stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Συγχαρητηρια και καλη σταδιοδρομια του ευχομαι
Θα γινει δεξιωση να παμε?
Αν σου πεταξουν κανα κοκκαλακι καλά θα ειναι τυπε???
Συγχαρητηρια και καλη σταδιοδρομια του ευχομαι
Θα γινει δεξιωση να παμε?
Να σου πω πως το αντιλαμβάνομαι εγώ;40 χρόνια κυβερνούσαν 2 κόμματα.Αυτά τα κόμματα ξεκίνησαν σωστά,με όραμα,με καλές ιδέες κ.τ.λ.Έπαθαν όμως αυτό που παθαίνει όποιος έχει στα χέρια του την απόλυτη εξουσία για πολύ καιρό:Διαφθορά.Γεμίσανε σαλταδόρους,μιζαδόρους,καιροσκόπους.Συμφωνήσανε να καλύπτουν τον κώλο τους,αφού σε κάθε εκλογική μάχη έδιναν τη σκυτάλη ο ένας στον άλλο.Τα σκάνδαλα συγκαλύπτονταν και οι σκληρές αποφάσεις που έπρεπε να παρθούν για το μέλλον αναβάλλονταν για τον επόμενο.Κάπως έτσι φτάσαμε στα βράχια.Καιρός είναι να πάψει αυτή η <<κληρονομική>>διαδοχή στην εξουσία μπας και σωθούμε.Και ναι,είχα την απαίτηση από την Αριστερά να πάψει επιτέλους να καταγγέλει και να φωνάζει άσκοπα και να αναλάβει τις ευθύνες της.Αν αποτύχει πούλο,ο επόμενος.
Δεν υπηρχε περιπτωση να περιμενουν ουτε 6 μηνες ουτε 1 χρονο.
το πρόβλημα είναι ότι δεν υπαρχουν πλεον οι 6 μηνες ουτε ο ενας χρονος τυπε. Αυτό το ηξεραν πριν αναλαβουν.
Αυτό το ζουν κάθε μερα εκατομμύρια ελληνες πλην δημοσιου. Δεν ξερω αν ανηκεις στους τελευταίους και δεν το εχεις καταλαβει, αν ανηκεις μαγκια σου
οι γενιες που ερχονται ειναι χειροτερες
δυστυχως
το πρόβλημα είναι ότι δεν υπαρχουν πλεον οι 6 μηνες ουτε ο ενας χρονος τυπε. Αυτό το ηξεραν πριν αναλαβουν.
Αυτό το ζουν κάθε μερα εκατομμύρια ελληνες πλην δημοσιου. Δεν ξερω αν ανηκεις στους τελευταίους και δεν το εχεις καταλαβει, αν ανηκεις μαγκια σου
φαινεται χρειαζονταν κ αλλοι Μελιγαλαδες
Για να φαει θα παει ο τυπος, τι νομιζεις χαζος ειναι?
πήρε κανένας έστω και ένα ευρώ ?? ΟΧΙ
άρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ...
εφαρμογή είναι όταν το πρόγραμμα ολοκληρωθεί και καλύψει όλους όσους έχει προβλέψει...
και η Δούρου έλεγε ότι θα συνδέσει το ρεύμα σε 10.000 νοικοκυριά... και αποτέλεσμα το συνέδεσε σε 98 και αυτό ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ
αυτά που γραφεις για μελιγαλαδες είναι τουλάχιστον ατυχη τετοια μερα :S, δειχνεις ελαφροτητα εκτος αν εισαι πολύ μικρος.
Περνα καποτε από εκει, διαβασε μερικες πλακες, τι ηλικιες γραφουνε και μετα ξανασκεψου το.
Αν είναι να γυρισουμε εκει καλυτερα να αυτοκτονησουμε όπως ο 40χρονος χθες :S
Θα βαλει ζιβαγκο και θα τρεξει τυπε?
Μη ξεχασει και παρει και καμια σημαια του ΠΑΣΟΚ μαζι του....
Με τη λογικη αυτη ούτε Τσιπρα ψηφισε, δεν βγηκε αυτοδυναμος.
Δεν θα μου στειλεις εσυ που μαλλον εχεις αποθεμα?
Και της νδ καλα θαναι, να πεσει και καμια μαπα
Τσου του ιδιωτικου ειμαι και περασα "ομορφα" πριν κανα δυο χρονια με τις αποφασεις που πηραν οι προηγουμενοι.
Μετα αποφασισα να κανω τα κουμαντα μου με τετοιο τροπο που να μην εξαρτωμαι απο το ποιος ειναι πανω.
Οχι οτι ειμαι ανετος, αλλα σκλαβος δεν προκειται να γινω για κανενα μουνοπανο ;)
Οσο για τον κοσμο, αν θελει ευρω να παρει και μνημονιο.
Αν δεν θελει ευρω, δεν θα χει και μνημονιο.
Ολα μαζι δν γινονται και ο καθενας πρεπει να ξερει τι ψηφιζει και για ποιον λογο ;)
Θα βγει σανός για ορεκτικο? Πεφτετε με τα μουτρα βλεπω.
Τυπε το ζιβαγκο ειναι απαραιτητο τωρα που καταργηθηκαν οι γραβατες. Ασπρο κατα προτιμηση για να εχεις αμεση συγκλιση με τον σιδερενιο!
εγω παντως ειμαι δικαιουχος γιατι το οικ ετος 2013 δεν ειχα εισοδηματα ακινητα αυτοκινητα καταθεσεις
Οσο για τον κοσμο, αν θελει ευρω να παρει και μνημονιο.
Αν δεν θελει ευρω, δεν θα χει και μνημονιο.