alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Ναι ναι καλα...36 δοσεις με περικοπη 50% σαν τους δικαστες και πολυ του ειναι...αναμένει τα αναδρομικά που τους επεδίκασε το ΣτΕ... θα αναμένει για πολύ...
Ναι ναι καλα...36 δοσεις με περικοπη 50% σαν τους δικαστες και πολυ του ειναι...αναμένει τα αναδρομικά που τους επεδίκασε το ΣτΕ... θα αναμένει για πολύ...
Και καλα ο Μεμος και ο Πορνοπαπος. Ειναι κατανοητη η σταση τους.
Οπως και κατι αποκαμμενων και λοιπων, που δεν "δυνανται".
Αλλά ας πουμε ο ναύαρχος, τι θεση του εχουνε ταξει εκει στο ΥΕΘΑ και εχει φτασει εκει?
μιλα η πασοκοδεξια για σκανδαλα...μιλαμε για διασκεδαστικο θρασοςΚαι καλα ο Μεμος και ο Πορνοπαπος. Ειναι κατανοητη η σταση τους.
Οπως και κατι αποκαμμενων και λοιπων, που δεν "δυνανται".
Αλλά ας πουμε ο ναύαρχος, τι θεση του εχουνε ταξει εκει στο ΥΕΘΑ και εχει φτασει εκει?
Παλι καλα που σου ειπε "δεν ειμαι συριζαιος, ειμαι υδροχόος".μίλησα μαζί του χτές... δεν είναι ΣΥΡΙΖΑιος... αλλά αντι-Παπανδρεικός....
Ειχα προβλεψει πριν 3-4 ωρες οτι θα λαβω τη διασκεδαστικη απαντηση "η ΝΔ τα εκανε καλυτερα?"μιλα η πασοκοδεξια για σκανδαλα...μιλαμε για διασκεδαστικο θρασος
μιλα η πασοκοδεξια για σκανδαλα...μιλαμε για διασκεδαστικο θρασος
Παλι καλα που σου ειπε "δεν ειμαι συριζαιος, ειμαι υδροχόος".
με τέτοια δεκσά, θα χουμε ΣΥΡΙΖΑ ως το τέλος του αιώνα...
οτι κανεις εσυ δλδ για να δικαιολογησεις τις σκανδαλαρες της νουδουλαςΕιχα προβλεψει πριν 3-4 ωρες οτι θα λαβω τη διασκεδαστικη απαντηση "η ΝΔ τα εκανε καλυτερα?"
Μη απαντηση δηλαδη...
Ή μαλλον κλασικες απαντησεις ΕΝΟΧΩΝ, που τις βλεπουμε στα δικαστηρια...
"Και ο αλλος το ιδιο εκανε κυριε προεδρε...."
Για την ωρα παιζεται αν θα εχουμε Συριζα ως το τελος του Απριλη...με τέτοια δεκσά, θα χουμε ΣΥΡΙΖΑ ως το τέλος του αιώνα...
Το θεμα μας ειναι ο Κατρουγκαλος...Τα παιδιάστικα επιχειρηματα αλλού...οτι κανεις εσυ δλδ για να δικαιολογησεις τις σκανδαλαρες της νουδουλας
τωρα που καταργησε τριγωνικες συναλλαγες και νομοθετησε ευθυνη ολων των μελων του δσ μιας αε στις οφειλες, τα εχει λουσει κρυος ιδρωτας τα ακρομεσοδεξα φασιστακια που καταληστευαν το δημοσιο τοσα χρονια σε λιγο το μεγκα θα παρουσιαζει ως σκανδαλο το οτι δε νηστευει ο τσιπρας τη σαρακοστημε τέτοια δεκσά, θα χουμε ΣΥΡΙΖΑ ως το τέλος του αιώνα...
Προφανως κατα τον σ. Πορνοπαπο, μια "σωστη" δεξια επρεπε να πει "μπραβο κυριε Κατρουγκαλε, που διοριζεις αυτους που σου υποσχεθηκαν 12% αμοιβη αν διοριζονταν τελικα"...με τέτοιον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει η Ελλάδα αριστερά στο τέλος του 2015...
τωρα που καταργησε τριγωνικες συναλλαγες και νομοθετησε ευθυνη ολων των μελων του δσ μιας αε στις οφειλες, τα εχει λουσει κρυος ιδρωτας τα ακρομεσοδεξα φασιστακια
αποκλειεται οσο πολιτευεται ο ΠΠος στη σολουνΕγω εμαθα οτι θα καταργησει και τα τριγωνα πανοραματος...
35% διαφορά λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις τύπεμε τέτοια δεκσά, θα χουμε ΣΥΡΙΖΑ ως το τέλος του αιώνα...
Οσο ειχε και ο ΓΑΠ τον Γεναρη του 2010...35% διαφορά λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις τύπε
venceremos σφεμε κάλυψε ο σ. γαμεμάκης!