Νέα

Πολιτικές Εξελίξεις

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό κόμμα θα ψηφίζατε αν προκηρύσσονταν ΣΗΜΕΡΑ εκλογές (Οκτώβριος 2020)?

  • ΣΥΡΙΖΑ

    Ψήφοι: 244 14,0%
  • ΝΔ

    Ψήφοι: 464 26,6%
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Ψήφοι: 269 15,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

    Ψήφοι: 15 0,9%
  • ΚΚΕ

    Ψήφοι: 67 3,8%
  • ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

    Ψήφοι: 42 2,4%
  • ΑΝΕΛ

    Ψήφοι: 6 0,3%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

    Ψήφοι: 52 3,0%
  • ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

    Ψήφοι: 14 0,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    Ψήφοι: 29 1,7%
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

    Ψήφοι: 82 4,7%
  • ΚΚΕ (μλ) - ΜΛ ΚΚΕ

    Ψήφοι: 16 0,9%
  • Αυτό το νέο της ΖΩΗΣ

    Ψήφοι: 35 2,0%
  • ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ που δεν υπάρχει εδώ

    Ψήφοι: 159 9,1%
  • Είμαι ακόμα ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

    Ψήφοι: 130 7,4%
  • ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ

    Ψήφοι: 122 7,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.746

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Μηνύματα
965
Like
0
Πόντοι
6
όσο για την απόφαση ρίψης ατομικών βομβών η ιστορία έχει δείξει ότι καλώς έπραξε και γλύτωσε μερικές δεκάδες χιλιάδες ζωές αμερικάνων που θα χανόταν αν συνεχιζόταν ο πόλεμος...

και αυτοί που πληρώσανε αυτό το άγαλμα θέλανε γιατί νιώθανε ευγνωμοσύνη για αυτόν που βοήθησε την χώρα τους να απαλλαγεί από τον "Δημοκρατικό" Στρατό...
Το τι δειχνει η ιστορια στον καθενα ειναι υποκειμενικο .
Πως θα σου φαινοταν,  να ειχαμε πολεμο με την Τουρκια και να αποφασιζε η Τουρκια να μας ριξει πυρινικες βομβες, για να τελειωνει σε μια μερα και να σωσει μερικους Τουρκους στρατιωτες ? Να πεθανουν απο την αλλη χιλιαδες Ελληνες αμαχοι αθωοι ανθρωποι σε μια στιγμη ?
Αν ειχε ριξει η Σερβια ατομικες στην Αλβανια, θα ειχε την ιδια αντιμετωπιση απο την ιστορια ?
Θα ειχανε περασει απο δικαστηριο στην Χαγη οχι μονο τον προεδρο της αλλα ολη την Σερβια.
Εν πασει περιπτωση η κουβεντα ηταν για αγαλματα.
Δεν θα ηταν καλυτερο να ειχαμε αγαλματα του Σωκρατη πχ. του Δια της Αφροδιτης, μιας ανωνυμης η και επωνυμης, εταιρας πορνης, ενος αρχαιου οργιου κτλ ?
 

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Μηνύματα
6.218
Like
4
Πόντοι
66
:huh: :huh: :huh:

Πηγουλα?

Δεν υπαρχουν αυτα, ηθελε να δοκιμασει τις επιπτωσεις του βομβαρδισμου στον πληθυσμο. Αν ηταν για εντυπωσιασμο θα εριχνε μονο μια βομβα και αυτη στην θαλασσα
οι Ιαπωνες καιρο πριν ειχαν συμφωνησει σε ανευς ορων παραδοση αρκει να μην τιμωρηθει ο Χιροχιτο
Αρα αστικος μυθος το οτι δεν μπορουσε αλλιως η Αμερικη
 

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Μηνύματα
3.814
Like
12
Πόντοι
16
οι Ιαπωνες καιρο πριν ειχαν συμφωνησει σε ανευς ορων παραδοση αρκει να μην τιμωρηθει ο Χιροχιτο
Αρα αστικος μυθος το οτι δεν μπορουσε αλλιως η Αμερικη

