KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.954
- Πόντοι
- 6.166
Η πιο σωστη τοποθετηση των πραγματων απο τον Νικολα
Αυτό ακριβώςεκτός αν κάνεις λοβοτομή στον πληθυσμό...
H τοποθετηση αυτη ηταν πριν ή μετά την κλανιά on air?Η πιο σωστη τοποθετηση των πραγματων απο τον Νικολα
Δηλαδη οποιος βριζει, καταγγελλει, απαξιωνει την συνομιλητρια και τη συντροφο του, κλάνει σε ζωντανη μεταδοση, ειναι κατα την αποψη σου παραδειγμα προς μιμηση. Ποσων ετων εισαι, 10?η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι ακόμα και ένας τύπος που κλάνει σε λάιβ συνέντευξη περιγράφει σωστά την Δημοκρατία μας....
και εις ανώτερα το επόμενο θύμα ποιο θα είναι??? το κκε ή ο βελόπουλος? θα δείξει ανάλογα και με το πως θα εξελιχθούν τα τέμπη...
εγώ προτείνω στο όνομα της εθνικής ασφάλειας να μπορεί να κατέβει μόνο η νδ στις ευρωεκλογές
Τη ΝΔ ευνοεί ο αποκλεισμος των Σπαρτιατων? Σοβαρα τωρα?και εις ανώτερα το επόμενο θύμα ποιο θα είναι??? το κκε ή ο βελόπουλος?
ΌχιΔηλαδη οποιος βριζει, καταγγελλει, απαξιωνει την συνομιλητρια και τη συντροφο του, κλάνει σε ζωντανη μεταδοση, ειναι κατα την αποψη σου παραδειγμα προς μιμηση. Ποσων ετων εισαι, 10?
Περισσότερο τον Βελόπουλο αλλά στα παπάρια της της νδΤη ΝΔ ευνοεί ο αποκλεισμος των Σπαρτιατων? Σοβαρα τωρα?
H κλανια του Καρβελα δεν με πειραξε θα φαει την μποχα η παρουσιαστρια αλλα ο βοθρος που λεγεται βουλη ναι με πειραζει η βρωμα της ενοχλει δεκα εκατομμυρια Ελληνες και το ιδιο το εθνοςH τοποθετηση αυτη ηταν πριν ή μετά την κλανιά on air?
Kανένα δικιο δεν εχει.Όχι
εκεί φτάσαμε...να έχει αυτός δίκιο και να περιγράφει την σκατένια κατάσταση που ζούμε
ξεροχύσαμε με Δημοκρατία τον τελευταίο καιρό
Ε να την καταργησουμε τυπε τη βουλη αφου σε πειραζειH κλανια του Καρβελα δεν με πειραξε θα φαει την μποχα η παρουσιαστρια αλλα ο βοθρος που λεγεται βουλη ναι με πειραζει η βρωμα της ενοχλει δεκα εκατομμυρια Ελληνες και το ιδιο το εθνος
Πρώτον εχω διαφωνησει εδω και καιρο με το μοιρασμα των εδρων, αλλά ας αποφασισει το εκλογοδικειο γι αυτο.Περισσότερο τον Βελόπουλο αλλά στα παπάρια της της νδ
Δεν θα πάρει έδρες???? 6 διάβασα...
και μάλιστα διάβασα ότι τώρα θα έχει και περισσότερες νομοθετικές ελευθερίες...να αλλάξει το σύνταγμα και τα σχετικά...άσε ρε πονηρέ...
Είναι δυνατόν σε μια Δημοκρατική χώρα να τους αφήνουν να κατέβουν για να τους ψηφίσει ο κόσμος
και μετά να μοιράσουν τις ψήφους του κόσμου σε άλλα κώματα???
Μετά από 1 χρόνο βέβαια όλως τυχαίος τώρα που έρχονται ευρωεκλογές και τα τέμπη καίνε σα τηγάνι
τύπε εχει ανοιξει νήμα διπλα ενα δυνατο τεμάχιο. ασε τα πολιτικά και κανε σκασια να γινει ωπαΠρώτον εχω διαφωνησει εδω και καιρο με το μοιρασμα των εδρων, αλλά ας αποφασισει το εκλογοδικειο γι αυτο.
Δευτερον, ποιος χεστηκε ποσες εδρες θα παρει και για ποιο Συνταγμα μιλας? Καμία σχεση.
Το θεμα ειναι οτι τωρα στις ευρωεκλογες παει καρφι για δευτερο κομμα ο βελοπουλος.
Χαιρεσαι?
Όχι λάθος κάνειςKανένα δικιο δεν εχει.
Το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου ειναι να ισοπεδωνεις τα παντα, να λες οτι ολα ειναι σκατα και να καταγγελλεις με περισπούδαστο υφος.
Αλλά αυτα υποτιθεται οτι πειθουν κατι χαζούς μονο. Εκει κατατασσεις τον εαυτο σου?
Και κοψτε καπου αυτη τη μαλακια με τη δημοκρατια, γιατι πολλά τα θεωρειτε δεδομενα σημερα για την "σκατένια" δημοκρατια που καταγγελει ο χαζο-καρβελας ενω καποτε δεν ηταν.
Ούτε χαίρομαι ούτε λυπάμαιΠρώτον εχω διαφωνησει εδω και καιρο με το μοιρασμα των εδρων, αλλά ας αποφασισει το εκλογοδικειο γι αυτο.
Δευτερον, ποιος χεστηκε ποσες εδρες θα παρει και για ποιο Συνταγμα μιλας? Καμία σχεση.
Το θεμα ειναι οτι τωρα στις ευρωεκλογες παει καρφι για δευτερο κομμα ο βελοπουλος.
Χαιρεσαι?
Mακαρι .Απο την κυνοβουλευτικη διδακτορια προτιμω αυτη που προτεινεις μπραβο ωραιοςΕ να την καταργησουμε τυπε τη βουλη αφου σε πειραζει
Να φερουμε κανεναν συνταγματαρχη να σε κυβερναει, και οταν γκρινιαζεις μετα να σου ριχνει και μια κλανιά στη μουρη και να σου λεει "εσενα δεν σου βρωμαγε η βουλη?"
Eισαι αφελης?Η δική μου απορία είναι αν ο Ανδρουλάκης εκμεταλλευτεί την απόφαση και πάει να μάθει γιατί τον παρακολουθουσαν. Κι αν το δημοσιοποιήσει αυτό που θα μάθει.
Σε κάθε περίπτωση ξέρει και χωρίς να πάει...Η δική μου απορία είναι αν ο Ανδρουλάκης εκμεταλλευτεί την απόφαση και πάει να μάθει γιατί τον παρακολουθουσαν. Κι αν το δημοσιοποιήσει αυτό που θα μάθει.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάει στην ΑΔΑΕ για την εξέταση της αίτησής του.Eισαι αφελης?
Στ' αληθεια πιστευεις οτι δεν ξερει ηδη γιατι?