Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Πσσσ. Που πας μαν?
Οπου και να πάει καλα ειναι αρκει να μην ειναι βλακας ο δάσκαλος.
Πσσσ. Που πας μαν?
Έχεις μπει στις λαβές και τις ριψεις?
προπονηση με μαχαιρι ή οπλο έχεις κάνει?
Eσυ εχεις μπει στις λαβες και τις ριψεις?
Έχεις μπει στις λαβές και τις ριψεις?
προπονηση με μαχαιρι ή οπλο έχεις κάνει?
Λαβες για αντιμετωπιση πνιγμου και λαβες για παλη κυριως.
Κανουμε προπονησεις για απλη αντιμετωπιση επιθεσης με μαχαιρι αλλα οχι ακομα κοντρολαρισμα και "παρσιμο" μαχαιριου, αυτα ειναι για πιο προχωρημενους. Προπονεισαι κρατωντας πλαστικα εννοειται. Πιστολια οχι ακομα.
Εγω ειμαι περηφανος συριζαιος.
![]()
Λαβες για αντιμετωπιση πνιγμου και λαβες για παλη κυριως.
Κανουμε προπονησεις για απλη αντιμετωπιση επιθεσης με μαχαιρι αλλα οχι ακομα κοντρολαρισμα και "παρσιμο" μαχαιριου, αυτα ειναι για πιο προχωρημενους. Προπονεισαι κρατωντας πλαστικα εννοειται. Πιστολια οχι ακομα.
Ναι ρε με πλαστικά λεω και εγω.
παγκρατιο τυπεAπατη ειναι το κραβ κλπ να κονομαε οι επιτηδιοι. Νομιζεις οτι αυτα δουλευουν πραγματικα? Πηγαινε ενα μποξ να καταλαβεις νοιωσεις λιγο
Aπατη ειναι το κραβ κλπ να κονομαε οι επιτηδιοι. Νομιζεις οτι αυτα δουλευουν πραγματικα? Πηγαινε ενα μποξ να καταλαβεις νοιωσεις λιγο
Aπατη ειναι το κραβ κλπ να κονομαε οι επιτηδιοι. Νομιζεις οτι αυτα δουλευουν πραγματικα? Πηγαινε ενα μποξ να καταλαβεις νοιωσεις λιγο
παγκρατιο τυπε
για σπασιματα και εξαρθρωσεις
γαμιαριτς εμεις στο τζουντο κάναμε μια λαβή αν σε πιάσουν πισω απο το λαιμο. Κλεινεις τις γροθιες σου ενω τα δαχτυλα σπάνε σε ένα σημειο στη μέση βασικα εκει που λυγιζει το δάχτυλο ακριβως.Με αυτο δοκιμασε να κτυπήσεις στο κεντρο απο το πάνω μερος του χεριου εκει υποτιθεται ο αλλος πονάει πολυ οποτε χαλαρωνει το κεφαλοκλιδωμα και σου δινει ελευθερια κινησης κάνεις ενα βημα μπροστα γροθιά στα γεννητικά και εκει θεωρητικα ελευθερωνεσαι. Εχεις ελευθερωθει βασικα. Μηπως σας εχει δειξει τιποτα παρομοιο?
Το κραβ μαγκα χρησιμοποιειται και στο στρατο. Ειναι ειδικο λέει για αντιτρομοκρατικές ενεργειες και ειναι για αυτοαμυνα η πυγμαχια δεν για αγώνες. Δεν ειναι για αυτοάμυνα. Τι να την κάνω?
Πολυ βιαιο αθλημα η πυγμαχια χωρις λογο.
Για κατι ανατολιτικο ψηνομαι, γουιν τσουν η χαπκιντο μαλλον. Και το αικιντο μ αρεσει αλλα εχω ακουσει οτι.ειναι υπερβολικα "τελετουργικο" με στολες κτλ.
Ολα τα αλλα ειναι απάτες ασχετα αν δεν έχω δοκιμασει κανενα απο αυτα. Ωραια αποψη εμπεριστατωμένη.
Ρε τυπε αυτο ειναι το νοημα. Αν δεν φας το μπουκετο στο κεφαλι να νοιωσεις δε προκειται να κανεις κατι.