Ετς
Η ιαπωνια ηταν ηδη διαλυμενη


 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.340
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
10993104_512156045589216_6130990340634765316_o.jpg
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.212
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ακόμα ένας μύθος καταρρέει:

www.protagon.gr/?i=protagon.el.energy&id=39864]Κύπρος: άνθρακες το «Ελ Ντοράντο»;[/url]

Το 2011 στην Κύπρο (αλλά και στην Ελλάδα) φούσκωναν οι προσδοκίες για τον πλούτο των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, που βρίσκονταν στον υποθαλάσσιο χώρο της Κύπρου. Πολύ γρήγορα, οι εκτιμήσεις, οι ελπίδες, τα δεδομένα ανακατεύτηκαν σε μια μαζική φαντασίωση. Πολιτικοί, επιστήμονες και αναλυτές προέβλεπαν ότι οι ενεργειακές ανάγκες της χώρας θα καλυφθούν «για 150 χρόνια», ότι «8 τρισ. κυβικά πόδια» φυσικού αερίου βρίσκονταν «μόνο» στο οικόπεδο 12 «αξίας 450 δισ. δολαρίων», ότι θα κατασκευαστεί τερματικός, ότι η εξόρυξη του φυσικού αερίου «θα μπορούσε να γίνει σε πέντε χρόνια», ότι η χώρα θα μπορούσε «να προπωλήσει» ποσότητες φυσικού αερίου, ότι η Κύπρος μπαίνει στον «ενεργειακό χάρτη» και άρα, πέρα από την οικονομική ισχύ που θα αποκτούσε η χώρα και τις χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, οι θησαυροί του υπεδάφους θα λειτουργούσαν ενισχυτικά της κρατικής οντότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας, επιτρέποντας την οικοδόμηση εκείνων των συμμαχιών που θα περιθωριοποιούσαν τον ρόλο της Τουρκίας.

Αυτές ήταν οι (θεμιτές) προσδοκίες, που όμως -δυστυχώς- τα νέα που ήρθαν, δεν τις επιβεβαίωσαν. Δύο χρόνια αργότερα, το 2013, οι ποσότητες του φυσικού αερίου στο «οικόπεδο 12» υπολογίσθηκαν στα 4.1 τρισ. κυβ. πόδια (Καθημερινή 1/12/2013). Ένα χρόνο μετά, η Noble Energy ακύρωσε δύο γεωτρήσεις, ενώ ο γενικός διευθυντής της συνηγόρησε στην εκτίμηση πως δεν είναι νοητή η κατασκευή τερματικού υγροποίησης στην Κύπρο – «πρόκειται για μια δαπανηρή επιλογή, που απαιτεί την ανακάλυψη μεγάλων ποσοτήτων φυσικού αερίου», είχε πει (5/11/2014).

Την ίδια εποχή, η Κοινοπραξία ENI/KOGAS ανακοίνωσε πως ήταν άκαρπη η έρευνά της στο κοίτασμα «Ονασαγόρας» του οικοπέδου 9 και θα προχωρούσε τις έρευνες στο κοίτασμα «Αμαθούσα».

Στις αρχές του 2015, ήταν η σειρά της Τotal να δηλώσει πως δεν βρήκε αξιόλογες ποσότητες στα οικόπεδα 10 και 11 και να εκδηλώσει πρόθεση αποχώρησης. Στη Λευκωσία σήμανε συναγερμός, άρχισε μια συστηματική προσπάθεια από την κυπριακή κυβέρνηση προς τη γαλλική κυβέρνηση και την Total, να παραμείνει η εταιρεία στην κυπριακή ΑΟΖ και να μην αποχωρήσει. Στα τέλη Ιανουαρίου 2015, ο αρμόδιος υπουργός δήλωνε πως «αυτά συμβαίνουν. Αποτυχημένες γεωτρήσεις ή μη εξεύρεση υδρογονανθράκων είναι ο κανόνας» και πρόσθετε πως «το θέμα που δημιουργήθηκε με την Total είναι γεωλογικό και οικονομικό, όχι γεωπολιτικό» υπογραμμίζοντας τη συνάρτησή του με την πτώση των τιμών στη διεθνή αγορά πετρελαίων. «Η εταιρεία επιλέγει να χάσει τα 70 εκ. ευρώ δικαιωμάτων κι εγγυητικών που έδωσε ως τώρα, παρά να επενδύσει επιπλέον 250 εκ. ευρω για γεωτρήσεις» είχε εξάλλου εκτιμηθεί («Φιλελεύθερος» 20/12/2014).

