Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Πες μας με ποιο επιτόκιο δανείζεται το ελληνικό κράτος με το μνημόνιο?
εξαρταται. Ποσοι ειστε?
Πες μας με ποιο επιτόκιο δανείζεται το ελληνικό κράτος με το μνημόνιο?
είπε αυτός στον οποίον παρέθεσες ...
τι θες να κάνουμε δηλαδή ?? αφού έχουν δίκιο....
Ο Χριστοφοράκος που ειναι? γιατι τον κάλυψαν? και μου κανουν εμενα κυρηγματα περι διαφθορας τωρα?
...
Λοιπον, για να τελειωνουμε, η συμφωνια ηταν ΚΑΛΗ (σσ ΑΝ κλεισει, αυριο), η χωρα περασε ξυστα απ' τη Δραχμη, ο Τσιπρας και ο Βαρουφακης βγαινουν αλωβητοι. Οι μονοι που διαμαρτυρονται ειναι πικραμενα στελεχακια (που θεωρουσαν εαυτους στελεχαρες), και παππουδες που θεωρουν οτι ειμαστε υπο Κατοχη.
...
γιατί είναι γερμανός πολίτης ....
Ασχετο: Εσεις που ειρωνευεστε περι "συρματοσχοινου που εκοψε ο Γλεζος με τα δοντια", να υποθεσω πως θεωρειτε οτι η σβαστικα επεσε απο μονη της...?
εξαρταται. Ποσοι ειστε?
έπεσε?? ή μήπως δεν έπεσε και απλά υπεστάλλει λόγω νύκτας ??
Ενώ εσύ το βρίσκεις πιθανό να είχε κόψει το συρματόσχοινο με τα δόντια του δηλαδή;
Δεν πήγαινε να δουλέψει σε κανένα τσίρκο να κάνει τον τύπο που μασάει σίδερα;
Αν ήθελε να είναι κάπως αληθοφανής ας έλεγε τουλάχιστον πως είχε προνοήσει να έχει μια πένσα μαζί του...
Καλά αυτού πες του πως δεν είναι όλοι τόσο παληκάρια να κόβουν το συρματόσχοινο της σημαίας με τα δόντια τους, μέσα στην μαύρη νύχτα όπου η σημαία θα είχε λογικά υποσταλεί.
Κατά τα λοιπά το να λες μαλακίες (που ξέρεις πως δεν μπορούν να ισχύσουν) προεκλογικά για να σε ψηφίσουν τα πρόβατα είναι ανέντιμο, αλλά έτσι είναι η πολιτική!
Το να επιμένεις όμως να τις εφαρμόσεις αφού βγεις στην κυβέρνηση είναι άμετρη ανοησία και οδηγεί σε πολιτική αυτοκτονία, αλλά κυρίως σε συμφορές για την χώρα...
Παν ω στην τρελλα τους ηρθε.Ενώ εσύ το βρίσκεις πιθανό να είχε κόψει το συρματόσχοινο με τα δόντια του δηλαδή;
Αν ήθελε να είναι κάπως αληθοφανής ας έλεγε τουλάχιστον πως είχε προνοήσει να έχει μια πένσα μαζί του...
Ναι δεν εχει οριο η ανοησια ομως εδω μεσα των μερκελιστων αυτο ειναι το προβλημα. Κάθεστε και υποστηριζετε τους Γερμανους εσυ ο σεβαλιε ο αλλος ο τραμουντάνας και μερικοι ακομα.
Η απάντηση ίδια θα είναι.
Πήρα δάνειο με 12% περίπου.
Θέλω να δω αν είμαι θύμα τοκογλύφων σε σχέση με τα επιτόκια που δανείζεται το ελληνικό κράτος μέσω του μνημονίου
Φιλε δεν ειναι μπαλα να υποστηριζεις καποιον, ουτε ειναι παιδικα στην τηλεοραση για να υπαρχει ο καλος και ο κακος. Ειναι λιγο πιο συνθετα τα πραγματα
τι θες να κάνουμε δηλαδή ?? αφού έχουν δίκιο....
Ενώ εσύ το βρίσκεις πιθανό να είχε κόψει το συρματόσχοινο με τα δόντια του δηλαδή;
εγω βλεπω υποστηρικτες των γερμανων εδω μεσα και πανε να μου πέσουν τα μαλλια ευτυχως εχω πολλα λες και οι γερμανοι εγιναν η 4η μεγαλυτερη οικονομια στο κοσμο οντας αγιοι και οχι πατοντας επι πτωμάτων και καποιοι τους υποστηριζουν. Προβατα