john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
από τις τρύπες σας βγαίνετε όλες μαζί;βρε ραμολιμέντο!!!!..........πάλι εδω?...........μονο... ... :-!!!
κάνε και κανα........ να συνέλθεις............
από τις τρύπες σας βγαίνετε όλες μαζί;βρε ραμολιμέντο!!!!..........πάλι εδω?...........μονο... ... :-!!!
κάνε και κανα........ να συνέλθεις............
ασχημε και αγαμητεεπειδή εσύ είσαι μαλάκας όπως και κάτι άλλοι δεν πάει να πει πως εγώ διαλέγω στρατόπεδο πανίβλακα... άιντε στο legola τώρα να σε στραπονιασει!
τι να κλασεις μωρηαπό τις τρύπες σας βγαίνετε όλες μαζί;
Φυστιξ δε μιλας καλα,δε τα εξηγεις ωραια ....επειδή εσύ είσαι μαλάκας όπως και κάτι άλλοι δεν πάει να πει πως εγώ διαλέγω στρατόπεδο πανίβλακα... άιντε στο legola τώρα να σε στραπονιασει!
Και ποιοι είναι οι επικαιροποιημένοι στόχοι ακριβώς;;;;Πω πω ρε φιλε, μανια να τη κολλησες την αφισα "ο ΣΥΡΙΖΑ το σκισε το μνημονιο". Ξεκολλα τωρα.
Το μνημονιο εχει α στοχους. Οι στοχοι αυτοι, στην πορεια, εχουν αλλαξει. ΠΧ το ποσο απο αποκρατικοποιησεις που ζηταει το μνημονιο ποτε δε το πιασαμε. Τους στοχους για μειωση προσωπικου απο το δημοσιο ποτε τους πλησιασαμε. Οποτε αυτοι και αλλοι στοχοι αναθεωρουνται στην πορεια. Κανεις δε μπορει να "εφαρμοσει" το μνημονιο κατα γραμμα σημερα, ανοιξε δες τι στοχους εχει για το 2015.
Οι Ευρωπαιοι θελουν δεσμευσεις απο την Ελλαδα για τους επικαιροποιημενους στοχους, η Ελλαδα παει μεσω της ασαφειας να κατευνασει τον Λαφαζανη και να μη πει λεξη αποκρατικοποιησεις κλπ.
ΥΓ Το μαγικο εργο του Λαφαζανη ξεκινησε by the way ... μιας και τον εφερε η κουβεντα
"Το πρώτο, αφορά στο επίδομα βάρδιας. Πρόκειται για ένα επίδομα που λαμβάνουν όσοι υπάλληλοι της ΔΕΗ εργάζονται με «κυλιόμενο ωράριο», δεν έχουν δηλαδή σταθερή βάρδια. Αυτοί παίρνουν ένα επίδομα («εναλλασσόμενης φυλακής»), που, ανάλογα με την μισθοδοτική τους κλίμακα μπορεί να φτάνει και τα 1000 ευρώ / μήνα. Με την προηγούμενη συλλογική σύμβαση (2012) είχε αποφασιστεί να μην το λαμβάνουν οι συνδικαλιστές που κάνουν χρήση συνδικαλιστικής άδειας, παρά μόνο αν είχαν φυσική παρουσία. Με τη συλλογική σύμβαση που παρουσιάζει σήμερα το newpost, οι συνδικαλιστές, όχι μόνο θα λαμβάνουν το επίδομα αυτό ακόμη κι αν δεν εμφανίζονται στη δουλειά τους, αλλά θα πάρουν και αναδρομικά τα επιδόματα «εναλλασσόμενης φυλακής» των τελευταίων τριών ετών που έχασαν με την τελευταία συλλογική σύμβαση!"
Ζητω οι συνδικαλ(η)στες!! Ζητω τα επιδοματα
Λες να πετάξουμε έξω τους γερμανούς;;;;παντως με λιγα λογια η κομισιον ειπε ναι και το βερολινο οχι ετσι?
Και ποιοι είναι οι επικαιροποιημένοι στόχοι ακριβώς;;;;
προσεχε τι ακους.....παντως με λιγα λογια η κομισιον ειπε ναι και το βερολινο οχι ετσι?
οπερ μεθερμηνευομενονλιγο υπομονη ακομα μαστορια...μετα θα σφιξουν τα γαλατα ωραια...ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑ!
τυπε κ ξηρα τροφη μη ξεχασεις, κανα μακαρονι κλπ, ξερεις εσυ
Που το πας;;;θα σου αντιστρεψω την ερωτηση, τι πρωτογενες πλεονασμα προβλεπει το μνημονιο 2 για το 2015?
( )
Πλάκα κάνεις τώρα; Δηλαδή τι στον πούτσο νομίζουμε ότι είναι η κυβέρνηση; Καμία μάγισσα που με το ραβδάκι της θα τ αλλάξει όλα σε λιγότερο από ένα μήνα; 5 χρόνια ΝΔΠΑΣΟΚοπούτανα γάμησαν τον κοινωνικό ιστό και περιμένουμε από τη νέα κυβέρνηση σε 3 βδομάδες ν έχει αλλάξει τα πάντα;
και αυτο το ακουσα.Και αμεσως μετα η λεζαντα ελεγε οτι η ιταλια εξεταζει το χειροτερο σεναριο(GREXIT)προσεχε τι ακους.....
αμαρτησαμε κατα των πολιτων της ελλαδας,πορτογαλιας,ιρλανδιας... Γιουνκερ πριν λιγο
Kαι εγω αυτη την εντυπωση εχω τυπε,μας εχουν γραμμενους ολοι στα παπαρια τους και απλα λενε στο Σοϊμπλε που ειναι ο πιο αδιστακτος να κανει τον Μπαμπουλα,ενω αυτοι να το παιζουν διαλακτικοι για να φανει και καλα οτι δεν φταιει στο συνολο της η ΕΕ για οτι γινει...και αυτο το ακουσα.Και αμεσως μετα η λεζαντα ελεγε οτι η ιταλια εξεταζει το χειροτερο σεναριο(GREXIT)
Την σταση των γερμανων δεν μπορω να εξηγησω.
Εννοω μην κανει η κομισιον την καλη και βαλαν την γερμανια να βγαλει το φιδι λεγοντας το οχι.
χαχαχαχαχαχ ελα ρε μαρκο τι χιουμορ που εχεις ρε τυπεΈρχεται και Καθαρή Δευτέρατσυριζαίοιτύποι... έχει χαρταετούς και δεν πρέπει να πετάνε χαμηλά τα ελικόπτερα...
τι ειναι το παραξενο?????Kαι εγω αυτη την εντυπωση εχω τυπε,μας εχουν γραμμενους ολοι στα παπαρια τους και απλα λενε στο Σοϊμπλε που ειναι ο πιο αδιστακτος να κανει τον Μπαμπουλα,ενω αυτοι να το παιζουν διαλακτικοι για να φανει και καλα οτι δεν φταιει στο συνολο της η ΕΕ για οτι γινει...
Good Cop -Bad Cop που λενε