Μια βδομάδα αργότερα, έγινε γνωστό ότι η Total θα παραμείνει - σε μια ετήσια παράταση της σύμβασής της, το περιεχόμενο της οποίας τροποποιήθηκε και εγκρίθηκε από τη Συμβουλευτική Επιτροπή και το υπουργικό συμβούλιο. Με άλλα λόγια, η παραμονή της Total κόστισε ακριβά στην Κύπρο, όμως προφανώς εκτιμήθηκε ότι μπορεί να αποδώσει κάτι η περαιτέρω ερευνητική της δραστηριότητα, κυρίως όμως κρίθηκε απαραίτητη η παρουσία της, καθώς αποτελεί το «φύλλο συκής» της μεγαλεπήβολης ενεργειακής στρατηγικής.

Το επιμύθιο αυτής της ιστορίας είναι πολλαπλά διδακτικό. Τα έως τώρα πενιχρά αποτελέσματα έδειξαν ότι οι σχετικές διαδικασίες είναι ιδιαιτέρως περίπλοκες, χρονοβόρες κι έχουν μια δομική δυσκολία εκτίμησης – υφίστανται τα σκαμπανεβάσματα της διεθνούς αγοράς πετρελαίου, από την οποία εξαρτώνται σε τελευταίο λόγο. Με άλλα λόγια, οι όποιες εκτιμήσεις -αν δεν συνυπολογίσουν μεγάλο ποσοστό αβεβαιότητας- είναι παραπλανητικές. Οι καφενοβιακές συζητήσεις εξάλλου, που λαθροχειρούσαν εκλαμβάνοντας ως δεδομένα τα ζητούμενα, προέβλεπαν γεωπολιτικές ανατροπές φωταγωγώντας τη μισή εικόνα. Διότι ακόμη κι αν ήταν καλύτερα τα έως τώρα αποτελέσματα, η Κύπρος δύσκολα θα μπορούσε να θεωρηθεί «σημαντικός ενεργειακός παίκτης» στην περιοχή, όταν (πέραν των κοιτασμάτων του Ιράκ και του Ιράν) η Αίγυπτος διαθέτει 77 τρισ. κυβ. πόδια φυσικού αερίου και το Ισραήλ 35 τρισ…

Η γεωπολιτική έμφαση που αποδόθηκε άλλωστε, κρίνοντας από το σκέλος αναγνώρισης της κυπριακής ΑΟΖ, είχε αμφίσημα αποτελέσματα. Η διεθνής κοινότητα φυσικά σεβάστηκε τη διεθνή νομιμότητα ως προς την Κυπριακή ΑΟΖ, πλην όμως δεν αποδοκίμασε και τα κατεχόμενα - που οριοθέτησαν μερικά ερευνητικά τεμάχια επικαλύπτοντας μάλιστα ορισμένα οικόπεδα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Όταν, δε, η Τουρκία έστειλε τον στόλο της (Σεπτέμβριος 2011) συνοδεύοντας το Πίρι Ρέις (που είχε δηλώσει ερευνητικές δραστηριότητες), ούτε ο ΟΗΕ, ούτε η ΕΕ, ούτε η Ρωσία αποδοκίμασαν την Άγκυρα. Αρκέστηκαν να επαναλάβουν την ευχή, οι έρευνες της Κύπρου να αποδώσουν ένα αποτέλεσμα «προς όφελος όλων των Κυπρίων»…

Τέλος, η συγκεκριμένη ιστορία άφησε έκθετη την κυπριακή πολιτική ηγεσία - από την εποχή του Τάσσου Παπαδόπουλου ως σήμερα. Αλλεπάλληλες κυβερνήσεις επένδυσαν στο φυσικό αέριο – πολιτικά, αναγορεύοντάς το ως τον «καταλύτη» στην ανατροπή των συσχετισμών στην περιοχή, και οικονομικά, ταυτίζοντάς το με το αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας. Αυτές οι προσδοκίες σήμερα μαράθηκαν – αύριο, αν η αγορά του πετρελαίου ανέβει και αν βρεθούν κάποια εμπορεύσιμα κοιτάσματα, η εικόνα μπορεί να αλλάξει. Όμως, μια χώρα -που φέρει ήδη ένα βαρύ εθνικό φορτίο- δεν μπορεί να βασίζει τον προσανατολισμό της στον τζόγο.


