alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ενας γιατρος και ενας δικηγορος που δεν τους ταιζει το δημοσιο?
οκ δεν εισαστε βλακες...κομματοσκυλα εισαστε
Μπα?
Ενας γιατρος και ενας δικηγορος που δεν τους ταιζει το δημοσιο?
τωρα ναι ...τι μου λες....πουλημενη πουτανα ειναι και? να ζητησω συγγνωμη???? ισα ρε
Ανανεωσες την καρτα μελους του κομματος ή χρωστας τη συνδρομη ακομη?Μας έπιασες! Μας έστειλαν και στους δύο παρόμοια απάντηση από την Συγγρού για να αντιμετωπίσουμε έναν κολοσσό της αριστερής διανόησης.
κοιτα μια μεγαλη αληθεια ειπες τωρα.....Ενας γιατρος και ενας δικηγορος που δεν τους ταιζει το δημοσιο?
Μπα?
στα αρχιδια μου και ο λαζοπουλος και ο συριζαΠουλημένη πουτάνα η σημαία του συριζα????
Αρνητικά απάντησε ο Λάκης Λαζόπουλος στην πρόταση να είναι υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, όπως δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Αυγή», ο ηθοποιός και συγγραφέας δηλώνει ότι «είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις που έχω αναλάβει, που είναι αδύνατο να τις βάλω στην άκρη για να ανταποκριθώ στην πρόσκληση αυτή».
Ποιοι ειστε "εσεις" τύπε?κοιτα μια μεγαλη αληθεια ειπες τωρα.....
βαλε και τους δημοσιους και εισαι μεσα.
εσας ταιζουμε τοσα χρονια
Ανανεωσες την καρτα μελους του κομματος ή χρωστας τη συνδρομη ακομη?
οι μη κρατικοδίαιτοι!Ποιοι ειστε "εσεις" τύπε?
Ποιοι ειστε "εσεις" τύπε?
Extreme sports βλεπω γιατρε. Στις μεγαλες φορμες κανενα σκακι, αντε γκολφ ε?Μόνο στην Ε.Ο.Μπριτζ πληρώνω εγκαίρως για κάρτα μέλους τύπε.
Αλλιώς σε πετάνε έξω από τα τουρνουά.
πιο συγκεκριμενα?οι μη κρατικοδίαιτοι!
ιδιωτικος υπαλληλος....ο μονος που την πληρωσε πολυ ακριβαΠοιοι ειστε "εσεις" τύπε?
προσθεσε και απειρες παπαρολογιες στο μπου!........αυτα που τα βάζεις?............Extreme sports βλεπω γιατρε. Στις μεγαλες φορμες κανενα σκακι, αντε γκολφ ε?
πιο συγκεκριμενα?
Σε αυτο δεν θα διαφωνησουμε. Αλλά σε τι με πληρωνεις?ιδιωτικος υπαλληλος....ο μονος που την πληρωσε πολυ ακριβα
Extreme sports βλεπω γιατρε. Στις μεγαλες φορμες κανενα σκακι, αντε γκολφ ε?
με λεφτα χωρις αποδειξη....οχι εσενα συγκεκριμενα εσυ λουστρος εισαιΣε αυτο δεν θα διαφωνησουμε. Αλλά σε τι με πληρωνεις?
Παλι με πληγωνεις???με λεφτα χωρις αποδειξη....οχι εσενα συγκεκριμενα εσυ λουστρος εισαι