Stil520
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τυπε σε λιγο θα πεις οτι ο ........Σταλιν εφερε τους λαθρο στην χωρα μας :S
Δεν έχει σημασία ποιος τους έφερε αλλά πως θα φύγουν
τυπε σε λιγο θα πεις οτι ο ........Σταλιν εφερε τους λαθρο στην χωρα μας :S
Δεν έχει σημασία ποιος τους έφερε αλλά πως θα φύγουν
Ρε στρατιωτάκι , δεν πας να διαβάσεις κανένα βιβλίο
να μάθεις πέντε πράγματα, που είσαι τελείως απαίδευτος ;
Γεματο είναι το ιντερνετ από δωρεαν βιβλία
που μπορεις να κατεβάσεις και να μορφωθείς.
Μάθε πρώτα τα βασικα, και μετά μίλα .
Είσαι χειρότερος από τους πολιτικούς του Συριζα
από θέμα μόρφωσης .
Αντε στρώσου στο διάβασμα !
Που ακριβως σε βλαπτει εσενα Στελιο ? Αστυνομικος δεν εισαι ? Δεν παιρνεις τον μισθο σου βρεξει χιονισει απο το κρατος καθε μηνα ? Σου πηραν την δουλεια σου οι ξενοι ?Δεν γουστάρω ότι με βλάπτει
τυπε λες να δωσουμε συγχωροχαρτι στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ? πλησιαζει και το Πασχα
Που ακριβως σε βλαπτει εσενα Στελιο ? Αστυνομικος δεν εισαι ? Δεν παιρνεις τον μισθο σου βρεξει χιονισει απο το κρατος καθε μηνα ? Σου πηραν την δουλεια σου οι ξενοι ?
Η κοινή λογική υπερέχει των πληροφοριών.
Δημοκρατία έχουμε, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
Που ακριβως σε βλαπτει εσενα Στελιο ? Αστυνομικος δεν εισαι ? Δεν παιρνεις τον μισθο σου βρεξει χιονισει απο το κρατος καθε μηνα ? Σου πηραν την δουλεια σου οι ξενοι ?
Αυτο ονειρευονται τι νομιζεις. Να αποφασιζει ενας μοναρχης για ολους. Να εχει το αλαθητο του Παπα. Και οσους διαφωνουν μακρονησο.τυπε μαλακια δεν ειναι? πιο καλα δεν ηταν επι Παπαδοπουλου?
Εγω σε ρωταω προσωπικα εσενα. Παιρνεις μισθο απο το κρατος εσυ ? Καθε μηνα βρεξει χιονισει ?Δεν είμαι αστυνομικός.
αλλά σου έχω ξαναπεί.
Οι φτωχοί στον πλανήτη είναι πολλαπλάσιοι από εμας στον Δυτικο κόσμο.
Αν έρθουν όλοι δεν θα αναβαθμιστεί η δική τους ποιότητα ζωής αλλά θα υποβαθμιστεί η δική μας.
Οσο για τα ήθη τους κοίτα τις φωτό.
Τους θέλεις εδώ?
Αυτο ονειρευονται τι νομιζεις. Να αποφασιζει ενας μοναρχης για ολους. Να εχει το αλαθητο του Παπα. Και οσους διαφωνουν μακρονησο.
Εδω εχουμε φτασει στην καταντια, να προπαγανδιζουν οτι επι Παπαδοπουλου, περναγαμε καλα στην Ελλαδα.
Ενα 10 % γουσταρε. Τα σωματα ασφαλειας η αστυνομια και οι Μανιατεςτυπε γιατι νομιζεις οτι τοτε ολοι αντισταθηκαν?οι μισοι και βαλε γουσταραν
Δεν είμαι αστυνομικός.
αλλά σου έχω ξαναπεί.
Αν έρθουν όλοι δεν θα αναβαθμιστεί η δική τους ποιότητα ζωής αλλά θα υποβαθμιστεί η δική μας.
Τους θέλεις εδώ?
Ενα 40 % γουσταρε. Τα σωματα ασφαλειας η αστυνομια και οι Μανιατες
Δεν είμαι αστυνομικός.
αλλά σου έχω ξαναπεί.
Τους θέλεις εδώ?
Ενα 10 % γουσταρε. Τα σωματα ασφαλειας η αστυνομια και οι Μανιατες
Λαδακη δεν γνωριζεις την ηλικια μου και δεν εισαι καλος στην μαντεψια.Αφού είσαι πολύ μικρός και δεν ξέρεις από
προσωπική εμπειρία την εποχή της χούντας.
Για ρώτησε ηλικιωμένους .
50-50 ήταν η αποδοχή της χούντας .
Εγω σε ρωταω προσωπικα εσενα. Παιρνεις μισθο απο το κρατος εσυ ? Καθε μηνα βρεξει χιονισει ?
Εσενα που σε ενοχλησαν ?