Ειδικά αφιερωμένο, ξέρετε σε ποιόν........
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.212
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ακόμη ένας:

www.capital.gr/News.asp?id=2248142]Έρχεται "ναυάγιο" σε Κρήτη και Ιόνιο[/url]

Δυσοίωνα μηνύματα έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και τους πετρελαϊκούς κολοσσούς που πριν από λίγους μήνες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τα ελληνικά κοιτάσματα σε Ιόνιο και Κρήτη. Με την προθεσμία για την κατάθεση προσφορών στον μεγάλο ελληνικό γύρο παραχωρήσεων να λήγει στις 15 Μαΐου, ο ένας μετά τον άλλον οι μεγάλοι παίκτες δείχνουν απρόθυμοι να επενδύσουν στην προοπτική των ελληνικών υδρογονανθράκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κ», μετά τις εκλογές δεν έχει γίνει ούτε μία κρούση στο data room του μεγάλου γύρου παραχωρήσεων για τα 20 θαλάσσια οικόπεδα, παρά το γεγονός ότι, μόλις προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός, τον Οκτώβριο, σημαντικός αριθμός μεγάλων πετρελαϊκών είχε δείξει έντονη κινητικότητα και τουλάχιστον τρεις εταιρείες είχαν αγοράσει τα πακέτα των σεισμικών δεδομένων, αξίας αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων.

Η μέχρι στιγμής «αφλογιστία» του διαγωνισμού αποδίδεται εν μέρει στη σύγχυση που προκλήθηκε στην πετρελαϊκή αγορά από τις πρώτες δηλώσεις της νέας ηγεσίας του υπουργείου Ενέργειας, όταν, δηλαδή, ο Π. Λαφαζάνης, με αμφίσημες τοποθετήσεις, άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο είτε να αλλάξουν οι όροι είτε ακόμα και να αναβληθεί ο διαγωνισμός.

Ακολούθησε το πρόχειρο και μάλλον ατυχές άνοιγμα που επιχείρησε να κάνει ο ΥΠΑΠΕΝ στην κρατική ρωσική εταιρεία γεωλογικών ερευνών Rosgeo, προκειμένου να ξεκινήσει συνεργασία για τρισδιάστατες σεισμικές έρευνες στο Αιγαίο.

Αρνητικό περιβάλλον

Και, εάν οι ερασιτεχνικοί πρώτοι πολιτικοί χειρισμοί έφεραν τους πετρελαϊκούς επενδυτές στην πόρτα της εξόδου, το τελειωτικό χτύπημα φαίνεται ότι έρχεται από το εξαιρετικά αρνητικό περιβάλλον στη διεθνή αγορά πετρελαίου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, με τις διεθνείς τιμές του αργού να σταθεροποιούνται στην περιοχή των 60 δολαρίων (μειωμένες κατά 50% τους τελευταίους 12 μήνες), οι μεγάλες πετρελαϊκές παρακολουθούν την κεφαλαιοποίησή τους να υφίσταται αλλεπάλληλα πλήγματα και οι ίδιες αντιδρούν με ένα πρωτοφανές μπαράζ περικοπών στις επενδύσεις τους. Μόνο φέτος υπολογίζεται ότι βρίσκονται σε κίνδυνο επενδυτικά έργα έρευνας και παραγωγής που ξεπερνούν τα 150 δισ. δολάρια.

Από αυτά τα projects, σε μεγαλύτερο κίνδυνο βρίσκονται οι έρευνες σε μεγάλα βάθη (deep και ultra deepwater), καθώς και οι νέες ανεξερεύνητες περιοχές (frontier). Τα ελληνικά οικόπεδα εμπίπτουν και στις δύο κατηγορίες, γι΄ αυτό και οι ιθύνοντες του διαγωνισμού είχαν θέσει ως όρο για τις βαθιές γεωτρήσεις σε Ιόνιο και Κρήτη να πραγματοποιηθούν από εταιρείες με μεγάλο μέγεθος και εμπειρία («oil majors»).

