st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
αχαχα καλο!συριζαίοι δεν είναι όντως...
συνιστώσα του σύριζα είναι σίγουρα...
αχαχα καλο!συριζαίοι δεν είναι όντως...
συνιστώσα του σύριζα είναι σίγουρα...
σιγά μην μείνουν εδώ οι Ελλεϊνίδες τύπε...Με τη δραχμή δε θα μπορείς να αγοράσεις τίποτα οπότε δεν παίζουν σπατάλες.Ωραία πράγματα.Θα ξεσκιστεί βέβαια ο Ελληνας στο σουβλάκι,το φραπέ και τις Ελληνίδες.
λες τύπε να είναι Πασόκοι;αχαχα καλο!
σιγά μην μείνουν εδώ οι Ελλεϊνίδες τύπε...
ήδη έχουν ξεκινήσει στην Σόφια να αναρτώνται αφίσες που γράφουν... "Προσεχώς Ελληνίδες"
Ετσι τυπε μου, οπως παλια
Τουλαχιστον τοτε εβγαιναν μεσα απο την ζωη, τραγουδια της προκοπης
Εαν αφου το ψηφισουν και τελικα παρουμε τα λεφτα θα διαγραφεις απο εδω μεσα? ΣΤΟΙΧΗΜΑ.....!Σου λενε οτι αν τα ψηφισεις, δεν θα παρεις φραγκο, και χαιρεσαι?
Βλαμμενος εισαι?
Γερμανία είσαι και κάθεσαι και ασχολείσαι με το Γιουνάν;Η Ελλάδα δεν αντέχει το ευρώ.Είμαι στη Γερμανία και το βλέπω.Δεν είναι για Ελλάδα αυτό το νόμισμα.Είναι σα να έχεις έναν τύπο 50 κιλά με πανοπλία 100 κιλά.Τι να κάνει ο άνθρωπος?Πώς να είναι ανταγωνιστικός?Είναι πολύ βαρύ νόμισμα για την Ελλάδα.
Γερμανία είσαι και κάθεσαι και ασχολείσαι με το Γιουνάν;
Πρέπει να έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο τύπε...
Θα την βρισκαμε την ακρη και με το ευρω πιστευω, σε βαθος χρονουΗ Ελλάδα δεν αντέχει το ευρώ.Είμαι στη Γερμανία και το βλέπω.Δεν είναι για Ελλάδα αυτό το νόμισμα.Είναι σα να έχεις έναν τύπο 50 κιλά με πανοπλία 100 κιλά.Τι να κάνει ο άνθρωπος?Πώς να είναι ανταγωνιστικός?Είναι πολύ βαρύ νόμισμα για την Ελλάδα.
εμ τύπε μου 'θελες και συ πολυτέλειες στην Γερμανία...Δεν έχω χρόνο.Εδώ σε γαμάνε στη δουλειά.Δεκάωρα στάνταρ τη μέρα συχνά και 11ωρα.Και πληρωμένες μόνο οι 8 ώρες.Στα χαρτιά όλα μια χαρά είναι στην ουσία σου βγάζουν την Παναγία αφού σου ζητάνε να κάνεις τη δουλειά 2 ατόμων.Αυτό είναι το γερμανικό σύστημα.Αν χρειάζεσαι 3 άτομα για μια δουλειά παίρνεις 2 και τους μαστιγώνεις.
Πώς να συναγωνιστεί ο Ελληνας όταν τη δουλειά των 3 την κάνουν 5 ή 6?Είσαι χαμένος από χέρι.Σε έχουν γιατί αυτοί σου δίνουν τη ρευστότητα κατά το δοκούν και παίζεις στο ίδιο γήπεδο.
Αυτοί τα έχουν μετρήσει όλα.Πόσο τραβάς,πόσο μπορείς να τραβήξεις,πόσα καταναλώνεις,πόσα παραπάνω θες πόσο παπάρας είσαι.Συνέχεια μετράνε και γράφουν οι πούστηδες.
Για Ελλάδα τα ξέρουν όλα γιατί παίρνουν πληροφορίες από παντού.Ξέρουν πιο καλά τα στοιχεία από τους Ελληνες υπεύθυνους.Οι Ελληνες όμως δεν ξέρουν γρι για το τέρας.Πολλά πράγματα στη Γερμανία είναι εντελώς σκοτεινά και κανείς δε μιλάει για αυτά.
Ετσι κι αλλιώς όμως δεν μπορείς να τους χτυπήσεις ποτέ γιατί δεν ξέρεις σε ποιο βαθμό μπλοφάρουνε και σε ποιο κυριολεκτούν και έτσι κι αλλιώς δε θα μάθεις ποτέ.Είναι όπως στο πόκερ που κερδίζει πάντα αυτός που ποντάρει τα περισσότερα.
Εαν αφου το ψηφισουν και τελικα παρουμε τα λεφτα θα διαγραφεις απο εδω μεσα? ΣΤΟΙΧΗΜΑ.....!
εμ τύπε μου 'θελες και συ πολυτέλειες στην Γερμανία...
κάτσε εδώ μαζί μας να πίνεις τον φραπουτσίνο σου ατάραχος ως άνεργος να βρίζεις και συ την Μέρκελ και τα καταστροφικά μνήμονια...
Θα την βρισκαμε την ακρη και με το ευρω πιστευω, σε βαθος χρονου
Επρεπε να το παρουμε αποφαση ομως οτι μεριδα συμπολιτων μας θα επεφτε σε ανεχεια και οτι μονο απο εμας εχουν να περιμενουν, οχι απο τους ευρωπαιους
Αν ειχαμε συνειδητοποιησει την ευθυνη που εχουμε σε ολο αυτο το θεμα (που πηγαν τα λεφτα της οικονομικης συγκλισης) θα ειχαμε τουμπεκιασει και θα βαζαμε το κεφαλι κατω να δουλεψουμε ωστε να κερδισουμε το χαμενο εδαφος. Αντ αυτου αναβιωνουμε το ονειρο του Αντρεα
Να σου πω και το αλλο...Εγω μεσα ειμαι σε δραχμη και ρουβλι και γκιαουρο, πιστευω ομως οτι ειναι ενα μεγαλο και δυσκολο βημα με περιπλοκες συνεπειες στον κοινωνικο ιστο και το οικονομικο συστημα.
Δεν εμπιστευομαι τον συριζα να με παει εκει...
Γιατί ρε τύπε σου ζητήσαμε καμιά βoήθεια;Ρε τύπε σε όλα τα θρεντ το ένα σου ξινίζει για την Ελλάδα, το άλλο σου βρωμάει για τους Έλληνες.
Όλο γκρίνια, μουρμούρα και μιζέρια.
Γιατί δεν φεύγεις να ησυχάσεις κι εσύ αλλά και να μη μας ζαλίζεις κι εμάς τα αρχίδια;