Επισκέπτης
My dear Doctor!θα μας πεις ποιοι "παράγουν πλούτο"?
Welcome back!
Πλουτο παραγει ο καθε κακοπληρωμενος. Απλη καπιταλιστικη λογικη, διχως να ειμαι οικονομολογος.
My dear Doctor!θα μας πεις ποιοι "παράγουν πλούτο"?
My dear Doctor!
Welcome back!
Πλουτο παραγει ο καθε κακοπληρωμενος. Απλη καπιταλιστικη λογικη, διχως να ειμαι οικονομολογος.
Ρε θα μας τρελλάνεις εσύ.
Πρώτον εγώ λέω ΝΑΙ να πληρώσουμε τα γαμημένα τα χρέη. Αφού τα κάναμε και αφού έχουμε τον γαμημένο καπιταλισμό ΝΑΙ τα χρωστάμε. Αλλά επίσης εγώ λέω ότι για να γίνει αυτό πρέπει να αηυξηθεί η καταναλωτική δυναμη των Ελλήνων,
για να γίνει αυτό θα πρέπει να αυξηθεί ο όγκος παραγωγής και ο όγκος και η αξία εξαγωγών... και για να αυξηθεί ο όγκος παραγωγής απαιτούνται επενδύσεις... και για να έρθουν επενδύσεις απαιτείται σαφές και ξεκάθαρο νομικό πλαίσιο και το κυριώτερο όχι μαλακίες του τύπου "αντιδρά η τοπική κοινωνία"....
Το πρώτο για να γίνει στην ελλάδα μόνο με ελαφρύτερο νόμισμα και χαμηλότερη φορολογία. Με το ευρω δεν μπορούμε να παράγουμε. Και μάλιστα όλα πρέπει να γίνου θέτοντας όλους τους παράγοντες. Δε θα βγάλει καρκίνο μια περιοχή για να εξάγουν χρυσάφι. Φυσικά και είναι έγκλημα κάτι τέτοιο.
να ξεκινήσει να χρηματοδοτείται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και όχι με δανεια η μικρομεσαία επιχείρηση
τι εννοείς να πάμε πάλι σε καθεστώτα επιδοτήσεων και επενδυτικών νόμων ??... η απάντηση είναι ΝΙΕΤ... ο επιχειρηματικός στίβος είναι συγκεκριμένος και απαιτεί ιδία συμμετοχή... δεν έχεις να βάλεις δεν επιχειρείς... τα τζάμπα λεφτά από τον κρατικό κορβανά πεθάνανε... ας έρθουν οι ξένοι να στήσουν τις επιχειρήσεις...
Αυτό ποιος το λέει;; Η σχολή του σικάγο;; Και οποιος δεν έχει τι θα κάνει θα δουλεύει σαν σκυλί για κάποιο αρχιδάκι;;;; ΣΟβαρολογείς; Όμως οι επιδοτήσεις να δοθούν έτσι όπως πρέπει και όχι όπως τα έδωσαν πασοκ και νουδου. Απλά νέτα σκέτα.
και να κυνηγηθούν ποινικα και πραγματικα τα ποσά που φαγώθηκαν.
το να κυνηγηθούν ποινικά δεν φέρνει χρήμα στον κρατικό κορβανά... το πραγματικά θα αποφέρει ελάχιστα... και τα δύο πρέπει να γίνουν αλλά όχι να είναι αυτοσκοπός διότι δεν λύνουν προβλήματα
ΤΕΛΟΣ μετακύλιση φορολογησης σε πλουσιότερα στρώματα
δηλαδή πόσο να τον πάμε τον φορολογικό συντελεστή ??? (θέλω νούμερο συγκεκριμένο).... και πόσο να πάμε τον συντελεστή φορολόγησης επιχειρήσεων ?? (μήπως να φορολογούμε τον τζίρο καλύτερα καταπώς είπε ο οικονομικός φωστήρας ο Μηλιός ή μήπως το ενεργητικό που λέει ο Μπογιόπουλος)
Μόνο η φορολογία εισοδήματος είναι;;; ΠΟυ και αυτή πρεπει να αλλάξει κυριως για τον μικρομεσαίο επιχειρηματία. Που τα λαμόγια που τα έχουν τα κρύβουν με λογιστικές μεθόδους;; Που έχουν τις αε και δηθεν δε βγάζουν μερισμα; Υπάρχει μια μεγάλη φαρέτρα φόρων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.
Όχι ρε φίλε έχουμε κρίση, η χώρα είναι σε κατάσταση εκτάτου ανάγκης αν θέλεις να ζεις εδώ και έχεις περιουσία από κάποιο ποσο και πάνω όποτε και τον απέκτησες, θα μπει φόρος. Τώρα. Δε θα ψοφάει ο κοσμάκης. Και οι μισθοί να έρθουν σιγά σιγά σε ανθρώπινα πλαίσια το λιγότερο.
Φυσικά και δε μπορώ να σου πω έτσι συντελεστές.
και φορολόγηση ακόμη και περιουσίας που απέκτησαν παλιότερα.
μάλιστα... εφόσον όμως και εσύ πληρώσεις πρόστιμο τότε που σε σταματήσανε με το αμάξι και δεν φορούσες ζώνη αλλά δεν σε γράψανε γιατί δεν ήταν τότε στον ΚΟΚ.....
Άντε καλά ωραίο επιχείρημα
Αλλά οι αδερφές που κυβερνούν δε θα το κάνουν.Και εσύ συμφωνείς με αυτά τα μιάσματα.
