alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ο Βρουτσης ειπε τελικα οτι θα ψηφισετε η οχι? Γιατι εσυ αλλα μας ελεγες..!
Κοιταξτε παραθεση
Εγω το σταματαω εδω, κριμα ειναι πια.
Ο Βρουτσης ειπε τελικα οτι θα ψηφισετε η οχι? Γιατι εσυ αλλα μας ελεγες..!
Το να φαίνεσαι ηλίθιος στα μάτια ενός βλάκα, είναι μια ηδονή υψηλής αισθητικήςΠρος το παρων εγω σε γλενταω αλλα κανεις πω δεν το καταλαβαινεις..!
Εγω λεω να τον αφησουμε πια, κριμα ειναι.την μπάλλα στην εξέδρα και πάλι...
ΓΙα πες μας εσυ που σε γλενταει η Νταρια με το στραπον της πως ειναι? Η ποιο σωστα μαθε στο πουλι πως ειναι γιατι δεν ξερειαπό το πολύ γλέντι το έπαθες ???
Κοιταξτε παραθεση
Εγω το σταματαω εδω, κριμα ειναι πια.
Το πουλι ξερει να googlariΤο να φαίνεσαι ηλίθιος στα μάτια ενός βλάκα, είναι μια ηδονή υψηλής αισθητικής
George Courteline (1858-1929)
ΓΙα πες μας εσυ που σε γλενταει η Νταρια με το στραπον της πως ειναι? Η ποιο σωστα μαθε στο πουλι πως ειναι γιατι δεν ξερει
εδω θα ηθελα να σχολιασω και την επικη κωλοτουμπα μεγκα και την απιστευτη προπαγανδα υπερ συριζα
περα απο το στυλιστικο, αξυρισιες, χωρις γραβατες, γλειψιματικα ρεπορταζ
ο ντερμπεντερης εκανε και το αμιμητο
εκανε εκπομπη - συνεντευξη - αγιογραφια του μπεπε γκριλλο
του πιθανου συμμαχου του συριζα στην ιταλια
ε ρε τι κανει ο ανθρωπας για να βγει το μεροκαματο...
εδω θα ηθελα να σχολιασω και την επικη κωλοτουμπα μεγκα και την απιστευτη προπαγανδα υπερ συριζα
περα απο το στυλιστικο, αξυρισιες, χωρις γραβατες, γλειψιματικα ρεπορταζ
ο ντερμπεντερης εκανε και το αμιμητο
εκανε εκπομπη - συνεντευξη - αγιογραφια του μπεπε γκριλλο
του πιθανου συμμαχου του συριζα στην ιταλια
ε ρε τι κανει ο ανθρωπας για να βγει το μεροκαματο...
Ρε συ, εδω δεν εκανε καν τον κοπο να πει "λαθος εκανα, το τυχαρπαστος δεν το εγραψες για μενα". Τι ειναι αυτος ρε?νευράκια νευράκια αποκαμένε ??
Ρε συ, εδω δεν εκανε καν τον κοπο να πει "λαθος εκανα, το τυχαρπαστος δεν το εγραψες για μενα". Τι ειναι αυτος ρε?
τυπε ηθελα μιας και εισαι στο κομμα να μου πεις 2-3 πραγματα μιας και ειμαι αποφοιτος δημοτικου και ανεργος και με ενδιαφερουν.Το πουλι ξερει να googlari
Apoc 18/03/2015
Συναντηθηκε η Ζωη με τον Μπαλτακο?τυπε ηθελα μιας και εισαι στο κομμα να μου πεις 2-3 πραγματα μιας και ειμαι αποφοιτος δημοτικου και ανεργος και με ενδιαφερουν.
1) ποτε θα ψηφιστει ο νομος για κατωτατο μισθο στα 751;
2) ποτε θα γινουν δημοσιες επενδυσεις και προσληψεις ωστε να πεσει η ανεργια απο το απαραδεκτο 25% που το αφησαν οι σαμαροβενιζελοι;
3) ποτε θα καταργηθει το 1 ευρω ανα συνταγη στα φαρμακα και ο ενφια;
μετα το γλωσσοφιλο τσιπραλεξη - καημενου on camera δε μενουν και πολλα να δεις τυπεαμα δώ και αυτό έχω κλείσει πλέον από πλάκες... αγκαλίτσα τον αλέξη με τον μπεπε και την ζωή με τον μιχαλολιάκο...
