Kαντου μηνυση...
Μεγαλε εχεις σοβαρα επιχειρηματα ΜΠΡΑΒΟ...!γιατί δε θα ήθελα να δω πρωθυπουργό έναν απαίδευτο τσαρλατάνο που είμαι πεπεισμένος ότι τον αβαντάρουν για λόγους που δεν γνωρίζουμε ακόμα...
όπως ακριβώς τον ΓΑΠ το 2009.
Εσύ γιατί τον πιστεύεις?