δεν διαδηλωνεις γιατι απλα δεν αγανακτεις και γιατι πολλυ απλουστερα δεν εχεις προβλημα επιβιωσης
οταν δεν θα εχεις λυση και θα αδυνατεις να πληρωσεις ακομα και για τη σιτιση σου να δεις πως θα τρεχεις για διαδηλωσεις
(1) δεν έχω πρόβλημα επιβίωσης γιατί εργάζομαι
(2) βρίσκω εργασία γιατί έχω τα προσόντα που θέλει η αγορά εργασίας
(3) έχω τα προσόντα γιατί συνεχώς επενδύω στο να αποκτώ νέες δεξιότητες σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
(4) αφιερώνω ένα μέρος του προσωπικού μου χρόνου και ένα μέρος των εισοδημάτων μου για να αποκτήσω τις δεξιότητες αυτές
(5) αρπάζω τις ευκαιρίες και δεν κολώνω να αλλάξω επάγγελμα, τόπο εργασίας, χώρα εργασίας...
(6) είμαι καλός σε αυτό που κάνω και φροντίζω να γίνομαι καλύτερος
(7) φροντίζω πάντα να κρατάω κάτι από αυτά που βγάζω για να αντιμετωπίσω τυχόν δυσκολίες
σου φτάνουν αυτά ??? γιαυτό δεν είχα δεν έχω και δεν θα έχω ποτέ πρόβλημα εργασίας και επιβίωσης ... κάνε κάτι και συ για να μην έχεις...
με τις διαδηλώσεις και το απλωμένο χέρι για επιδόματα δεν γίνεται τίποτε... γιατί θα κρέμεσαι από τα αρχίδια της κάθε κυβέρνησης η οποία με την σειρά της θα κρέμεται από τα δικά μου αρχίδια να της δώσω λεφτά μέσω φόρων... και εγια τον λόγο αυτό οι διαθέσεις της κάθε κυβέρνησης εξαρτώνται από τις διαθέσεις αυτών που πληρώνουν όσο και αν δεν θέλεις να το πιστέψεις...