tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
εγώ ανήκω στους Ελληνες που γαμάνε αυτούς που γουστάρουν να τους λαδώνουν τη ροδέλα ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης.
σιγά θα σκίσεις το στριγκάκι...
εγώ ανήκω στους Ελληνες που γαμάνε αυτούς που γουστάρουν να τους λαδώνουν τη ροδέλα ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης.
τι ειναι τα αμοιβαια κεφαλαια?????
και για να το κλείσουμε εγώ συμφωνώ με τη ρήξη αρκεί να υπάρχει προετοιμασία. Και ο Τσίπρας έχει μαζέψει ένα τσίρκο που νομίζει ότι με δηλώσεις & φωτογραφήσεις θα πολεμήσει τη μαφία των Βρυξελλών. το Ιδιο πήγε να κάνει και χοντρός και γύρισε με τον κώλο φινιστρίνι και έβαλε το χαράτσι στη ΔΕΗ.
ολα τα αλλα ειναι για να περνά η ώρα.
πριν πολλά χρόνια είχα και γω δώσει μεγάλη σημασία. Ξεκόλλα μια μαλακία στο νετ είναι.Αν δεν απατωμαι μετα απο 15 μερες ζητησε δημοσιως συγνωμη.
Ελαβα και καμια τριανταρια πμ που μου ελεγαν να μην δινω σημασια και να επιστρεψω, και να' μαι.
ούτε πλαν μπι έχει. Αυτό συζητάμε. Ούτε οι αλλοι είχαν.μονο που ο τσιπρας δεν ειναι χοντρος.
πριν πολλά χρόνια είχα και γω δώσει μεγάλη σημασία. Ξεκόλλα μια μαλακία στο νετ είναι.
σιγά θα σκίσεις το στριγκάκι...
Αντε παλι ο Ιουλιος Καισαρας.
Κι εμένα με είχε πειράξει που η πουτάνα δεν ήξερε ποιος είναι ο Ιούλιος Καίσαρας!
Αυτό το άτομο διεκδικεί το δικαίωμα να εκφέρει απόψεις περί οικονομικών θεμάτων!
Ούτε να ψηφίζει δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται...
μπορεί να σε βρίζω έβριζα νυχθημερόν αλλά νομίζω ότι απο χαρακτήρα είσαι πιο ακέραιος απο πολλά μπουρδέλα εδώ μέσα. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να καβλαντίζουμε έξω. Κατα τα λοιπά εκτίθεσαι πολύ σεένα σάιτ για πουτάνες όπου κυκλοφορεί πολλή ανωμαλία που δεν την έχεις συνηθίσει. Οποτε κάνε τα κουμάντα σου. Φιλικά πάντα.Τύπε, εδω μεσα μου εχουν βρισει τη μανα, τους πεθαμενους, με εχουν καταραστει να πεθανω, μου εχουν συρει τα μυρια οσα.
Τιποτα απο αυτα δεν με νοιαζει.
Παραδοξως με ενοιαξε μονο, οταν με ειπαν ρουφιάνο και οτι εκανα αναφορά σε καποιον.
Ενω το κουμπακι δεν το εχω πατησει ποτέ.
Δεν ξερω, τοτε στραβωσα απιστευτα.
μπορεί να σε βρίζω έβριζα νυχθημερόν αλλά νομίζω ότι απο χαρακτήρα είσαι πιο ακέραιος απο πολλά μπουρδέλα εδώ μέσα. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να καβλαντίζουμε έξω. Κατα τα λοιπά εκτίθεσαι πολύ σεένα σάιτ για πουτάνες όπου κυκλοφορεί πολλή ανωμαλία που δεν την έχεις συνηθίσει. Οποτε κάνε τα κουμάντα σου. Φιλικά πάντα.
Παραδοξως με ενοιαξε μονο, οταν με ειπαν ρουφιάνο και οτι εκανα αναφορά σε καποιον.
Ενω το κουμπακι δεν το εχω πατησει ποτέ.
Δεν ξερω, τοτε στραβωσα απιστευτα.
Εγώ έχω κάνει μια αναφορά σε κάποιον μαλάκα που εξυμνούσε τον βιασμό και προέτρεπε γι αυτόν μέσω του φόρουμ και θεωρώ πως καλά είχα κάνει. Και δεν είχα μείνει εκεί, είχα απειλήσει το administration αν δεν τον διέγραφε θα κατέφευγα στην δίωξη Η.Ε.
Τον διέγραψαν, αλλά μετά από λίγο καιρό πάλι συνδεδεμένο τον πέτυχα βέβαια...
Αντε παλι ο Ιουλιος Καισαρας.
για τα σημερινά δεδομένα η ατακτη χρεοκοπία σημαίνει:
1.
έλλειψη βασικών αγαθών σίτισης,
2.
πάγωμα εισαγωγών ειδών πρώτης αναγκης
3.
κλείσιμο τραπεζών
4.
μαύρη αγορά
5.
ελλειψη καυσίμου
6.
κατακόρυφη αύξηση εγκληματικότητας
7.
παροχή εδών πρώτης ανάγκης με δελτίο.
Υ.Γ.
Ουτε χαρτί να κάνουν εκλογές δε θα υπάρχει. Και ναι με βάση τα σημερινά δεδομένα του μέσου μπούλη που πηγαίνει Καραμέλα και περιμένει το επόμενο Αιφον ή Σαμσουνγκ είναι αρμαγεδών. Σε κάλυψα;
Eσυ δεν καταλαβαινεις οτι σε πειραζω?????Δεν κατάλαβες πως ο ίδιος λέω ότι κακώς με είχε απασχολήσει, όταν διαβάζω άλλα κι άλλα;
Τι σκατά πτυχιούχος οικονομολόγος είσαι ρε leftins;
και ποιος σου πε οτι ειμαι οικονομολογος????
για τα σημερινά δεδομένα η ατακτη χρεοκοπία σημαίνει:
Και ναι με βάση τα σημερινά δεδομένα του μέσου μπούλη που πηγαίνει Καραμέλα... και περιμένει το επόμενο Αιφον ή Σαμσουνγκ είναι αρμαγεδών. Σε κάλυψα;
τι είναι η Kαραμέλα;
TEI λογιστικής δεν μας έγραψες ότι τελείωσες ρε ??