Επισκέπτης
εσύ το επέλεξες... σίγουρα σου πέσανε δουλειές οι οποίες ήταν είτε με χαμηλό μεροκάματο, είτε χωρίς ένσημα και είπες όχι
εγω χωρις ενσημα δεν εργαζομαι καθως και μου προτειναν δουλειες χαμηλοτερες εκ του βασικου μισθου και αρνηθηκα
εσύ το επέλεξες... σίγουρα σου πέσανε δουλειές οι οποίες ήταν είτε με χαμηλό μεροκάματο, είτε χωρίς ένσημα και είπες όχι
εγω χωρις ενσημα δεν εργαζομαι καθως και μου προτειναν δουλειες χαμηλοτερες εκ του βασικου μισθου και αρνηθηκα
αυτό που λέω είναι ότι η φορολογική δήλωση είναι ΔΗΛΩΣΗ και όχι απόδειξη... και εφόσον είναι ΔΗΛΩΣΗ είτε θα αντιμετωπίζεται ώς αληθής ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ είτε με καχυποψία και ως ψευδής ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ....
ναι υπονοώ ότι μπορεί να έχεις άλλα εισοδήματα και να τα κρύβεις...
το κράτος δεν πρέπει να δίνει τίποτε χωρίς να εξετάσει πριν την πραγματική οικονομική κατάσταση του αιτούντα... ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ
Προτιμάς να τρέφεσαι απο τους φόρους μας.
ΡΕ ξεκολατε επιτελους...καφενειο εισαστε....φατε κανα κοψιδι πιες τε και κανα κρασι μερα που ειναι....καθοσαστε και υποστηριζετε τους μαλακες
δεν εχω κανενα προβλημα να ελενξουν την ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΗ οικονομικη μου κατασταση ανα πασα ωρα και στιγμη οπου θελουν και στο εξωτερικο και στο εσωτερικο και στο σπιτι μου ακομα να ερθουν αν νομιζουν οτι τα κρυβω σε τιποτα τοιχους ντουλαμπες μπαουλα
Σιγα μην αφησει τη δουλεια στη ΔΕΗ για να δουλεψει λατζερης. Εσεις θα κανατε το ιδιο?
τι ζηλεια ρε μλκ αντι να ασχοληθειτε με την παρτη σας κάθεστε και κουτσομπολευετε τον καθενα που ψάχνει κατι καλυτερο αυτοι ειστε.
leftins μην ασχολεισαι ρε καθεσαι και τους εξηγεις κιολας γραψτους στα τέτοια σου
οχουυυυυ.....τωρα δηλαδη που εχεις το κρατος που θελεις δωρο πηρες???Αν το κράτος δεν τάιζε κηφήνες εγώ τώρα θα έτρωγα το δώρο του πάσχα
οχι προτιμω να ειμαι νομιμος και να τηρω την εργατικη νομοθεσια
οπως εχω υποχρεωσεις ετσι εχω και δικαιωματα και κανενας νομος βαση εργατικου δικαιου δεν λεει να εργαζεσε ανασφαλιστος οπως επισης κανενας νομος δεν λεει να αμοιβεσε για 8 ωρη εργασια κατω εκ του βασικου μισθου δηλαδη 586 μεικτα
δεν εχω κανενα προβλημα στον ελενχο οποτε ορθος δικαιουμε και απαιτω δωρεαν σιτιση και δωρεαν μεταφορες για τ ΜΜΜ αυτες θα ειναι οι παροχες μουκαι έτσι πρέπει να κάνουν πριν δώσουν οτιδήποτε... και όχι μόνο σε σενα στον καθέναν...
και κανένας νόμος δεν λέει πουθενά ότι οι άλλοι φορολογούμενοι πρέπει να σε ταίζουν για να είσαι νόμιμος... να τους κατήγγειλες...
φιλε μη νομιζεις οτι μιλαμε και για κανενα τρελο μισθο
για 8 ωρη εργασια σαν δοιηκητικο προσωπικο καθαρα 650€ το μηνα και χωρις δωρα που ισχυουν στον ιδιωτικο τομεα αλλα και μετα απο 8 μηνες παλι ανεργος και 3 χρονια μακροχρονια ανεργος γι αυτο μπηκα και μαζεψα μορια
οχι προτιμω να ειμαι νομιμος και να τηρω την εργατικη νομοθεσια
οπως εχω υποχρεωσεις ετσι εχω και δικαιωματα και κανενας νομος βαση εργατικου δικαιου δεν λεει να εργαζεσε ανασφαλιστος οπως επισης κανενας νομος δεν λεει να αμοιβεσε για 8 ωρη εργασια κατω εκ του βασικου μισθου δηλαδη 586 μεικτα
αξιοπρεπη δουλεια να ζητας ωστε να μπορεις να πληρωνεις της υποχρεωσεις σου... μονο αυτο ζητιανοι δεν ειμαστεδεν εχω κανενα προβλημα στον ελενχο οποτε ορθος δικαιουμε και απαιτω δωρεαν σιτιση και δωρεαν μεταφορες για τ ΜΜΜ αυτες θα ειναι οι παροχες μου
Αυτο το τοσο απλο του λεμε κι εμεις...αξιοπρεπη δουλεια να ζητας ωστε να μπορεις να πληρωνεις της υποχρεωσεις σου... μονο αυτο ζητιανοι δεν ειμαστε
Περίθαλψη έχουν ΟΛΟΙ.
Απλα μερικοι μαλάκες την πληρώνουνε.
Θα προτιμούσα τις κρατήσεις μου να τις παίρνω cash.
Εργοδότης μου είναι το δημοσιο αλλά έχει τύχει να συμπληρώσω πάνω απο 70 ώρες σε μια εβδομάδα
Τύπε λεφτινς, εντελως φιλικα σου λεω επειδη σε συμπαθω (κακό παιδι δεν εισαι, αντιθετως εισαι απλως αφελης και επιρρεπής στην αριστερη μπουρδολογια).
Με τις νοοτροπίες που εχεις, θα πας χαμενος και ειναι κριμα...