apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Για γκαβο μιλησα οχι για ΝΔ. Με τα προσωπα που περασαν εχω θεμα οχι με τα ονοματαΤοσο κομπλεξικος.
Για γκαβο μιλησα οχι για ΝΔ. Με τα προσωπα που περασαν εχω θεμα οχι με τα ονοματαΤοσο κομπλεξικος.
Ωπα. Τι ηταν αυτο? Παραθυρακι για το μελλον? Για πες?Για γκαβο μιλησα οχι για ΝΔ
Πια θυσια ρε μαλακα?? Που δεν πληρωνατε την επιστροφη ΦΠΑ και τους προμυθευτες νοσοκομειων για να βγαλετε πλαστο πλεονασμα? αλεξακο παρε κανα χαπι γιατι δεν ξερεις τι λες
Ονειρευεσαι!!! Παρακαλα να παμε σε 3ο μνημονιο με σκληρα μετρα γιατι ΕΑΝ γινει το αντιθετο σας βλεπω παρεα με το ΠΑΣΟΚΩπα. Τι ηταν αυτο? Παραθυρακι για το μελλον? Για πες?
Παντα. Ελπιζω και εσυ το ιδιο...γιατι κατι μου λεει οτι θα τσουξει το κωλαρακι σουΕίσαι ετοιμος να πλερωσεις τους φορους σου αποκι???
Εγω παρακαλαω να επικρατησει η λογικη ωστε να σωθουμε. Δεν εχω συμφερον να διαλυθει η Ελλαδα για να παρει ο Συριζα 3%.Ονειρευεσαι!!! Παρακαλα να παμε σε 3ο μνημονιο με σκληρα μετρα γιατι ΕΑΝ γινει το αντιθετο σας βλεπω παρεα με το ΠΑΣΟΚ
Φαινεται!!!!!!Εγω παρακαλαω να επικρατησει η λογικη ωστε να σωθουμε. Δεν εχω συμφερον να διαλυθει η Ελλαδα για να παρει ο Συριζα 3%.
Ασφαλώς οα αστειεύεσαι.Α και μην ακουσω κανεναν καταστηματαρχη στο κεντρο της Αθηνας να παραπονεθει για τους λαθρομεταναστες.
Σας καθαρισε το κεντρο ο Δενδιας, αχαριστοι, και πηγατε και ψηφισατε Συριζα.
Ψοφος τωρα.
Παντα. Ελπιζω και εσυ το ιδιο...γιατι κατι μου λεει οτι θα τσουξει το κωλαρακι σου
Θες να ξανα πουμε απο που βγηκε το πλεονασμα??????? Προχθες ακουσα οτι δεν ειναι οσο ελεγαν αλλα ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ..!
Σιγα τις παραπλευρες απωλειες!Και η ανεργια 2.000 ανθρωπων.
τα αρχιδια μας θα παρουν ας πανε οπου θελουν
σαν την ελ.χρυσος που κλαψουριζει
πρωτα το περιβαλλον και η ποιοτητα ζωης των κατοικων
Εγω παρακαλαω να επικρατησει η λογικη ωστε να σωθουμε. Δεν εχω συμφερον να διαλυθει η Ελλαδα για να παρει ο Συριζα 3%.
Για το 2014? Ναι για το 2015 εχουμε χρονο ακομα...!Σε θυμαμαι πως εσκουζες με τους φορους των ελ. επαγγελματιων....
Τελος επιτηδευματος θα πλερώσεις αποκι?
Οχι ταριφακο δεν το ξεχασα. Αντε να δουλεψεις 15 ωρες για 30 ευρω και να λες και ευχαριστω στον ΑντωνακηΤο ξεχασε!
Πρωτη φορα Αριστερα!
Πια θυσια ρε μαλακα?? Που δεν πληρωνατε την επιστροφη ΦΠΑ και τους προμυθευτες νοσοκομειων για να βγαλετε πλαστο πλεονασμα? αλεξακο παρε κανα χαπι γιατι δεν ξερεις τι λες
εσκασε μολις τωρα ακυρη εβγαλε το ΣΤΕ την επενδυση στον αστερα της βουλιαγμενης και στο καβουρι για καμπανες και εστιατορια για περιβαλλοντικους λογους
να και κατι θετικο αλλη μια καταστροφικη επενδυση στα σκουπιδια οι τουρκοι και αραβες επενδυτες απειλουν με αποζημιωσεις μεχρι στιγμης θα παρουν τα αρχιδια μας
Αλλα λεει ο αλεξπάλι τις ίδιες μαλακίες άρχισες ?? είπαμε χιλιάδες φορές ότι οι υποχρεώσεις προς τους προμηθευτές έχουν υπολογιστεί για τον υπολογισμό του πρωτογενούς πλεονάσματος… όπως αντίστοιχα και οι φόροι οι οποίοι βεβαιωθήκανε στην χρονιά και δεν έχουν εισπραχθεί ακόμη από τους μπαταχτσήδες…
ρε βλάκα σήμερα στο μαγαζί σου μπαίνουν τρείς πελάτες… ο πρώτος σου αφήνει 100 ευρώ, ο δεύτερος 50 και ο τρίτος αγοράζει με πίστωση 500 ευρώ… έχεις κόστος πχ 300 ευρώ για τα πράγματα που πούλησες και δεν τα πλήρωσε ακόμη…. έχεις έλλειμα ή πλεόνασμα και πόσο ??