..........................

 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
αυτό το παράδειγμα βρήκες ρε φίλε για να δείξεις ότι ο Έλληνας είναι πουτανάκι;
1610890_10152814775597991_7865934519415152926_n.jpg


πάντα ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε το πουτανάκι... αλλά δυστυχώς το χαζό πουτανάκι (χαζοπούτανο)...

το έξυπνο πουτανάκι ξέρει να ελίσσεται ώστε να βγάζει χρήμα και να το φυσάει...
 

Επισκέπτης
Ακόμη ένας:

www.capital.gr/News.asp?id=2248142]Έρχεται "ναυάγιο" σε Κρήτη και Ιόνιο[/url]

Δυσοίωνα μηνύματα έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και τους πετρελαϊκούς κολοσσούς που πριν από λίγους μήνες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τα ελληνικά κοιτάσματα σε Ιόνιο και Κρήτη. Με την προθεσμία για την κατάθεση προσφορών στον μεγάλο ελληνικό γύρο παραχωρήσεων να λήγει στις 15 Μαΐου, ο ένας μετά τον άλλον οι μεγάλοι παίκτες δείχνουν απρόθυμοι να επενδύσουν στην προοπτική των ελληνικών υδρογονανθράκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κ», μετά τις εκλογές δεν έχει γίνει ούτε μία κρούση στο data room του μεγάλου γύρου παραχωρήσεων για τα 20 θαλάσσια οικόπεδα, παρά το γεγονός ότι, μόλις προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός, τον Οκτώβριο, σημαντικός αριθμός μεγάλων πετρελαϊκών είχε δείξει έντονη κινητικότητα και τουλάχιστον τρεις εταιρείες είχαν αγοράσει τα πακέτα των σεισμικών δεδομένων, αξίας αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων.

Η μέχρι στιγμής «αφλογιστία» του διαγωνισμού αποδίδεται εν μέρει στη σύγχυση που προκλήθηκε στην πετρελαϊκή αγορά από τις πρώτες δηλώσεις της νέας ηγεσίας του υπουργείου Ενέργειας, όταν, δηλαδή, ο Π. Λαφαζάνης, με αμφίσημες τοποθετήσεις, άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο είτε να αλλάξουν οι όροι είτε ακόμα και να αναβληθεί ο διαγωνισμός.

Ακολούθησε το πρόχειρο και μάλλον ατυχές άνοιγμα που επιχείρησε να κάνει ο ΥΠΑΠΕΝ στην κρατική ρωσική εταιρεία γεωλογικών ερευνών Rosgeo, προκειμένου να ξεκινήσει συνεργασία για τρισδιάστατες σεισμικές έρευνες στο Αιγαίο.

Αρνητικό περιβάλλον

Και, εάν οι ερασιτεχνικοί πρώτοι πολιτικοί χειρισμοί έφεραν τους πετρελαϊκούς επενδυτές στην πόρτα της εξόδου, το τελειωτικό χτύπημα φαίνεται ότι έρχεται από το εξαιρετικά αρνητικό περιβάλλον στη διεθνή αγορά πετρελαίου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, με τις διεθνείς τιμές του αργού να σταθεροποιούνται στην περιοχή των 60 δολαρίων (μειωμένες κατά 50% τους τελευταίους 12 μήνες), οι μεγάλες πετρελαϊκές παρακολουθούν την κεφαλαιοποίησή τους να υφίσταται αλλεπάλληλα πλήγματα και οι ίδιες αντιδρούν με ένα πρωτοφανές μπαράζ περικοπών στις επενδύσεις τους. Μόνο φέτος υπολογίζεται ότι βρίσκονται σε κίνδυνο επενδυτικά έργα έρευνας και παραγωγής που ξεπερνούν τα 150 δισ. δολάρια.

