jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Τύπε δεν εχεις αντιληφθει την πανεξυπνη κινηση της κυβερνησης.
επιπεδου μενσα και πανω
Τύπε δεν εχεις αντιληφθει την πανεξυπνη κινηση της κυβερνησης.
Άλλο κριτική,άλλο εμπάθεια.Εκτός αν θεωρείς κριτική το κασκολ του Βαρουφάκη,το πουκάμισο του Βαρουφάκη,τις βόλτες της Περιστέρας και τις καθημερινές συμμετοχές της στα υπουργικά συμβούλια(ακόμα περιμένουμε να ανέβουν οι φωτο),όπως επίσης και το βενζινάδικο της Ζωής.
Μπορούσε να της πει θα σε κρεμάσω εγώ,θα σου κάνω μήνυση.,θα...θα....θα.....Όχι θα μου κλάσεις τα @@.Είσαι δικηγόρος έτσι;Μία απορία λοιπόν:Ο δικαστής,έχει δικαίωμα να γυρνάει στα μπουζούκια,να μπεκροπίνει δημόσια και να τραγουδάει στο δρόμο;Ή υπάρχει πρωτόκολλο που δεν τον αφήνει;Τι απαντησες τωρα δηλαδη?
Οτι αν εισαι δημοσιο προσωπο και σου πουν "θα σε κρεμασω" πρεπει να κατσεις να ακους?
Κι εσυ που ΔΕΝ εισαι δημοσιο προσωπο, γιατι εμεινες στην απαντηση και οχι στην προκληση?
Δεν το σωζεις...
Αυτά καταδικάζω ρε τύπε,τι γράφω δηλαδή;Κι εσύ δηλαδή για ζυγοστάθμιση γράφεις για την Περιστέρα από τους Σοφάδες που μπήκε στο αεροπλάνο;Είναι πολιτισμός αυτό,είναι κριτική στην κυβέρνηση;ενω το παχος του παγκαλου η το ποδηλατο του γιωργου η ξερω γω το κερι το πασχα ειναι πολιτικη κριτικη
Φράκτης στα συνορα ΗΠΑ-Μεξικο.
Εδώ λένε ότι θα τον ανοιξουν για τους πρόσφυγες?
Φεύγουμε οριστικά απο τον Δυτικο Κοσμο..
Τύπε οι Αμερικάνοι με τόσα μέσα και δεν μπορούν να σταματήσουν την παράνομη ροή από Μεξικό.Έχεις ιδέα πόσοι είναι οι παράνομοι Λατίνοι στις ΗΠΑ;Και μην ακούς τις μαλακίες που πετάγονται κατά καιρούς και διογκώνονται.Σιγά να μην ανοίξει ο φράκτης.Φράκτης στα συνορα ΗΠΑ-Μεξικο.
Εδώ λένε ότι θα τον ανοιξουν για τους πρόσφυγες?
Φεύγουμε οριστικά απο τον Δυτικο Κοσμο..
σωστο κι αυτοΤύπε οι Αμερικάνοι με τόσα μέσα και δεν μπορούν να σταματήσουν την παράνομη ροή από Μεξικό.Έχεις ιδέα πόσοι είναι οι παράνομοι Λατίνοι στις ΗΠΑ;Και μην ακούς τις μαλακίες που πετάγονται κατά καιρούς και διογκώνονται.Σιγά να μην ανοίξει ο φράκτης.
σιγα τον κοσμο
Αυτά καταδικάζω ρε τύπε,τι γράφω δηλαδή;Κι εσύ δηλαδή για ζυγοστάθμιση γράφεις για την Περιστέρα από τους Σοφάδες που μπήκε στο αεροπλάνο;Είναι πολιτισμός αυτό,είναι κριτική στην κυβέρνηση;
Ποια είναι η Βάλια Παναγιωτίδου που... στάθηκε μάρτυρας ανάρμοστης συμπεριφοράς της Ζωής ΚωνσταντοπούλουΟταν επι δυο χρονια ακουγαμε κατι ανοητες κριτικες οπως π.χ. για την Βουλτεψη "αν ειναι καλο το μαλλι μου", λες και ηταν τιποτα φοβερο να ρωτησει οφ καμερα πώς φαινεται, θα τα εχουν αυτα.
Ολα δανεικά ειναι.
