alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ετσι ακριβως είναι τελικα. Πραγματικα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πανε σε εκλογες χωρις κανενα αγχος.θυμάσαι που το έλεγα αυτό ??
Ετσι ακριβως είναι τελικα. Πραγματικα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πανε σε εκλογες χωρις κανενα αγχος.θυμάσαι που το έλεγα αυτό ??
Ακριβώς, ηταν μια συνειδητη επιλογη για να οδηγηθούμε σε εκλογες.Ουδεμια επιρροή ασκει το προσωπο.
Ουδέν πρόσωπο θα συγκεντρωνε 180.Ακριβώς, ηταν μια συνειδητη επιλογη για να οδηγηθούμε σε εκλογες.
Ετσι ακριβως είναι τελικα. Πραγματικα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πανε σε εκλογες χωρις κανενα αγχος.
αιμα τιμηΨόφο ρε γαλάζια μουνόσκυλα και μετά κάψιμο και τσιμέντωμα στα πτώματα σας μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος.
Αυτά τα περι ψηφου ανοχης ξεχασε τα.είπαμε.... σαμαράς και βενιζέλος θα είναι αραχτοί στα γραφεία τους και θα γελάνε με τους κουμουνδουριώτες που θα τους σέρνουν τα εξ αμάξης από κάτω και την ίδια ώρα θα τρώνε και φάπες από την φράου...
και θα λένε "δες τον μαλάκα ήθελε να κυβερνήσει"
άσε που στις εκλογές και να βγεί πρώτος ο τσιπούρας κυβέρνηση δεν σχηματίζει (εκτός αμα κάνει λαμογιά ο μπένι).... ο σαμαράς πιστεύω θα του δώσει ψήφο ανοχής (έτσι για να τον ψήσει λίγο) ....
Αντε, να τελειώνουμε με τις σαπουνόφουσκες της πολιτικης.
Στις μεθεπόμενες εκλογες, εκτος βουλης και η Χρυση Αυγη, ώστε να τελειώνουμε με τα παραγωγα της κρίσης.
Γι'αυτό σκούζεις σα γάτα που τη γαμάνε μωρή γλοιώδης φακλάνα; Η ψυχούλα σου το ξέρει πόσο χαίρεσαι τώρα που θα χάσεις το βάζο με το μέλι.
Το ΚΚΕ εχει τον κοσμο του και την θεωρια του. Ειτε συμφωνεις ειτε διαφωνεις, αυτό είναι. Δεν αποτελεί ουτε παραγωγο της κρισης ουτε σαπουνοφουσκα. Επομένως καλα κανει και ακούγεται και εκπροσωπείται.Και το ΚΚΕ πρεπει να βγει από την βουλή νομίζω εγω
Ειπε σε σενα ότι περιμενεις από το δημοσιο? Α τα εχασε τελειως...σιγά μην περιμένω από το ελληνικό δημόσιο να μου δώσει να φάω σαν και σένα ρε λαμόγιο....
Ειπε σε σενα ότι περιμενεις από το δημοσιο? Α τα εχασε τελειως...
ρε καθυστερημενε ενα κομμα του 80 ειναι παραγωγο της κρισης?Το ΚΚΕ εχει τον κοσμο του και την θεωρια του. Ειτε συμφωνεις ειτε διαφωνεις, αυτό είναι. Δεν αποτελεί ουτε παραγωγο της κρισης ουτε σαπουνοφουσκα. Επομένως καλα κανει και ακούγεται και εκπροσωπείται.
Απλως είναι όμως μια τρυπα στην πολιτικη γεωγραφια όπως και η Χρυση Αυγη.
Δεν συνεργάζονται με κανεναν, δεν συνεργάζεται κανενας μαζι τους.
Φύρα δηλαδή.
Το 7% της Χρυσης Αυγης δεν είναι παραγωγο της κρισης ρε τύπε?ρε καθυστερημενε ενα κομμα του 80 ειναι παραγωγο της κρισης?
σε χαλαει η χα γιατι σας πηρε ψηφοφορους? και νομιζεις οτι με την καταργηση της οι ψηφοφοροι θα επανελθουν στη νδ?
τοτε γιατι εκανε κομμα ο μπαλτακος? γιατι δημιουργηθηκαν οι ανελ?
ολα αυτα ειναι βαλβιδες ασφαλειας του σαμαρα, αλλα νομιζεις οτι ετσι θα το αφησει η ντορουλα?
Το ΚΚΕ εχει τον κοσμο του και την θεωρια του. Ειτε συμφωνεις ειτε διαφωνεις, αυτό είναι. Δεν αποτελεί ουτε παραγωγο της κρισης ουτε σαπουνοφουσκα. Επομένως καλα κανει και ακούγεται και εκπροσωπείται.
Απλως είναι όμως μια τρυπα στην πολιτικη γεωγραφια όπως και η Χρυση Αυγη.
Δεν συνεργάζονται με κανεναν, δεν συνεργάζεται κανενας μαζι τους.
Φύρα δηλαδή.
Δεν είναι δυνατον να παρει 30% γιατι εκπροσωπεί ένα συστημα που δεν θέλει ο Ελληνας. Απλο δεν είναι?Πως γίνεται να είναι μαυρη τρυπα και να εκπροσωπείται??
Κομμα του λαου σου λέει ο αλλος και παιρνει ποσοστα μονοψήφια.
Και ίσα ισα με την κριση με ανεργιες 30% επρεπε να ενδυναμωθεί όχι να πέσει
Το ειπα και στο θρεντ του ΚΚΕ μέχρι να βρουν απαντησεις σε θέματα πρακτικά πίσω στα ιδεολογικά εργαστήρια
Δηλαδή τα τσιμπούκια στο Σαμαρά τα παίρνεις για την ψυχή της μάνας σου μωρή βλαμένη πουστόγρια; Σε ποιόν τα πουλάς αυτά;
ο αλλος σ΄ εχει στολισει πατωκορφα και σε πειραξε το καθυστερημενος?Το 7% της Χρυσης Αυγης δεν είναι παραγωγο της κρισης ρε τύπε?
Επειδή υφισταται ως κομμα από το 1980 τι σημαινει δηλαδή?
Τι Μπαλτακους και Ντορούλες μου λες ρε φιλε, τα εχεις ανακατεψει όλα αχταρμα.
Το "καθυστερημενε" δεν το καταλαβα. Σε εχω βρισει εγω ποτέ? Αντε μπραβο.
ο αλλος σ΄ εχει στολισει πατωκορφα και σε πειραξε το καθυστερημενος?
ενταξει λοιπον, ανακαλω, εισαι ενας πανεξυπνος υποστηρικτης του σαμαρα και της συγκυβερνησης.
εισαι το ινδαλμα μου, το προτυπο μου.
Με το μονο που θυμωνω ειναι με τον ευατο μου, γιατι σε ειχα παρει σοβαρα, εσενα και τον τραμουντανα.
Που να φανταστω οτι ειστε ιδιοτελεις κομματικως εξαρτημενοι ψηφοφοροι..
Δεν είναι δυνατον να παρει 30% γιατι εκπροσωπεί ένα συστημα που δεν θέλει ο Ελληνας. Απλο δεν είναι?
Τα δικά μας αρχίδια ζάλισες με την προπαγάνδα σου μωρή ξεκωλιασμένη φάλαινα. Άντε κλάψε τώρα για την πούτσα που θα φάει το κόμμα σου σε λίγες βδομάδες.