gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
συγκλίνω προς το δεύτερο !
Την διαδικασία θα την επιβλέπουν οι Γερμνανοί δηλαδή;
Μπορείς να μας δώσεις μια πηγή περί αυτού;
συγκλίνω προς το δεύτερο !
Όχι πάει να πει ότι θα είμαστε ξύπνιοι αν ξαναψηφίσουμε αυτούς που τα γάμησαν τόσα χρόνια και τώρα μας γαμάνε. Τζιμάνια...Πα να πει τύπε να ψηφίσουμε Σύριζα για να είμαστε ξύπνιοι;
Τα πρώτα τα έχει κόψει και μόνο που συμμετέχει στις διαδικασίες τους εκτρώματος που έχουμε για πολίτευμα. Το 2ο ότι θέλει ας κάνειΤο πολυ-πολύ να κάψει τα αναρχομαρξιστοαυτοεξουστικά και να παραστεί σε γάμο ομοφυλοφίλων στα κουφονήσια ή αλλού .
Θα αλλαξουμε την ευρωπη. Σηκωστε μανικια
Που χρωστάνε όλα τα κράτη;;;Ο Τσίπρας ζει σε άλλον πλανήτη...βλέπω την ομιλία του και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω...
Αυτό που επιμένει και λέει "ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ" γιατί δεν είναι βιώσιμο...δεν μπορεί να γίνει ούτε μια στο τρισεκατομμυριο....ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ !!! ....τα λεφτα αυτα θα πληρωθουνε θελει δεν θελει...τωρα αν πληρωθουνε σε 50 100 200 χρονια...θα πληρωθουνε...
ωραια απαντησε μας τοτε κυριε Τσιπρα....πας και ζητας μεγαλο μερος διαγραφης του χρεους....μια χαρα...και σου απαντανε ΟΧΙ....
τι κανεις σε αυτη την περιπτωση ?
Ολα τα μελη του Συριζα λενε θα διαπραγματευτουμε σκληρα με πυγμη και τον πουτσο κλαιγανε....ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ...
εγω Ν.Δ θα ψηφίσω και να πα να γαμηθεί ο τρόμπας
Mε 7,5 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση
Η πρώτη μετά ΓΑΠ.
Σήμερα το πρωί έκλεισε.
Κουτόφραγκοι και οστρογότθοι δε χρωστάνε;;;;;Σωστά τύπε, θα τους κάνουμε όλους Ελληναράδες!
Καλά αυτοί οι κουτόφραγκοι είναι μαλάκες λέμε! Και δουλεύουν και πληρώνουν τα χρέη τους.
Αλλά αυτά δεν είναι για τον μάγκα τον Έλληνα! Εμείς θέλουμε να πληρωνόμαστε χωρίς να δουλεύουμε και να παίρνουμε δανεικά κι αγύριστα. Μας τα χρωστάνε ρε παιδί μου...
καλό ....μας εκανες και γελασαμε
Κουτόφραγκοι και οστρογότθοι δε χρωστάνε;;;;;
Και αφού είναι τέτοιοι τότε γιατί θεωρούνται γενικότερα γραφικότητες τα περί πολεμικών αποζημιώσεων;;;
Ναι και όντως οι έλληνες δε δουλεύουνε. Απλά πληρώνονται με βάση μισθούς γερμανίας για μία ώρα και δουλευουν 10 κάθε μέρα.
Και εγώ θέλω να τα πληρώσουμε αφού τα πήραμε. Αλλά με τον τρόπο που προσπαθεί ο πρώην αλλά και μέλλοντας όπως φαίνεται pizza boy δεν γίνεται
Πουστιές τύπε, μην δίνεις σημασία.
Κουτόφραγκοι και οστρογότθοι δε χρωστάνε;;;;;
Και αφού είναι τέτοιοι τότε γιατί θεωρούνται γενικότερα γραφικότητες τα περί πολεμικών αποζημιώσεων;;;
Ναι και όντως οι έλληνες δε δουλεύουνε. Απλά πληρώνονται με βάση μισθούς γερμανίας για μία ώρα και δουλευουν 10 κάθε μέρα.
Και εγώ θέλω να τα πληρώσουμε αφού τα πήραμε. Αλλά με τον τρόπο που προσπαθεί ο πρώην αλλά και μέλλοντας όπως φαίνεται pizza boy δεν γίνεται
Δεν πρόλαβα.φιλε εχεις φαει ποτε pizza pepperoni απο τα χερια του αντωνακη ? θα γλυφεις τα δαχτυλα σου !
Τις πολεμικές αποζημιώσεις τις απεμπολήσαμε ως κράτος στις αρχές της δεκαετίας του 1950 ως προαπαιτούμενο για να πάρουμε την βοήθεια του σχεδίου Μάρσαλ.
Ο Αμερικάνος που τότε μας χάριζε (δεν μας δάνειζε!) κι εμάς και στους Γερμανούς (και στους Τούρκους) ήθελε να κάνει τα κουμάντα του και να ξέρει πόσα θα δώσει σε ποιον και ποιος θα ζητήσει από ποιον.
Τώρα, 65 χρόνια μετά, ο καθένας μπορεί να βγαίνει και να λέει ότι παπαριά γουστάρει, πως ενδεχομένως δεν έπρεπε να το δεχθούμε αυτό ως προαπαιτούμενο, να μην δεχόμαστε την βοήθεια τότε που ήταν άμεση και στο χέρι και να περιμέναμε αν και πότε η Γερμανία θα είχε περίσσευμα για να διεκδικήσουμε το χρεός μας...
O αμερικάνος δε μας άφησε να διεξάγουμε εκλογές ανιστόρητε. Και εμείς συμφωνήσαμε να μην απαιτήσουμε τις αποζημιώσεις μέχρι να επανενωθεί η γερμανία. Εκτός αν γνωρίζεις κάτι άλλο νομίζω ότι επανενώθηκε.Τις πολεμικές αποζημιώσεις τις απεμπολήσαμε ως κράτος στις αρχές της δεκαετίας του 1950 ως προαπαιτούμενο για να πάρουμε την βοήθεια του σχεδίου Μάρσαλ.
Ο Αμερικάνος που τότε μας χάριζε (δεν μας δάνειζε!) κι εμάς και στους Γερμανούς (και στους Τούρκους) ήθελε να κάνει τα κουμάντα του και να ξέρει πόσα θα δώσει σε ποιον και ποιος θα ζητήσει από ποιον.
Τώρα, 65 χρόνια μετά, ο καθένας μπορεί να βγαίνει και να λέει ότι παπαριά γουστάρει, πως ενδεχομένως δεν έπρεπε να το δεχθούμε αυτό ως προαπαιτούμενο, να μην δεχόμαστε την βοήθεια τότε που ήταν άμεση και στο χέρι και να περιμέναμε αν και πότε η Γερμανία θα είχε περίσσευμα για να διεκδικήσουμε το χρεός μας...
Βρε Γιανεβάν, δεν διεκδίκησε αποζημιώσεις από τη Γερμανία ,η Ελλάδα το 1950
και υπέγραψε με την Γερμανία συμφωνία να μην τις διεκδικήσει;
O αμερικάνος δε μας άφησε να διεξάγουμε εκλογές ανιστόρητε.