Ρε φιλε μαλλον δε καταλαβαινεις η δε θες να καταλαβεις οτι 1 + 1 = 2?
Για τη διαφθορα για σενα το κανεις. Εσυ θα ωφεληθεις αν την καταπολεμησεις. Τι μου αναφερεις αν εχουν και αλλοι ? Αν εχουν προβλημα τους. Το θεμα ειναι ποιος τη λεει (!!! ) σε ποιον? Σα παιδακια ? Η να λυσεις τα προβληματα?
Για επενδυσεις μιλησα οχι ιδιωτικοποιησεις. Τι σχεση εχουν αυτα που αναφερεις? Επενδυση κεφαλαιου ξερεις τι σημαινει? Ειπα εγω πουθενα να πουλησει η χωρα λιμανια κλπ? Ισα ισα κατα τη γνωμη μου οι υποδομες πρεπει να ειναι κρατικες .
Για τις πολυεθνικες δηλαδη ποιος θα την κανει την επενδυση? Ποιος περιμενεις να σου κανει βιομηχανια , να σου κανει logistic centers να σου φερει γραφεια κλπ κλπ ενοποιημενων υπηρεσιων διαφορων εταιρειων? Δηλαδη σε αλλες χωρες που εγιναν ( Τσεχια, Πολωνια, Ουγγαρια πχ ) χασανε?
Στην Πολωνια που εχουν κανει δισεκατομμυρια επενδυσεων οι IBM, Motorola, Shell, Capgemmini, χασανε μηπως? Και το καθε παιδι οχι με το που τελειωνει, πριν ακομη τελειωσει το πανεπιστημιο πιανει δουλεια και οι χωρες αυτες εχουν ανεβει τα τελευταια χρονια αρκετα, τους κακοπεσε?
Τωρα για το εργασιακο κλπ σε πληροφορω μια χαρα ειναι. Εσυ βεβαια αν δε θες να μη πας. Η οποιος αλλος δε θελει. Αλλα ο υπολοιπος κοσμος γιατι να μην εχει τη δυνατοτητα να εργαστει? Εχει τοσα πλεονεκτηματα η Ελλαδα και προβαλλει εμπδοια σε επενδυσεις, τη στιγμη που μαστιζεται απο υποαπασχοληση, ανεργια , και οικονομικη κριση . Και καθεται και ψειριζει τη μαιμου. Οι εργασιακες συνθηκες εξαλλου ειναι τοσο καλυτερες, οσο περισσοτεροι εργοδοτες υπαρχουν και οσο περισσοτερες θεσεις εργασιας . Γιατι ο εργαζομενος μπορει να επιλεξει.
Απο τη μια κλαιγεστε για φτωχεια και ανεργια απο την αλλη αν παει να γινει μια επενδυση , κλαιγεστε παλι! Τι ειστε εσεις ρε π... μου?!!! Αλλα αφου δε θα ειναι "ιδιαιτερα καλες" οι συνθηκες , τοτε καθιστε στις διαφορες μικροεπιχειρησεις του λαμογιου ελληνα μικρο-επιχειρηματια να σας τσακιζει και να σας εχει μαυρα , ουτε ωραρια ουτε τπτ . Η ακομη καλυτερα καθιστε στην ανεργια. Προφανως εκει ειναι καλυτερα
Ρε δικε μου εχεις ιδεα απο το τι παιζει στα εργασιακα στον ιδιωτικο εκει εξω? Εχεις παρεις πρεφα οτι κανουν οτι γουσταρουν, οποτε γουσταρουν? τι καθεσαι και μου τσαμπουνας τωρα?
Ποιος τους εδωσε τα εργαλεια για να την δουν ετσι? Ο τσιπρας? Οσοι εχουν αμφιβολιες για τις "επενδυσεις"/
Η αυτοι που θα εφερναν τις "επενδυσεις"?
Που ζειτε εσεις? Σε αλλη διασταση?
Καθιστε στην ανεργια μπλα μπλα...ναι ρε μεγαλε εκατσα στην ανεργια για ολοκληρο 6μηνο γιατι δεν γουσταρα να χω το καθε τσουτσεκι που δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωη του και κληρονομησε τον μπαμπα να το παιζει "επιχειρηματιας" μην τηρωντας ουτε καν τα στοιχειωδη σε εναν ηδη γαμημενο εργασιακο νομο. Και οταν πας να κανεις καταγγελια πεφτει τηλεφωνηματακι και ολα καλα.
Γιατι αυτοι που εφτιαξαν τον νομο ειναι και αυτοι που παντα στηριζουν τον "επιχειρηματια".
Αφου ειναι ολοφανερο οτι δεν εχεις ιδεα τι περιγραφω, τι επενδυσεις,πολυεθνικες και παπαρια μαντολες?
Θα ρθει η πολυεθνικη εδω και θα σε εχει πριγκιπα και στα εργασιακα και σε ολα. Σε 15χρονα απευθυνεσαι?
Ηρθε η "πολυθενικη" village στην ελλαδα, εκλεισε σταδιακα τα μισα σινεμα, πηγε ο "πολυεθνικος" κοντομηνας φεσωσε την μιση ελλαδα με γαμω τα φεσια στα κεφαλια ολων των εταιρειων διανομης(1,000,000 ευρω στην βενετια για ταινια απο το...ιραν) και τραμπουκισμους για να παιζονται ταινιες μονο στα δικα του σινεμα, εκλεισαν 2 εταιρειες διανομης σε ενα 6μηνο, απολυθηκαν 300 ατομα σε μια νυχτα μεσα και μιλατε παλι για "επενδυσεις".
Εδω δεν μπορειτε να τα βγαλετε περα στην ψυχαγωγια, θα τα καταφερετε στα υπολοιπα με τις "επενδυσεις".
Χεσμενες τις εχω τις "επενδυσεις" αν ειναι να γινει εδω αποικια φτηνων εργατικων χεριων. Δεν θα το συλλαβισω κιολας, ουτε θα επανελθω.
Και ναι 1+1 κανει 2. Για οποιον εχει την εμπειρια των "επενδυσεων" και δεν σχεδιαζει πολυκατοικιες απο το πληκτρολογιο.
Θα πολεμησεις την διαφθορα...τωρα με την κριση.
Το τι εννοουσα ακριβως το γραψε ο φιλος απο πανω αλλα δεν τρεχει, θα λυσεις εσυ το προβλημα που δεν εχουν λυσει αλλοι και αλλοι σε πολυ καλυτερες συνθηκες.
Τι να πω ρε μακαρι να τα κανει εντελως ροιδο ο τσιπρας να μην μεινει τιποτα ορθιο, να συνελθετε μια και καλη.
Εχετε κοψει τον αλυσσο 2 μηνες τωρα.
Εγω τερμα με το νημα και την φαση, πειτε οτι γουσταρετε, τα παμε.