Από αυτά τα projects, σε μεγαλύτερο κίνδυνο βρίσκονται οι έρευνες σε μεγάλα βάθη (deep και ultra deepwater), καθώς και οι νέες ανεξερεύνητες περιοχές (frontier). Τα ελληνικά οικόπεδα εμπίπτουν και στις δύο κατηγορίες, γι΄ αυτό και οι ιθύνοντες του διαγωνισμού είχαν θέσει ως όρο για τις βαθιές γεωτρήσεις σε Ιόνιο και Κρήτη να πραγματοποιηθούν από εταιρείες με μεγάλο μέγεθος και εμπειρία («oil majors»).

..........................

Ἀφήσατε ποὺ ἐναυάγησεν καὶ τὸ σύστημα πιστοποιήσεως τῆς τραπεζοκομίας τοῦ ἐλαιολάδου...
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιατί ρε βρίζετε τον μπαρούφα για την δήλωση περί δημοψηφίσματος ?? τι διαφορετικό είπε δηλαδή??

URL]]
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
το έξυπνο πουτανάκι ξέρει να ελίσσεται ώστε να βγάζει χρήμα και να το φυσάει...
το εξυπνο πουτανάκι ξέρει ποτε εχει χάσει τη φρεσκάδα του και εχει γινει μια γρια πουτάνα που ξυρίζει τα πόδια της και  προσαρμόζει ανάλογα τις απαιτήσεις του. Η μεταφορά με τις πουτάνες ειναι ρομαντική ,υπάρχουν και άλλες λιγότερο ρομαντικές όπως του ρουφιανού η και του εκβιαστή που επισης ταιριάζει στις μικρές χώρες
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
το εξυπνο πουτανάκι ξέρει ποτε εχει χάσει τη φρεσκάδα του και εχει γινει μια γρια πουτάνα που ξυρίζει τα πόδια της και  προσαρμόζει ανάλογα τις απαιτήσεις του. Η μεταφορά με τις πουτάνες ειναι ρομαντική ,υπάρχουν και άλλες λιγότερο ρομαντικές όπως του ρουφιανού η και του εκβιαστή που επισης ταιριάζει στις μικρές χώρες
δεν διαφωνούμε πουθενά τύπε...

το χαζοπουτανάκι μόνο πάκια θα το γαμούν πλέον και αυτά με πλήρη απαξίωση...

ότι γίνεται και με τον legola δηλαδη... :grin:
 

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.619
Like
0
Πόντοι
16
οχι δεν εχει καψει φλατζα ο Καμμενος

Καμμένος: Αν η Ευρώπη χτυπήσει την Ελλάδα, στέλνουμε τους μετανάστες Βερολίνο
«Μεταξύ αυτών των μεταναστών, εάν υπάρχουν και κάποιοι που έχουν περάσει και για τους οποίους δεν έχει ελεγχθεί αν βρίσκονται στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους, θα είναι ευθύνη της Ευρώπης που θα έχει αποφασίσει να χτυπήσει την Ελλάδα», δήλωσε στο εθνικό συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο κυβερνητικός εταίρος.

 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οχι δεν εχει καψει φλατζα ο Καμμενος

Καμμένος: Αν η Ευρώπη χτυπήσει την Ελλάδα, στέλνουμε τους μετανάστες Βερολίνο
«Μεταξύ αυτών των μεταναστών, εάν υπάρχουν και κάποιοι που έχουν περάσει και για τους οποίους δεν έχει ελεγχθεί αν βρίσκονται στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους, θα είναι ευθύνη της Ευρώπης που θα έχει αποφασίσει να χτυπήσει την Ελλάδα», δήλωσε στο εθνικό συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο κυβερνητικός εταίρος.


έχει βαρέσει μπιέλα...
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
οχι δεν εχει καψει φλατζα ο Καμμενος

Καμμένος: Αν η Ευρώπη χτυπήσει την Ελλάδα, στέλνουμε τους μετανάστες Βερολίνο
«Μεταξύ αυτών των μεταναστών, εάν υπάρχουν και κάποιοι που έχουν περάσει και για τους οποίους δεν έχει ελεγχθεί αν βρίσκονται στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους, θα είναι ευθύνη της Ευρώπης που θα έχει αποφασίσει να χτυπήσει την Ελλάδα», δήλωσε στο εθνικό συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο κυβερνητικός εταίρος.

10418151_453645761453054_132766042478785296_n.jpg
10260020_453645698119727_3035437626138049390_n.jpg
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom