alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Ετσι. Οχι "εφαγα γροθια στο μαγουλο" αλλά "εδωσα μαγουλιά στη γροθιά"...και η σφαλιάρα πρέπει να μετονομαστεί με αμυντική γροθιά.
Ετσι. Οχι "εφαγα γροθια στο μαγουλο" αλλά "εδωσα μαγουλιά στη γροθιά"...και η σφαλιάρα πρέπει να μετονομαστεί με αμυντική γροθιά.
Όταν ο λαός δεν θα ‘χει τίποτα πια να φάει, θα φάει τους πλούσιους.![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.
Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος
Ποια Παναριτη?Καλέ μου σύντροφε.
Εγώ είμαι πάντα με αυτόν που εφαρμόζει το Μνημόνιο.
Κάπου θα με χρησιμοποιήσουν και εμένα.
Εδώ έγινε σύμβουλος η Παναρίτη.
Ετσι. Οχι "εφαγα γροθια στο μαγουλο" αλλά "εδωσα μαγουλιά στη γροθιά"...
κωλοτούμπα τύπε;Ρε μπερδεμένοι φιλελεύθεροι, που δε καταλαβαίνετε τα απλά, μη βιάζεστε. Περιμένετε να δείτε τη συμφωνία. Πάλι κωλοτούμπες θα κάνετε μετα;;; Δε βαρεθήκατε;;;; Αν αποδειχθεί ότι στο θέμα του συριζα έχετε δίκαιο θα συμφωνήσω και εγώ. Αλλά περιμένω. Ούτε θετικά γράφω για τη προχθεσινή κοινή δήλωση αοριστολογία ούτε αρνητικά. Φυσικά αυτό δε θα δώσει ποτέ δίκαιο στην σαθρή νεοφιλελεύθερη μπερδεμένη απολιτίκ ιδεολογία σας
Πιάσε μια χωριάτικη.Όταν ο λαός δεν θα ‘χει τίποτα πια να φάει, θα φάει τους πλούσιους.
Ζαν-Ζακ Ρουσσώ
Ποια Παναριτη?
Η βουλευτης επικρατειας του ΠΑΣΟΚ?
Αστειευεσαι.
Πού αξιοποιηθηκε το μνημονιακο αυτο αστερι?
Προφανως θα αναβαπτισθηκε στην αριστερη κολυμβηθρα του Σιλωαμ.
Γι αυτην μιλαμε?
Ποια Παναριτη?
Η βουλευτης επικρατειας του ΠΑΣΟΚ?
Αστειευεσαι.
Πού αξιοποιηθηκε το μνημονιακο αυτο αστερι?
Προφανως θα αναβαπτισθηκε στην αριστερη κολυμβηθρα του Σιλωαμ.
Γι αυτην μιλαμε?
Εγώ μεγάλε κομματόσκυλο δεν είμαι. Ναι προπαγάνδα είναι. Απλά θα φανεί αύριο μεθαύριο αν είναι αληθεια ή ψέματα. Και αν αποδειχτεί ψέματα τότε τα ψωμιά τους απο εμένα είναι τελειωμέναΑ αρα παραδεχεσαι οτι ειναι προπαγανδα?
Α γι αυτην μιλαμε.παρούσα στις διαπραγματεύσεις ως σύμβουλος του Μπαρουφάκη…. ;)
Είναι οξύμωρο να θεωρείς εαυτόν μορφωμένο άνθρωπο και να στηρίζεις νδ ;)Αντιλαμβανομαι την πολύ δυσκολη θέση σου αλλά δεν θα σε πιεσω αλλο.
Εξαλλου μορφωμενοι ανθρωποι ειμαστε και οι δυο, καταλαβαινουμε αμφοτεροι οτι οι εξαγγελιες πριν τις εκλογες ηταν για να περναει η ωρα.
Ευχομαι καλή τύχη σε όσα μπορουν να βελτιωθούν.
Σοβαρα τωρα, γιατι?Εγώ μεγάλε κομματόσκυλο δεν είμαι. Ναι προπαγάνδα είναι. Απλά θα φανεί αύριο μεθαύριο αν είναι αληθεια ή ψέματα. Και αν αποδειχτεί ψέματα τότε τα ψωμιά τους απο εμένα είναι τελειωμένα
Καλο το τρολαρισμα.Είναι οξύμωρο να θεωρείς εαυτόν μορφωμένο άνθρωπο και να στηρίζεις νδ ;)
Φιλικά!!!
Ότι πιάνει ο καθέναςόλοι αυτοί σύμφωνα με κάποιους εδώ μέσα, είναι μπερδεμένοι φιλελεύθεροι.
η κυβέρνηση είναι γρανίτης λέμε. no pasaran.
Ετσι. Οχι "εφαγα γροθια στο μαγουλο" αλλά "εδωσα μαγουλιά στη γροθιά"...
γι αυτό να είσαι έτοιμος... ;)Όταν ο λαός δεν θα ‘χει τίποτα πια να φάει, θα φάει τους πλούσιους.
Ζαν-Ζακ Ρουσσώ
Εσείς ήσαστε σίγουροι για δραχμή. Εγώ αν και θέλω έξοδο απο ευρώ, έγραφα περί σίγουρης συμφωνίας. Το αν αυτό θα συνοδευτεί από κωλοτούμπα συριζα θα φανεί και αναλόγως θα πάρω θέση.κωλοτούμπα τύπε;
από σιγούρια στο περιμένετε να δούμε;
μάζευέ τα από εδώ μέσα μαζί με την πάπια και συ...
![]()
![]()
![]()
Το φυσιολογικο θα ηταν να ηταν αμορφωτος και να στηριζε Συριζα δηλαδη?Είναι οξύμωρο να θεωρείς εαυτόν μορφωμένο άνθρωπο και να στηρίζεις νδ ;)
Φιλικά!!!