alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Τίποτα δεν ανοιξε.Κανενα επαγγελμα απο οσο ξερω δεν ανοιξε
Τίποτα δεν ανοιξε.Κανενα επαγγελμα απο οσο ξερω δεν ανοιξε
Οι μισθοι και οι συνταξεις ηταν ο ευκολος δρομος. Σε 5 χρονια μονο 50 ατομα ελεγχτηκαν για την λιστα λαγκαρντ.και λάθος και σωστό κατά την ταπεινή μου γνώμη, Οι μνημονιακοί νόμοι επιβλήθηκαν ως λύση του χρέους της χώρας και τη αδυναμίας αποπληρωμής του λόγω δημοσιονομικών ελλειμμάτων, δηλαδή που μεταφράζεται σε νούμερα-αριθμοί. Όμως σε μια κατά ομολογία χρεοκοπημένη και που ο λαός πληρώνει από το υστέρημά του απαιτεί αυτό το υστέρημά του να πιάνει τοπο που μέχρι πρότινος δεν πιάνει τοπο.
το μονο που καταλαβαινουμε ειναι οτι δεν καταλαβαινεις οτι τα δικα σου βρωμόσκυλα μας φερανε σε αυτ την θέση!Εδω ειστε ενα μηνα πανω, και συζητατε απο μονοι σας να πατε σε εκλογες ή δημοψηφισμα επειδη δεν τα βγαζετε περα, σας δουλευει ολη η Ευρωπη και γελαει ο πλανητης, μας εχετε κανει ρεζιλι παγκοσμιως και το μονο που καταλαβαινεις ειναι οτι θα κατσετε για καιρο?
οκΤίποτα δεν ανοιξε.
Οι δικοι μου, μια χαρα μας εβγαζαν απο την κριση αργα αλλά σταθερα.το μονο που καταλαβαινουμε ειναι οτι δεν καταλαβαινεις οτι τα δικα σου βρωμόσκυλα μας φερανε σε αυτ την θέση!
πίτουρα ε πίτουρα
οτι πει ο λαος αρχιμαλάκα![/b]
ακόμη και αν ο λαός πεί όχι ??
Αλλά θα λογοδοτησετε.
Ειδικά Δικαστηρια.
Ναι, ναι. Και την κατασχεση του Γκαιτε. Ραψτε τσέπες να βαλετε τα λεφταΖητούν τη δήμευση των περιουσιών Σαμαρά - Βενιζέλου
Οι μισθοι και οι συνταξεις ηταν ο ευκολος δρομος. Σε 5 χρονια μονο 50 ατομα ελεγχτηκαν για την λιστα λαγκαρντ.
μονο στα λόγια κλουβιοκέφαλε........μονο στα λογια βγαίναμε!Οι δικοι μου, μια χαρα μας εβγαζαν απο την κριση αργα αλλά σταθερα.
Και ηρθατε σε ενα μηνα και τα διαλυσατε ολα.
Αλλά θα λογοδοτησετε.
Ειδικά Δικαστηρια.
Ζητούν τη δήμευση των περιουσιών Σαμαρά - Βενιζέλου
Εγω για την ωρα βλεπω τη χωρα μου να ξεφτιλιζεται εξαιτιας σας.μονο στα λόγια κλουβιοκέφαλε........μονο στα λογια βγαίναμε!
και αυτο μονο λογο εκλογων........ξύπνα! πιτουρα τρως
Το ειπε ο Παναγουλης τύπε. Μεταξυ ριξιάς στα ζάρια και δέκατου ποτηριου ουίσκι.για ποιόν λόγο ?? δεν πληρώνουν τις δόσεις των δανείων τους ??
οτι πει ο λαος αρχιμαλάκα!
τωρα ειπε αυτο που εσυ δεν αντεχεις ...πουτσοκέφαλε δοσιλογε
Το ειπε ο Παναγουλης τύπε. Μεταξυ ριξιάς στα ζάρια και δέκατου ποτηριου ουίσκι.
50 απο τους 2500?? σε 5 χρονια? Το ερωτημα ειναι ποσοι φοροι θα μπορουσαν να μπουν εαν ειχαν ελεγξει περισσοτερους απο 50.και πόσοι φόροι μπήκανε ??
Εγω για την ωρα βλεπω τη χωρα μου να ξεφτιλιζεται εξαιτιας σας.
Και δεν σας αναγνωριζω αυτο το δικαιωμα.
Θα το πληρωσετε αυτο.
50 απο τους 2500?? σε 5 χρονια? Το ερωτημα ειναι ποσοι φοροι θα μπορουσαν να μπουν εαν ειχαν ελεγξει περισσοτερους απο 50.
Πόσοι θυμουνται οτι ηταν ηγετικο στελεχος της ΠΟΛΑΝ του Σαμαρα???? Του οποιου τωρα ζηταει τη δημευση της περιουσιαςααα μάλιστα... ο Στάθης... ακόμη ένα αρχίδι που έγινε άνθρωπος με το όνομα και τους αγώνες του συχωρεμένου του αδελφού του... ακόμη ένας περιπλανώμενος της πολιτικής...