alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Τα "λαθη" του Σαμαρα μηδενισαν τα ελλειμματα και την υφεση.ΟΚ πες μας για τον Σαμαρα τα λαθη του ποσο κοστισαν ?
Τα "λαθη" του Σαμαρα μηδενισαν τα ελλειμματα και την υφεση.ΟΚ πες μας για τον Σαμαρα τα λαθη του ποσο κοστισαν ?
Όχι. Τωρα μιλαμε για το ρευμα και τον Τσιπρα. Θα μας πει ποσο είναι το κοστος και ποιος θα το πληρωσει. Κομμενες οι μαλακιες.
Ρε γαμημενη μπλε κουραδοσαυρα εαν εγω δεν πληρωσω το ρευμα δεν θα μου το κοψουν? Αντε σαλτα και γαμησου που δεν καταλαβαινεις μαλαλα. Κοψε την παρεα με τον τραμουντανα σε χαλαει
παπανδρεου 88 56-60%
μητσοτακης 93 110+
σημιτης 2003 98%
καραμανλης 2009 120+
Καμια πιο σοβαρη απαντηση? Ή ματαιοπονώ μιλωντας με συριζαιους?Εσυ θα το πληρωσεις μολις το περιουσιολογιο βγαλει στη φορα τα μαυρα που εχεις τσεπωσει ολα αυτα τα χρονια.
Ρε Γιαννη αυτοι ψηφιζουν κιολας.γιατι ρε σαχλαμαρα τζαμπα το θελεις το ρευμα;
Οδηγησαν τοσες χιλιαδες κοσμο την αυτοκτονια 1,6 εκ ανεργους (Τα επισημα) κλεισιμο επιχιρεισεων τα δανεια προς της τραπεζες στον θεο..κτλπ κτλπ κτλπΤα "λαθη" του Σαμαρα μηδενισαν τα ελλειμματα και την υφεση.
Οπως θα κανουν και σε ολους οσους δεν πληρωσουν ασχετα με κοινωνικο τιμολογιο διακανονισμοθς κτλπ κτλπ Αντε γαμηθητε καριολια καταστρεψατε την χωρα για να κανει αυξησης η γερμανια στους μισθους της. ΠΟΥΣΤΑΡΙΑΦυσικα να σου το κοψουν. Δεν καταλαβα, εγω θα πληρωνω σαν μαλακας κι εσυ θα εχεις τσαμπα ρευμα χωρις λογο?
Αν εχεις προβλήματα, να εισαχθείς στο κοινωνικο τιμολογιο.
Ή κανε διακανονισμο.
Τι θελεις τωρα?
Ρε Γιαννη αυτοι ψηφιζουν κιολας.
Υ.Γ. Χρονια πολλά.
Εγω περιμενω ακομη να ακουσω ποσο είναι το κοστος και ποιος θα το επωμισθεί.Οπως θα κανουν και σε ολους οσους δεν πληρωσουν ασχετα με κοινωνικο τιμολογιο διακανονισμοθς κτλπ κτλπ Αντε γαμηθητε καριολια καταστρεψατε την χωρα για να κανει αυξησης η γερμανια στους μισθους της. ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ
Οπως θα κανουν και σε ολους οσους δεν πληρωσουν ασχετα με κοινωνικο τιμολογιο διακανονισμοθς κτλπ κτλπ Αντε γαμηθητε καριολια καταστρεψατε την χωρα για να κανει αυξησης η γερμανια στους μισθους της. ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ
Οδηγησαν τοσες χιλιαδες κοσμο την αυτοκτονια
Kαι επειδη εχω πρεπει να μου τα φαει ο Σαμαρας μεσω ΕΝΦΙΑ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΙΔΕΥΜΑΤΟΣ και τεκμηριων που δεν ισχυουν? Και ολα τα λεφτα αυτα να τα δινω και να συνεχιζω να χρωσταω? ΡΕ ΟΥΣΤ. Και μονο που ειπε ο Τσιπρας θα σας στειλει στην μπουζου να κανετε παρεα στον Ακη εμενα μου αρκει. Ο Τσιπρας ηθελενα κανει εξεταστικη για το μνημονιο οπως ελεγε οτι δηθεν θα κανει ο Σαμαρας.Εγω περιμενω ακομη να ακουσω ποσο είναι το κοστος και ποιος θα το επωμισθεί.
Οσο για σενα, εχεις λεφτα, να πληρωσεις.
Μην του το χαλας.που κανει αυξησεις η γερμανια ρε?εδω και 15χρονια εχει παγωσει μισθους
Μεσα σε αυτα ειναι και ο φαρμακοποιος που αυτοκτονησε στο Συνταγμα?αυτό είναι μια αισχρή παραπληροφόρηση
τα ποσοστά αυτοκτονίας δεν παρουσίασαν καμία αξιομνημόνευτη αύξηση από ό,τι πριν το Μνημόνιο,αν εξαιρέσουμε το 2011.
Μάλιστα από το 2007 στο 2008 είχαμε σημαντική αύξηση,ενώ τα οικονομικά ήταν ακόμα πολύ ανθηρά.
Συγκεκριμένα, το 2007 καταγράφηκαν 328 αυτοκτονίες (268 άνδρες και 60 γυναίκες), το 2008 373 αυτοκτονίες (268 άντρες και 65 γυναίκες), το 2009 καταγράφηκαν 391 αυτοκτονίες (333 άντρες και 58 γυναίκες), το 2010 καταγράφηκαν 377 αυτοκτονίες (336 άντρες και 41 γυναίκες) και το 2011 καταγράφηκαν 477 αυτοκτονίες (393 άντρες και 84 γυναίκες).
Πηγή: ΕΛΣΤΑΤ: Κατά 43% αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα της κρίσης από το 2007 -Συντριπτικό το ποσοστό των αντρών | iefimerida.gr ]
Να πας να πληρωσεις το ρευμα και τους φορους σου, μπαταξή.Kαι επειδη εχω πρεπει να μου τα φαει ο Σαμαρας μεσω ΕΝΦΙΑ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΙΔΕΥΜΑΤΟΣ και τεκμηριων που δεν ισχυουν? Και ολα τα λεφτα αυτα να τα δινω και να συνεχιζω να χρωσταω? ΡΕ ΟΥΣΤ. Και μονο που ειπε ο Τσιπρας θα σας στειλει στην μπουζου να κανετε παρεα στον Ακη εμενα μου αρκει. Ο Τσιπρας ηθελενα κανει εξεταστικη για το μνημονιο οπως ελεγε οτι δηθεν θα κανει ο Σαμαρας.
Για ψαξου καλυτερα τυπε. Μην λες την παπαρια απλα για να την πεις.που κανει αυξησεις η γερμανια ρε?εδω και 15χρονια εχει παγωσει μισθους
Οπως θα κανουν και σε ολους οσους δεν πληρωσουν ασχετα με κοινωνικο τιμολογιο διακανονισμοθς κτλπ κτλπ Αντε γαμηθητε καριολια καταστρεψατε την χωρα για να κανει αυξησης η γερμανια στους μισθους της. ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ
που κανει αυξησεις η γερμανια ρε?εδω και 15χρονια εχει παγωσει μισθους