jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
θα μου το απαγορευσεις εσυ μωρη καθυστερημενε?
κανεις δεν σε απαγορευει να γραφεις
αλλωστε ειναι και το μονο που ξερεις
θα μου το απαγορευσεις εσυ μωρη καθυστερημενε?
Εσυ τη προτεινεις ρε jhonny64 τωρα που θα εχουμε παλι εκλογες τη να ψηφισουμε???
κανεις δεν σε απαγορευει να γραφεις
αλλωστε ειναι και το μονο που ξερεις
εσυ τι ξερεις? να ποσταρεις το πρωτο θεμα?
ξερει να καταπινει τα φλοκια υπερβαρων χωρις να πεφτει κατω σταγονα ;)εσυ τι ξερεις? να ποσταρεις το πρωτο θεμα?
οτιδηποτε ειναι αληθινο και ξεφτυλιζει το τσιρκο μαζι με τα παπαγαλια του και τα κομματοσκυλα
εσυ δηλαδη δεν εισαι πασοκοσκυλο?
Το Πρώτο Θέμα έγραψε και αυτό όμως;Γιατί δεν το ποστάρεις να έχουμε πιο σφαιρική ενημέρωση;οτιδηποτε ειναι αληθινο και ξεφτυλιζει το τσιρκο μαζι με τα παπαγαλια του και τα κομματοσκυλα
Το Πρώτο Θέμα έγραψε και αυτό όμως;Γιατί δεν το ποστάρεις να έχουμε πιο σφαιρική ενημέρωση;
Το Πρώτο Θέμα έγραψε και αυτό όμως;Γιατί δεν το ποστάρεις να έχουμε πιο σφαιρική ενημέρωση;
το θεμα δεν ειναι τι ειμαι γω το θεμα ειναι τι δεν ειναι το τσιρκο
παντος δεν ξερω αν το ξερεις αλλα τους περισσοτερους ψηφους τα τσυριζονια οπως λες απο το πασοκ τους πηρε!το θεμα δεν ειναι τι ειμαι γω το θεμα ειναι τι δεν ειναι το τσιρκο
Αυτό το έβαλες και στην προηγούμενη σελίδα.Σε ρωτάω γιατί δεν βάζεις και την αναδημοσίευση από το Πρώτο Θέμα του άρθρου του Spiegel να είσαι πιο αντικειμενικός.Μόσχα: Δεν υπάρχει συμφωνία με την Ελλάδα για προκαταβολή 3 έως 5 δισ. ευρώ για τον αγωγό Turkish Stream
Δημοσιεύθηκε : 18 Απρίλιος 2015
Σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου κ. Πεσκόφ δήλωσε σήμερα Σάββατο, πως δεν υπάρχει συμφωνία με την Ελλάδα για προκαταβολή 3 έως 5 δισεκατομμυρίων ευρώ για τον αγωγό Turkish Stream, διαψεύδοντας έτσι δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που πιστεύει ότι οι Ρώσοι θα μας δώσουν προκαταβολικά μερικά δις,ας βάλei και τις δύο ειδήσεις όμως.
Επειδη υπαρχει και αυτο τυπε.
Οπου και να πηγαινουν ζητιανευοντας τρωνε πορτα. Και δε φτανει αυτο, γυριζουν με βαλιτσες γεματες χρημα, ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ. Τοσο καραγκιοζακια, δε βουτανε καν τη γλωσσα στο μυαλο τους (στο ποιο????? ) πριν πεταξουν τις ρουκετες τους.
Αυτό το έβαλες και στην προηγούμενη σελίδα.Σε ρωτάω γιατί δεν βάζεις και την αναδημοσίευση από το Πρώτο Θέμα του άρθρου του Spiegel να είσαι πιο αντικειμενικός.
και αυτη ειναι πιο καινουρια που διαψευδει αυτη που εβαλεςγιατι εχει μπει σε πολλα ποστς πριν
αυτη ειναι καινουργια ειδηση που διαψευδει την προηγουμενη
και αυτη ειναι πιο καινουρια που διαψευδει αυτη που εβαλες
συρε αυτοκτονα τωρα
Μην τον τραμπουκίζεις τον Τζόνις ρε και σπάσει ρε τύπε :Sκαι αυτη ειναι πιο καινουρια που διαψευδει αυτη που εβαλες
συρε αυτοκτονα τωρα
Μην τον τραμπουκίζεις τον Τζόνις ρε και σπάσει ρε τύπε :S