Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Μπορει να εκανε αντιρρησιας συνειδησης με διπλασια θητεια σε κανενα γηροκομειο.αμφιβάλλω αν έχει πάει στρατό ο ματσοτσίτσος...
Μπορει να εκανε αντιρρησιας συνειδησης με διπλασια θητεια σε κανενα γηροκομειο.αμφιβάλλω αν έχει πάει στρατό ο ματσοτσίτσος...
Εχουμε μικρή διαφορά ηλικίας, αλλά εγώ στα 25 μου είχα ήδη αρκετά χρόνια υπηρεσίας και βοηθούσα τους γονείς μου οικονομικά.
Μπορει να εκανε αντιρρησιας συνειδησης με διπλασια θητεια σε κανενα γηροκομειο.
Στα παπαρια μου, τι μου το λες; Θες να σε προτεινουμε μηπως για να σε παρασημοφορησει ο Παυλοπουλος;
αυτες τις μαλ..ιες λεει κι ο καζακης και εκτιθεται,,,,περα απο τα ορια της γραφηκοτηταςΦυτευτος του συστηματος είναι κι ο Αλέξης τυπε
δες τη γατισια αντιπολιτευση που εκανε 5 χρονια τωρα και πώς ξεπουλάει τωρα τα κοροιδα που τον ψηφησαν
4-5 μήνες θα κάτσει και μετα θα αποχωρησει με δοξα και τιμή για άλλα οφίτσια
τύπε το μισό μπινελίκι να είχες ρίξει εσύ από αυτόν... θα είχες μουλιάσει από το μπανάκι! :Sσιωπή εσύ άχρηστε, κηφήνα...
τύπε το μισό μπινελίκι να είχες ρίξει εσύ από αυτόν... θα είχες μουλιάσει από το μπανάκι! :S
Δεν έχεις επιχειρηματα αγορι μου απλα φωνάζεις οτι και η ανεγκεφαλη μάζα ενα 20% εξοδος απο την ΕΕ ποια εξοδος βρε βλάκες την αλλη μέρα κιολας θα έχετε γονατισει χειροτερα απο οτι τωρα. Θυμαμαι κατι "εξυπνους" που λεγανε να φυγουμε απο το ΝΑΤΟ και οταν έσκασε το ΝΟΤΑΜ απο την Τουρκια στους πρωτους που στειλαμε ηταν το ΝΑΤΟ. Απο τους πρωτους βασικα. Ειστε απλα επικινδυνοι ορισμενοι μονο να γαυγιζετε ξέρετε αυτο τιποτα αλλο.
σκύψε κι άλλο
φουλ δουλοπρέπεια και ραγιαδισμός
οι γερμανοί είναι φίλοι μας
αρκει να πέφτει το παραδάκι κάθε μήνα
μπαααα Ι5 ψυχολογικό τον κόβω...
σιωπή εσύ άχρηστε, κηφήνα...
Να σκασεις εσυ, ρε μουνι της λασπης. Αδερφαρα που σε στραπονιαζουν ρωσιδες. Βρωμιαρη, πουστη και απλυτε. Εκει που κρυβεις εργαζομενους στις τουαλετες τους χουφτωνεις κιολας, ανομαλιαρα, που ολο κανεις 69 με τους πακιστανους που γλειφοκωλιαζεις εκει στο Σεφιλντ. Εισαι για λυπηση γιατι το παιζεις ιστορια στα φορουμ και το βραδυ πριν κοιμηθεις κοιταζεσαι στον καθρεφτη και σιχαινεσαι και μισεις τον εαυτο σου που εισαι ομοφυλοφιλος ανομαλος. Εγω ειμαι υψιπετης με ανθρωπιστικη παιδεια και δημοκρατικο αισθητηριο, δεν πεφτω στο επιπεδο της χυδαιοτητας σου.
ήρωα και αξιοπρεπή φαντάρος πήγες ??
πες μας για τη δικη σου θητεία κλασομπανιέρα
ποιανού καραβανά τ' αρχίδια χτένιζες, γλυφτρόνι...
φουλ θητεία
μόνο παραμεθόριο
κανένα μέσο
δηλαδή δωδεκάμηνο ??
Μπα δεν..ντιγκινταγκας με μουσι τη χοντρολέσβω..τα γνωστάΥ.Γ. γαμεύσιμη η κυρά!
Αλλο πραγμα το καραγκιοζιλικι, ο βλαχοτσαμπουκάς, η αγενεια, κι αλλο η εθνικη υπερηφανεια και η αξιοπρεπεια.σκύψε κι άλλο
φουλ δουλοπρέπεια και ραγιαδισμός
οι γερμανοί είναι φίλοι μας
αρκει να πέφτει το παραδάκι κάθε μήνα
Και πότε θα επεφτες?Να σκασεις εσυ, ρε μουνι της λασπης. Αδερφαρα που σε στραπονιαζουν ρωσιδες. Βρωμιαρη, πουστη και απλυτε. Εκει που κρυβεις εργαζομενους στις τουαλετες τους χουφτωνεις κιολας, ανομαλιαρα, που ολο κανεις 69 με τους πακιστανους που γλειφοκωλιαζεις εκει στο Σεφιλντ. Εισαι για λυπηση γιατι το παιζεις ιστορια στα φορουμ και το βραδυ πριν κοιμηθεις κοιταζεσαι στον καθρεφτη και σιχαινεσαι και μισεις τον εαυτο σου που εισαι ομοφυλοφιλος ανομαλος. Εγω ειμαι υψιπετης με ανθρωπιστικη παιδεια και δημοκρατικο αισθητηριο, δεν πεφτω στο επιπεδο της χυδαιοτητας σου.
Αλλο πραγμα το καραγκιοζιλικι, ο βλαχοτσαμπουκάς, η αγενεια, κι αλλο η εθνικη υπερηφανεια και η αξιοπρεπεια.
Δυστυχως ο αριστερος εγκεφαλος σου αδυνατει λογω του πνευματικου καρκινου να διαγνωσει ενδιαμεσα στάδια αναμεσα στη δουλοπρεπεια και τη σοβαροτητα.