House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Mια χαρά έκαναν.Τι τουμπίτσα ρε φίλε ... οι τύποι ανέτρεψαν το σύνολο των βασικών προεκλογικών τους δεσμεύσεων μέσα σε 2 βδομάδες ...
Mια χαρά έκαναν.Τι τουμπίτσα ρε φίλε ... οι τύποι ανέτρεψαν το σύνολο των βασικών προεκλογικών τους δεσμεύσεων μέσα σε 2 βδομάδες ...
Και τελικα δεν έγινε αρα επεσαν εξω αυτο σου λεω φοβηθηκαν υπερβολικα θα μου πεις με αυτα που ελεγαν οι συριζαιοι λογικο αλλα το πιο λογικο ειναι να ξέρεις οτι ο άλλος θα υποχωρησει γιατι η καταστροφη θα ειναι πολυ μεγαλη.
υπαρχει προβλημα επικοινωνιακο.
Σου λεω παιξανε 50-60% GREXIT και οι αγορες το αφομοιωσαν. Δε το φοβουνται πια, πως αλλιως να στο πω. Για πλακα τη τραβανε τη σκανδαλη πια, η ζημια (εκτος Ελλαδας) ειναι διαχειρισιμη
κι εσυ και καλα επεσες απο τα σύννεφα .30 χρονια τι ψηφιζες?
τυπε κανενας δεν ψηφιζε ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ
τωρα πως βγαινανε......μαλλον...
ψηφιζαν.....τα δεντρα
Τα κλωνάρια.τυπε κανενας δεν ψηφιζε ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ
ψηφιζαν.....τα δεντρα
αφου το λεει με τοση σιγουρια μελος του bou ετσι θα ειναι,
Σόιμπλε:
«Θεωρώ πολύ δύσκολο να εξηγήσει η Ελληνική κυβέρνηση το πρόγραμμα που υπέγραψε στους ψηφοφόρους που την επέλεξαν» δήλωσε ο Σόιμπλε στους δημοσιογράφους.
«Όσο η Ελλάδα δεν ολοκληρώνει το υπάρχον πρόγραμμα δεν θα πάρει καμία νέα χρηματοδότηση. Καμία!» δήλωσε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup.
Ο κ. Σόιμπλε σχολίασε: «Θεωρώ πολύ δύσκολο να εξηγήσει η Ελληνική κυβέρνηση το πρόγραμμα που υπέγραψε στους ψηφοφόρους που την επέλεξαν» και πρόσθεσε ότι ο έλληνας υπουργός οικονομικών ήταν απομονωμένος στην συνεδρίαση του Eurogroup.
τυπε κανενας δεν ψηφιζε ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ
ψηφιζαν.....τα δεντρα
υπαρχει προβλημα επικοινωνιακο.
Σου λεω παιξανε 50-60% GREXIT και οι αγορες το αφομοιωσαν. Δε το φοβουνται πια, πως αλλιως να στο πω. Για πλακα τη τραβανε τη σκανδαλη πια, η ζημια (εκτος Ελλαδας) ειναι διαχειρισιμη
Tρία πραγματα επισείει ο Βαρουφακης.Και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το τι παπαριές λέει ο Μπαρουφάκης ...
Tρία πραγματα επισείει ο Βαρουφακης.
Οτι δεν θα αυξηθει ο ΦΠΑ στα νησια, δεν θα μειωθουν οι συνταξεις και δεν απαιτειται πλεονασμα 4% αλλά 1,5%.
Αν αυτα ειναι αρκετα, οκ. Τι να πω? Ας απαντησουν οι συριζαιοι.
Εγω επιχαιρω παντως, γιατι το μνημονιο συνεχιζεται.
Και για να μην λεμε μαλακιες, "μνημονιο" ειναι ο νομος 4093/2012. Καταργηθηκε και δεν το εμαθα?
Κατά τα αλλα η τρόικα εγινε "θεσμοί", το μνημονιο "συμβολαιο αναπτυξης και ανακαμψης".
Και τελικα κανενας δεν ξερει τι θα γινει μετα το τετραμηνο.
Εγω παντως χαιρομαι για την προφανη κωλοτουμπα. Σωθηκαμε απο την καταστροφη.
Tρία πραγματα επισείει ο Βαρουφακης.
Οτι δεν θα αυξηθει ο ΦΠΑ στα νησια, δεν θα μειωθουν οι συνταξεις και δεν απαιτειται πλεονασμα 4% αλλά 1,5%.
Αν αυτα ειναι αρκετα, οκ. Τι να πω? Ας απαντησουν οι συριζαιοι.
Εγω επιχαιρω παντως, γιατι το μνημονιο συνεχιζεται.
Και για να μην λεμε μαλακιες, "μνημονιο" ειναι ο νομος 4093/2012. Καταργηθηκε και δεν το εμαθα?
Κατά τα αλλα η τρόικα εγινε "θεσμοί", το μνημονιο "συμβολαιο αναπτυξης και ανακαμψης".
Και τελικα κανενας δεν ξερει τι θα γινει μετα το τετραμηνο.
Εγω παντως χαιρομαι για την προφανη κωλοτουμπα. Σωθηκαμε απο την καταστροφη.
Πλάκα κάνεις? Φυσικα. Δεν παιζουν με αυτα.χαχαχα εσυ βασικα ειχες χεστει πανω σου νομιζες οτι θα βγουμε εκτος ευρω
Ζησε με αυτο το ονειρο εσυ..!Πλάκα κάνεις? Φυσικα. Δεν παιζουν με αυτα.
Ευτυχως κωλοτουμπιασαμε.
Ειδικά τον Γιωργάκη το 2009 εγώ δεν έχω συναντήσει άνθρωπο που να τον ψήφισε, νοθεία έπαιξε φίλε :S
Μα θα χάσουν τα λεφτα που χρωσταει η Ελλάδα καλα οσοι ελεγαν για GREXIT δεν ηξεραν τι τους γινεται. ΦΔαντασου ρε φιλε εγω που δεν εχω πληροφοριες και το πέτυχα ποσο μαλλον αυτοι οι αναλυτες και καλα. Για να φοβασαι σημαινει οτι δεν ξέρεις τι θα παιξει αρα δεν ξερεις τι γινεται
Πλάκα κάνεις? Φυσικα. Δεν παιζουν με αυτα.
Ευτυχως κωλοτουμπιασαμε.