Επιπλεον δεν καταλαβαινω γιατι οι συριζαιοι ζητουν ασυλια για τις γραφικοτητες.
Τύπε οι Αμερικάνοι με τόσα μέσα και δεν μπορούν να σταματήσουν την παράνομη ροή από Μεξικό.Έχεις ιδέα πόσοι είναι οι παράνομοι Λατίνοι στις ΗΠΑ;Και μην ακούς τις μαλακίες που πετάγονται κατά καιρούς και διογκώνονται.Σιγά να μην ανοίξει ο φράκτης.
εσεις τα αρχισατε αυτα με τους μπαχαλακηδες στο συνταγμα με τα γιαουρτια και τις πετρες σε βουλευτες του πασοκ με αντισυγκεντρωσεις τσυριζαιων κλπ κλπ
δεν ξεχνιουνται αυτα μπαχαλοποιησατε την κοινωνια 5 χρονια τωρα την δηλητηριασατε την διαλυσατε
και τωρα μας το παιζετε θιγμενοι για μια λεκτικη κριτικη και θελετε πολιτισμο
θα τα υποστειτε αυτα και σε μεγιστο βαθμο απο δω και περα
τελος οι ευγενιες και τα σοροπιασματα
η ροζ χουντα θα πεσει
η υποκρισια η αλαζονεια και το ψεμα της ροζ συμμοριας θα σταματησει
Ποια είναι η Βάλια Παναγιωτίδου που... στάθηκε μάρτυρας ανάρμοστης συμπεριφοράς της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Διορισμένη από την ΝΔ η μάρτυρας, φίλος της Σιδέρη το θύμα και το video άφαντο.
ΡΕΖΙΛΙΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ χαχαχαχαχαχααχχαχα
Αν έχω καταλάβει καλά,το πρόβλημα είναι ότι η εξέταση των υποθέσεων είναι απελπιστικά αργή.Εγώ θα πρότεινα μία δικαστική αρχή που θα ασχολείται αποκλειστικά με αυτό το θέμα και θα εκδίδει αποφάσεις τάχιστα και σύννομα.Μετά άμεση επαναπροώθηση για να σταλεί το μήνυμα ότι στην Ελλάδα δεν σας περιμένει ο παράδεισος που σας λένε,οπότε δεν έχει νόημα να προσπαθήσετε να έρθετε.Ενδεχομένως να υπάρχουν συνθηκες για τους προσφυγες απο εμπολεμες ζώνες.
Οσοι ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ οτι προερχονται απο τέτοιες το συζητάμε.
Για τους υπολοιπους ποιος σε εμποδίζει να τους δώσεις τον μπούλο?
Δεν αναφερομαι στην αποφυλακιση του Σαββα Ξηρου για την οποια ειμαι συμφωνος.στο ζητημα των λαθρομεταναστων, δεν κανει κατι διαφορετικο απ αυτα που υποστηριζε πριν βγει κυβερνηση, και νομιζω οτι αντιλαμβανεται οτι υπαρχει προβλημα...τωρα τι θα κανει μελλοντικα και πως θα το επιλυσει, αυτο δεν το ξερω....οχι ομως κι οτι επι νδ δεν υπηρχει εισροη πληθυσμων απο ασια-αφρικη....
τωρα για τα αλλα υπηρχαν κι επι νδ (καταστροφες-καταληψεις αλλα και αποφυλακισεις βλ. χριστοδουλο)
ωστοσο αν θυμαμαι καλα καπου ειχες πει οτι δεν εισαι αντιθετος με την αποφυλακιση Σαββα...κανω λαθος???
Οντως, ολοι οι ευρωπαιοι φευγουν προσφυγες για αφρικη και ασια.
Ειναι καλυτερα εκει
Πώς θα τους προωθησεις στη Συρια και το Ιρακ ρε φιλε????Αν έχω καταλάβει καλά,το πρόβλημα είναι ότι η εξέταση των υποθέσεων είναι απελπιστικά αργή.Εγώ θα πρότεινα μία δικαστική αρχή που θα ασχολείται αποκλειστικά με αυτό το θέμα και θα εκδίδει αποφάσεις τάχιστα και σύννομα.Μετά άμεση επαναπροώθηση για να σταλεί το μήνυμα ότι στην Ελλάδα δεν σας περιμένει ο παράδεισος που σας λένε,οπότε δεν έχει νόημα να προσπαθήσετε να έρθετε.