η νδ εχασε οτι ευκαιρια ειχε οχι λογο ενφια κτλπ... επειδη α) η τωρινη κυβερνηση ελεγε ελεγε ελεγε και το ιδιο κ τα καναλια. (αλλα τωρα η κυβερνηση μας καλει να την στηριξουμε ολοι) β) επειδη δεν προσεταιριστικε την ΧΑ (κανοντας ορισμενες θυσιες - θυσιαζοντας ισως καποια προσωπα η διαταξεις) της οποιας ο λογος εχει παντα λογικη βαση... γ) επειδη δεν νομιμοποιησε το χορτο
ο συριζα πιστευω συντομα θα κανει το β κ το γ και θα επιβιωσει για λιγο ακομα (η και περισσοτερο) ως κυβερνηση
ουτε 12 βδομαδες δεν εχειΛόγω ΕΝΦΙΑ χάσανε και δευτερευόντως επειδή δεν μπόρεσαν να βγουν στις αγορές και δε μείωσαν την ανεργία.Ο Ελληνας είναι ανυπόμονος δε σου δίνει πάνω από 2 χρόνια.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καν 2 χρόνια 9-12 μήνες έχει.
Ο Ελληνας πρεπει να καταλαβει οτι οπως ηρθαν τα πραγματα, χρειαζεται μια οικουμενικη κυβερνηση με πληρη επιγνωση οτι χρειαζεται δουλεια και οχι λαικισμοι, που να μεινει στην εξουσια οκτω αδιαταρακτα χρονια και θα λυθούν ολα.Λόγω ΕΝΦΙΑ χάσανε και δευτερευόντως επειδή δεν μπόρεσαν να βγουν στις αγορές και δε μείωσαν την ανεργία.Ο Ελληνας είναι ανυπόμονος δε σου δίνει πάνω από 2 χρόνια.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καν 2 χρόνια 9-12 μήνες έχει.
Ο Ελληνας πρεπει να καταλαβει οτι οπως ηρθαν τα πραγματα, χρειαζεται μια οικουμενικη κυβερνηση με πληρη επιγνωση οτι χρειαζεται δουλεια και οχι λαικισμοι, που να μεινει στην εξουσια οκτω αδιαταρακτα χρονια και θα λυθούν ολα.
Οσο επιμενουμε να ριχνουμε τις κυβερνησεις ανα διετια και να σπευδουμε να ψηφισουμε τον επομενο που θα πει "λεφτα υπαρχουν", απλα καθυστερουμε την εναρξη της οκταετιας που θα δωσει τη λυση.
Να τα διαβαζουμε ολα. Δηλαδη αν θελετε λεφτα, τοτε θα εχει μνημονιο.Έτοιμη για συμβιβασμό με την Ελλάδα η Μέρκελ
Χωρίς τελεσίγραφα θα τελειώσει η συνάντηση με τον Τσίπρα, σύμφωνα με το Bloomberg
Ένα πιο… διαλλακτικό πρόσωπο είναι έτοιμη να δείξει η Άγγελα Μέρκελ στη συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο.
Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με Γερμανό αξιωματούχο τον οποίο επικαλείται το Bloomberg, η καγκελάριος δεν θα παραδώσει κάποιο τελεσίγραφο στον Αλέξη Τσίπρα ενώ παράλληλα δεν σχεδιάζει να διαπραγματευτεί απευθείας τις λεπτομέρειες της τύχης της Ελλάδας.
«Η Γερμανίδα Καγκελάριος είναι διατεθειμένη να κάνει πολλά πράγματα προκειμένου να βρει ένα συμβιβασμό για την υπόθεση της Ελλάδας» γράφει το Bloomberg και συνεχίζει σημειώνοντας πως αυτό που θα κάνει είναι να αναζητήσει κοινό έδαφος στις συνομιλίες με τον Έλληνα πρωθυπουργό προκειμένου να καταπραϋνει την πολεμική ρητορική ανάμεσα στις δύο χώρες και να επανακτήσει τον έλεγχο των προσπαθειών παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ.
Αυτό, ωστόσο, που θα τονίσει στον Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα πάντα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο θα είναι πως σε κάθε περίπτωση περιμένει πως η Ελλάδα να ακολουθήσει τους κανόνες
Όπως τόνισε στο Bloomberg ο Γερμανός αξιωματούχος, η Μέρκελ βλέπει τη συνάντηση σαν μια ευκαιρία να τον γνωρίσει και δεν σχεδιάζει να διαπραγματευτεί απευθείας τις λεπτομέρειες της τύχης της Ελλάδας, τις οποίες αντιμετωπίζει ως ένα θέμα ανάμεσα στην Αθήνα και τους πιστωτές της, υποστηρίζει ο ίδιος αξιωματούχος. Το περιθώριο ελιγμών για την Ελλάδα εξάλλου είναι περιορισμένο από τις αντιδράσεις στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής της ομάδας.
πηγη