jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Απο το φεβρουαριο το λετε αλλα ακομα ερχεται......
το περιποιουνται καταλληλα για το πρωτη φορα αριστερα
Απο το φεβρουαριο το λετε αλλα ακομα ερχεται......
Κατι για μνημονια για δραχμη κατι για αδεια ATM απο τον φεβρουαριο ελεγαν αλλα εδω φευγει ο Μαρτιος και ακομα να γινουν τα οσα λενε τα παπαγαλακια εδω..! Τι εγινε ρε παιδια? Κανα σιγουρακι στο στοιχημα εχετε να προτεινεται?ετσι ειναι η αριστερα.........πονάει............
Οπως ο Βενιζελος και μετα ο Γαπ το κωλαρακι σου?το περιποιουνται καταλληλα για το πρωτη φορα αριστερα
ετσι ειναι η αριστερα.........πονάει............
Ο Τσιπρας φταιει και για αυτο η τα ΜΜΕ με τις μαλακιες που λενε καθε μερα? Ασε μην απαντησεις εκτος απο clopy-paste και ατακες δεν εχεις αποψη.!Επιταχύνθηκαν οι εκροές καταθέσεων - Αύξηση του ELA κατά 1,3 δισ. ευρώ
Η απόφαση αυτή έρχεται μία εβδομάδα μετά την αύξηση του ELA κατά 400 εκατ. ευρώ. Πλέον, έχει καταστεί αναγκαία η εβδομαδιαία αύξηση του πλαφόν για να αναπληρωθούν οι απώλειες.
Η αύξηση αυτής της εβδομάδας κρίθηκε αναγκαία, καθώς συνεχίζεται η πίεση στη ρευστότητα των τραπεζών λόγω των εκροών καταθέσεων όχι μόνο από ιδιώτες, επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα, αλλά και από το Δημόσιο.
Κατι για μνημονια για δραχμη κατι για αδεια ATM απο τον φεβρουαριο ελεγαν αλλα εδω φευγει ο Μαρτιος και ακομα να γινουν τα οσα λενε τα παπαγαλακια εδω..! Τι εγινε ρε παιδια? Κανα σιγουρακι στο στοιχημα εχετε να προτεινεται?
Γι αυτό δεν χρειάζονται κάγκελα! Ο Πετράκος (ΣΥΡΙΖΑ) πέρυσι έκανε τα επεισόδια και φέτος στρογγυλοκάθεται στα επίσημα
αγάλι αγάλι παίκτη μου… το καλό πράμα αργεί … μόνο που όταν έρθει (που από ότι δείχνουν τα πράματα θα έρθει) δεν θα υπάρχει τρύπα να κρυφτείτε… και ούτε μπενζίνα για τα ελικόφτερα θα έχει στερέψει και δαύτη…
και βλέπω να πέφτει πολύ ξύλο… πάρα πολύ ξύλο…
το μόνο που θα κερδίσει η χώρα (μέσα από το χάος) είναι η παντελής εξαφάνιση της αριστεράς …
αγάλι αγάλι παίκτη μου… το καλό πράμα αργεί
αγάλι αγάλι παίκτη μου… το καλό πράμα αργεί … μόνο που όταν έρθει (που από ότι δείχνουν τα πράματα θα έρθει) δεν θα υπάρχει τρύπα να κρυφτείτε… και ούτε μπενζίνα για τα ελικόφτερα θα έχει στερέψει και δαύτη…
και βλέπω να πέφτει πολύ ξύλο… πάρα πολύ ξύλο…
το μόνο που θα κερδίσει η χώρα (μέσα από το χάος) είναι η παντελής εξαφάνιση της αριστεράς …
Και τοτε ρε γιατι μας πριζεται τα @@ 2 μηνες τωρα?
O συντροφος σου συνστραπονιαρης τραμουντανα ειπε οτι ακομα δεν εχουμε μνημονιο αλλα ερχεται...!Εχεις αλλη ενημερωση εσυ?Αποψεκασμένε σου αρεσει το μνημονιο Τριπροκαμενου?
Εισαι και ατακαδορος εεεε? Μπραβο
Και τοτε ρε γιατι μας πριζεται τα @@ 2 μηνες τωρα?
Kαι εγω σε εχω ρωτησει κατι αλλα απαντηση δεν πηρα. Οποτε θεωρησε οτι ειμαστε πατσι.Ρε τυπε σε ξαναρωτησα. Εσυ ειδες πραμα ως τωρα απο την κυβερνηση? Αλλαξε σε κατι η ζωη σου, η καθημερινοτητα?