tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Δεν σωζόμαστε με τις κάργιες εδώ...
θα τις κάνουμε εξαγωγή στο ISIS ρε μεγάλε... εκεί δεν έχουν πρόβλημα τις φοράνε μπούρκα...
Δεν σωζόμαστε με τις κάργιες εδώ...
ναι ακριβως οπως ευημερουν οι κινεζοι και οι ινδοι με τις πολλες εξαγωγεςΑν γινει grexit θα τους γαμισουμε τα πρεκια.
Εμεις θα ευημερουμε με τουρισμο και εξαγωγες και η ευρωζωνη τους θα διαλυεται.
μια χαρά είναι... ο παράδεισος του βυζολάτρη ;)
και με πολύ λογικό κόστος ζωής χωρίς την φασαρία του λονδίνου ... και 130.000 φοιτητές και φοιτήτριες να διαλέξεις.. ;)
εχω παει 3-4 φορες...μπεντφορντ εμενα 12 χρονια...και τωρα περναω κανα τριμηνο καθε χειμωνα εκει...μια χαρά είναι... ο παράδεισος του βυζολάτρη ;)
και με πολύ λογικό κόστος ζωής χωρίς την φασαρία του λονδίνου ... και 130.000 φοιτητές και φοιτήτριες να διαλέξεις.. ;)
Καλό μου ακούγεται![]()
τύπε αυτά ονειρεύονται τα καθίκια του εθνολαϊκισμού...ναι ακριβως οπως ευημερουν οι κινεζοι και οι ινδοι με τις πολλες εξαγωγες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α ξεχασα και οι τουρκοι ευημερισαν με τον τουρισμο ξεσκατωνουν ευρωπαϊκα σκατα στα ξενοδοχεια.
πες το απο την αρχη θες να γινουμε αλβανια να φτωχυνουμε για να κοκορευεσαι μετα την καταστροφη οτι υπαρχει αναπτυξη και μειωση ανεργιας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μια χαρά είναι... ότνα πρωτοήρθα (πέρισυ τον Φλεβάρη) έκανα δίκτυο με μια φοιτητοπαρέα από το Καζακστάν... είχε δυό σχιστοματικα κουκλάκια...
από το ένα εφαγα... το άλλο όχι![]()
![]()
![]()
τύπε αυτά ονειρεύονται τα καθίκια του εθνολαϊκισμού...
![]()
![]()
![]()
![]()
εχω παει 3-4 φορες...μπεντφορντ εμενα 12 χρονια...και τωρα περναω κανα τριμηνο καθε χειμωνα εκει...
τα ξερω τα κολπα εκει... ;)εντάξει για επίσκεψη αναψυχής δεν λέει... το καλοκαίρι είναι ωραία αν σου αρέσει η φύση και τα δάση...
αλλά για μόνιμα είναι καλά ειδικά αμα δικτυωθείς...
Εδώ τουλάχιστον, μέχρι μία μπορείς να φας από μια παρέα.
Μετά μπαίνεις blacklist απο τις άλλες
διαφωνω σε μπλακλιστ σε εχουν οσο εισαι στην κατηγορια φιλος και καλο παιδιΕδώ τουλάχιστον, μέχρι μία μπορείς να φας από μια παρέα.
Μετά μπαίνεις blacklist απο τις άλλες
ναι τύπε του Κιμ...Τα παράσημα α πήραν οι τύπισες από τα τσιμπούκια?
τα ξερω τα κολπα εκει... ;)
τα ξερω τα κολπα εκει... ;)
και απο τις 130000 πως γίνεται πάντα να διαλέγεις τις χειρότερες ρε πούστη μου ;μια χαρά είναι... ο παράδεισος του βυζολάτρη ;)
12 χρονια δουλευα εκει....επαιρνα 10 λιρες την ωρα το 2000...μια λιρα τοτε 630 δραχμες...σαβατα εναμιση μεροκαματο κυριακες διπλο...και πολλες πολλες υπερωριες αν γουσταρες....μεγάλε όπου το χρήμα είναι καλό , καλός είναι και ο τόπος ;)
και δώ το χρήμα είναι πολύ καλό ...
εεεε αμα εχουν πιει τι να γαμησεις μετα...οι αγγλίδες είναι εύκολο θήραμα... ειδικά αμα κερνάς ποτά...