Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Αφού δεν σε ενδιαφέρει γιατί απαντάς στο δικό μου ποστ;;;;;;
Είσαι με τα καλά σου;;;;;;
γιατι ετσι μου αρέσει.
Αφού δεν σε ενδιαφέρει γιατί απαντάς στο δικό μου ποστ;;;;;;
Είσαι με τα καλά σου;;;;;;
Μην στενοχωριεσαι τυπε.Τωρα με την νεα συγκυβερνηση,θα κληθει η θεια σου συντομα να εξηγησει και δικαιολογησει τα 12000 και θα φορολογηθει παρ αυτα.Δεν μπορω να συνελθω ακομη.
Μιλωντας για φοροδιαφυγη και φοροαποφυγη
Η μαλακου η θεια μου εκανε εγχειρηση απο μεγαλογιατρο στην καρδια της σε ιδιωτικο νοσοκομειο, πληρωσε τον γιατρο 12.000 ευρω και πηρε αποδειξη 600 ευρω.Εννοειται πληρωσε και το νοσοκομειο κανα 2000 ευρω.
12 χιλιαρικα πεταξαν εκτος Ελλαδας.ουτε φοροι ουτε τιποτα
Πω ρε πουστη μου φραγκα....
Nαι αλλα αν αρχισει ο ενας αρχισει ο αλλος, τοτε η κυβερνηση θα εχει προβλημα.
φιλελευθερο πνευμα![]()
Αν ζεις στην Β. Κορέα έχεις δύο επιλογές:
1. Χώνεσαι στο Κόμμα και κάνεις ζωάρα.
2. Μένεις έξω από το κόμμα και γίνεσαι ο ξενιστής που τρέφει τα παράσιτα του Κόμματος.
Αν κρίνω από το γεγονός ότι είσαι ένστολος που έχει υπηρετήσει μόνο στην Αττική, ξέρουμε τι θα έκανες μπολντάκο
Αριστερός παράδεισος
Τυπε η αληθεια ειναι οτι εισαι λιγο δυσνοητος,αλλα η αληθεια ειναι οτι ολοι οι δεξιοι και φιλελευθεροι του bou πεσανε να σε φανε,Τυχαιο?ε νταξει ειναι 3-4 που απλα έχουν τις ιδιες αποψεις και καθονται ξημεροβραδιαζονται εδω μεσα και βριζονται με οσους έχουν διαφορετικη αποψη ε τι συζητηση να κατσεις να κανεις με αυτους σαν γιδια κανουν οι ανθρωποι ας κανει κανενας που δεν τους ξέρει εγω τους εχω καταλαβει.
Τυπε η αληθεια ειναι οτι εισαι λιγο δυσνοητος,αλλα η αληθεια ειναι οτι ολοι οι δεξιοι και φιλελευθεροι του bou πεσανε να σε φανε,Τυχαιο?
Τυπε δεν μπορεσα να καταλαβω ποιες μερες εισαι Συριζα και ποιες δεν εισαι.αυτοι σε οσους έχουν διαφορετικη αποψη απο αυτους αυτο κανουνε δεν ειναι μονο σε μενα αυτο περιμενεις τωρα εσυ να κανεις σοβαρη συζητηση με κάποιον που δεν έχει μαθει να ακουει αλλα μονο την προπαγανδα του να διαδιδει.
Σε τι ημουν δυσνοητος???
Τυπε δεν μπορεσα να καταλαβω ποιες μερες εισαι Συριζα και ποιες δεν εισαι.
ε ωραια αφου τέτοιος εισαι τι κάθεσαι και κράζεις τους άλλους? δεν ξέρεις που θα υπηρετησω εγω χαζομάρες γράφεις απο κακια και μονο.
βαζω στοιχημα αμα σου εδιναν και σενα μια θεση δυ απο τους πρωτους θα έτρεχες.
Προς το παρόν φροντίζειςνα ΄΄υπηρετείς΄΄ μόνο σε γραφεία της πρωτεύουσας
Εγω ειπα για τη μακρη συγκεκριμενα ομως δεν ειπα για ολους εκει μεσα.
που το ξέρεις ?
Υποστηριζω την κυβερνηση διοτι καθε σωστος έλληνας αυτο θα έκανε. Δεν ειναι ώρα για συγκρουσεις στο εσωτερικο.
Πριν τις εκλογες δεν ημουν ΣΥΡΙΖΑ. Παλια ελεγα οτι ειμαι φιλελευθερος τωρα πλεον καταλαβα οτι ολα αυτα ειναι μλκιες
πρεπει να εισαι με τον σωστο και το δικαιο υπάρχουν πολλοι μλκες και απο την πλευρα των αριστερων αλλα και απο την πλευρα των δεξιων απλα πρεπει να τους διαχωριζεις χωρις να έχεις στο μυαλο σου την προπαγανδα των πολιτικων πεποιθησεων.
Αρα εισαι ενας τυπος που παλια ησουν φιλελευθερος,πριν τις εκλογες δεν ησουν Συριζα,μετα τις εκλογες υποστηριζεις Συριζα που ειναι με το σωστο και το δικαιο.Μαλιστα.Αυτη ειναι ωριμη πολιτικη σκεψη θα ελεγα.Υποστηριζω την κυβερνηση διοτι καθε σωστος έλληνας αυτο θα έκανε. Δεν ειναι ώρα για συγκρουσεις στο εσωτερικο.
Πριν τις εκλογες δεν ημουν ΣΥΡΙΖΑ. Παλια ελεγα οτι ειμαι φιλελευθερος τωρα πλεον καταλαβα οτι ολα αυτα ειναι μλκιες
πρεπει να εισαι με τον σωστο και το δικαιο υπάρχουν πολλοι μλκες και απο την πλευρα των αριστερων αλλα και απο την πλευρα των δεξιων απλα πρεπει να τους διαχωριζεις χωρις να έχεις στο μυαλο σου την προπαγανδα των πολιτικων πεποιθησεων.
Και του λέγαμε φέρε τις εξετάσεις και έλεγε τις έχω κάτω στο αυτοκίνητο.
Επίσης έλεγε σοβαρά ότι τα παπούδια του είναι "σάπια".
Μας ζητούσε βοήθεια για να λύσει μία άσκηση Στατιστικής για την σχολή του και δεν ήξερε καλά - καλά τι είναι η μέση τιμή.
Έχει γράψει μυθιστόρημα 1200 σελίδων το οποίο κάποια στιγμή θα εκδοθεί και θα γίνει διάσημος αλλά κατά βάθος θέλει να γίνει σκηνοθέτης.
Παλια ελεγα οτι ειμαι φιλελευθερος τωρα πλεον καταλαβα οτι ολα αυτα ειναι μλκιες
Εχεις οικογενεια?
Γενικα, κανεις τπτ στη ζωη σου?
Πχ καποια δουλεια?
(ειλικρινης απορια/ δεν κανω πλακα)