εγώ συμφωνώ με τις δικές μου ιδέες και μόνον με αυτές... εγώ ο ίδιος έχω δηλώσει ότι η συγκυβέρνηση ήταν άτολμη και δεν έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει...
ουδεν σχόλιον
Ο πατριωτισμός προσωπικά στα παπάρια μου. Απλά οικονομικά με μαθηματικά δημοτικού σου αναλύω. Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;;;;;;;;
μωρέ καταλαβαίνω ότι τα μαθηματικά σου είναι άλλου αξιωματικού πεδίου... διότι όταν είσαι σε μία κρίση κοιτάς
(1) να μειώσεις τα έξοδα
(2) να αυξήσεις τα έσοδα
(3) να βρείς νέες πηγές εσόδων και πιθανόν δεύτερη και τρίτη δουλειά
(4) να χτυπήσεις την πηγή του κακού
(5) να τιμωρήσεις αυτόν που προκάλεσε τα παραπάνω έξοδα ... με αυτήν την σειρά...
Αν είσαι όμως κράτος το μεγαλύτερο μέλημά σου είναι το βιοτικό επίπεδο των πολιτών σου. Δεν είναι επιχείρηση. Και αυτά που λες μπορούν να γίνουν χωρίς όμως να πεθαίνει κοσμάκης. Και η σειρά είναι κάτι το σχετικό
Οι πουστρογερμανοι πάντως που τιμάνε τα πάντα δε τιμήσανε τα του 40.
όποιος δεν τιμάει την υπογραφή του τον σέρνει ο άλλος στα δικαστήρια... και αυτά αποφασίζουν... ιδου η ρόδος ιδού και το πήδημα...
Μη λες περι γερμανών και τιμιότητας τότε. Και έστω και πάμε στα δικαστήρια. ΠΙστεύεις ότι είναι αμερόληπτα;;;; Ξύπνα καπιταλισμό έχουμε
Το πρώτο για να γίνει στην ελλάδα μόνο με ελαφρύτερο νόμισμα και χαμηλότερη φορολογία. Με το ευρω δεν μπορούμε να παράγουμε. Και μάλιστα όλα πρέπει να γίνου θέτοντας όλους τους παράγοντες. Δε θα βγάλει καρκίνο μια περιοχή για να εξάγουν χρυσάφι. Φυσικά και είναι έγκλημα κάτι τέτοιο.
εδώ σταματάει η συζήτηση μαζί σου....
Μην ανησυχεις μαν, θα τις καρφωνουν ολες ο Μιχαλολιακος και ο Κασιδιαρης απο τη φυλακη κατα ριπας και θα μπολιαζουν την παρακμαζουσα φυλη μας με το Αριο ντι εν εϊ τους.5 υποψήφιοι δημαρχοι Αθηνας και οι 4 πλην Κασιδιαρη λουγκρες και τους ψηφισατε. Καλα το παμε τυποι. Να δουμε σε λιγα χρονια παιδια ποιος θα γενναει :S
Αγαπητε, Κυψελη μετακομισα, το οτι απεχθανομαι τη Ν.Δ. σε καποια θεματα, δε σημαινει οτι θα ξαναψηφισω Χ.Α. (το εκανα το Μαιο του 2012). Αν νομιζεις οτι η Χ.Α. θα λυσει το δημογραφικο τι να σου πω. Οι αρλουμπες περι Αρειας Φυλης ειναι για γελια κρινοντας το σωματοτυπο του Μιχαλολιακου, αλλα και της κορης του. Το αναθεμα με τη Ν.Δ. ειναι οτι εφυγε απο τα νερα της παραδοσιακης Δεξιας που ηταν μεν σκληρη, αλλα δεν ειχε και σχεση με τας ξυρισμενας κεφαλας των ΧΑυγιτων.5 υποψήφιοι δημαρχοι Αθηνας και οι 4 πλην Κασιδιαρη λουγκρες και τους ψηφισατε. Καλα το παμε τυποι. Να δουμε σε λιγα χρονια παιδια ποιος θα γενναει :S
Αγαπητε, Κυψελη μετακομισα, το οτι απεχθανομαι τη Ν.Δ. σε καποια θεματα, δε σημαινει οτι θα ξαναψηφισω Χ.Α. (το εκανα το Μαιο του 2012). Αν νομιζεις οτι η Χ.Α. θα λυσει το δημογραφικο τι να σου πω. Οι αρλουμπες περι Αρειας Φυλης ειναι για γελια κρινοντας το σωματοτυπο του Μιχαλολιακου, αλλα και της κορης του. Το αναθεμα με τη Ν.Δ. ειναι οτι εφυγε απο τα νερα της παραδοσιακης Δεξιας που ηταν μεν σκληρη, αλλα δεν ειχε και σχεση με τας ξυρισμενας κεφαλας των ΧΑυγιτων.
θεματοθέτη γιατί δεν έχεις την ένωση κεντρωων και την εχεις στην ενδειξη ''αλλο'' ???
Παντως θα χαρω ο φιλτατος Γιατρος να γινει κυβερνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι για να τον ψελνω.
Δεν εισαι καλο παιδακι, εγω σου ομιλω ευγενικα, ευχομαι να κυβερνησετε και εσεις λες τετοια λογια?
Θες να κυβερνησει ο ΣΥΡΙΖΑ, ναι ή ΝΙΕΤ που λενε οι κορασιδες της Φυλης?