tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
~Λες να μην ξερω ? Εγω στην αναφερα εσυ κανεις την παπια
για πες μας να μάθουμε και μείς ...
~Λες να μην ξερω ? Εγω στην αναφερα εσυ κανεις την παπια
ελα να σου δωσο αποδιξει το καλοκαιρι...για πες μας να μάθουμε και μείς ...
ετσι ειναι..συν οτι ο ελευθερος επαγγελματιας εχει βαλει ενα κεφαλαιο για να ανοιξη μια επιχειρηση και να δωση δουλεια σε κοσμο...οχι σαν τους μισθωτους που το μονο που εβαλαν ηταν μεσο..
ελα να σου δωσο αποδιξει το καλοκαιρι...![]()
![]()
![]()
![]()
Η Ελλαδα στα καλυτερα της. Να ο γνησιος απογονος του Εφιαλτηδεν πρόκειται να σου πώ τίποτε... κατευθείαν ΣΔΟΕ...
Η Ελλαδα στα καλυτερα της. Να ο γνησιος απογονος του Εφιαλτη
μηχανικος? πηγαινε να ανοιξης συνεργειο...υδραυλικος? εργαλεια αυτοκινητο δουλειας...αλλα δεν ειναι μονο αυτοι...φτιαξε καφε,εστιατοριο,ξενοδοχειο...τι κεφάλαιο ρε μαλάκα εχει επενδύσει ένας μηχανικός, ένας υδραυλικός ή ένας ηλεκτρολόγος ??
Σε γλεντάνε για τα καλά τα παιδιά τράμυ βλέπω...
Ο τιμωρος εκδικητης Εφιαλτης τραμουνταναςόχι θα κάθομαι να βλέπω να με κλέβει ο κάθε μαλάκας μπροστά στα μάτια μου... ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΑ ΡΑΜΑΤΑ...
μηχανικος? πηγαινε να ανοιξης συνεργειο...υδραυλικος? εργαλεια αυτοκινητο δουλειας...αλλα δεν ειναι μονο αυτοι...φτιαξε καφε,εστιατοριο,ξενοδοχειο...
θα μοθ κλασεις τα παπαρια χαφιεδεν πρόκειται να σου πώ τίποτε... κατευθείαν ΣΔΟΕ...
Τι ωρα πιανεις δουλεια ?γιατί τον ΦΠΑ από αυτά τα εργαλεία που αγορασε δεν τον εκπίπτει ?? μια χαρά τον εκπίπτει μαζί και αποσβέσεις...
Ο τιμωρος εκδικητης Εφιαλτης τραμουντανας
o ξεχειλοκωλης τιμωρος του σεφιλντΟ τιμωρος εκδικητης Εφιαλτης τραμουντανας
ασε τον φπα ετσι και αλλιως τον πληρωσε...θελει ομως και κεφαλαιο..γιατί τον ΦΠΑ από αυτά τα εργαλεία που αγορασε δεν τον εκπίπτει ?? μια χαρά τον εκπίπτει μαζί και αποσβέσεις...
Τι ωρα πιανεις δουλεια ?
ασε τον φπα ετσι και αλλιως τον πληρωσε...θελει ομως και κεφαλαιο..
Βρε χαφιε σου ειπα. Βαλε κατω χαρτι και μολυβι και πες μου που βγαινει να δουλεψει οποιοσδηποτε. Αλλα τι να το αναλυσω. Τραβα να καταδωσεις κανενανθα μας πείς τώρα τι είναι η τρίμηνη ΦΠΑ και η εκκαθαριστική ?? (αν ξέρεις φυσικά που δεν ξέρεις αλλά λέμε τώρα μια που το ανέφερες σαν επιχείρημα)...
24 το καταδοτικο γραφειο. φπα αποδιδεις ?όλη μέρα όλες τις μέρες τις βδομάδας... δεν έχω ωράριο... γιατί ρωτάς παίκτη μου ??