Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
Εμενα με αποστομωσαν, δεν εχω πλεον μουτρα. Φευγω. Κλαψ.
δε χάνεις και πολλά
Εμενα με αποστομωσαν, δεν εχω πλεον μουτρα. Φευγω. Κλαψ.
Έχεις δίκιο, αναβάλλεται το άδειασμα μέχρι νεωτερας αν και τα κωλοπαιδα δεν πλησιάζουν πολύ πολύ αλλά που καιροί για έξοδα, πλακατζήδες, έρχεται και το νέο φορολογικό, ΔΕΗ, θα είναι βαρύς χειμώνας λέει ο Λάκης, ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.Τυπάρα μπαρόκ την βλέπω με φύλλα αλλά χειμώνας είναι
Καλύτερα μην την αδειάσεις για να μην πετάξει κανένα κωλόπαιδο καμιά πέτρα και σου ραγίσει κανένα πλακάκι και μετά τρέχεις!
Εύγε! Ξεροχύνουμε όλοι
εγγυηση ειδικα για πρόγευμα πριν το μαζεμαΤα σουβλακια του Σουβλατζη της 13 στη Πανορμου λενε τιποτα;
μιλάμε για τρελό σόου να χτυπάνε μέιλ όλη νύχταΜα εκεί ήταν το ωραίο ρε 'σύ, στους διαγωνισμούς του στέκα που ήταν αδέκαστος αλλά ξαφνικά 2-3 ώρες πριν τη λήξη των ζευγαριών που έμπαιναν οι λίγοι και καλοί φίλοι του και από 130 ψήφους σύνολο μετά από μια εβδομάδα στο τέλος είχαμε γύρω στους 1890 ψηφοφόρους
Δώσε νικ πατέρα και παιδιών ή αλλιώς σώπασε για πάντα.μιλάμε για τρελό σόου να χτυπάνε μέιλ όλη νύχτα
σε άλλο άσχετο νήμα τυπάρας (συμπαθής) κάνει διάλογο και φυσικά συμφωνεί με τους άλλους τρείς λογαριασμούς του
Βέβαια, μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις που κάποια από τα Ντολυ νικ διαφωνούν με τα υπόλοιπα. Αλλά εκεί ούτε ο Φρόυντ κατάφερε να κάνει κάτι.μιλάμε για τρελό σόου να χτυπάνε μέιλ όλη νύχτα
σε άλλο άσχετο νήμα τυπάρας (συμπαθής) κάνει διάλογο και φυσικά συμφωνεί με τους άλλους τρείς λογαριασμούς του
Οχι, Ισπανία δεν θελει να παει.ο άλεξ θα πάρει τις γυναίκες του την πλούσια και το μοντέλο και ζήσουν όλοι παρέα στην βαρκελώνη
η βαρκελώνη δεν είναι ακριβώς ισπανία, μοιάζει με βορειοκεντρική ευρώπη + ζεστή θάλασσα = μοναδικόΟχι, Ισπανία δεν θελει να παει.
Την ψηνω να ερθει Ελλαδα γιατι δεν ξερω αν με σηκωνει το κλιμα στην Κολομβια, πολυ διαφορετικος τροπος ζωης.
Διαδρομιστή δικηγόρε, τόσα χρόνια ψήσιμο...θα γίνει η μοσχάρα σου well done προς το καμένο και δεν θα τρώγεται...Οχι, Ισπανία δεν θελει να παει.
Την ψηνω να ερθει Ελλαδα γιατι δεν ξερω αν με σηκωνει το κλιμα στην Κολομβια, πολυ διαφορετικος τροπος ζωης.
το νού σου καψερέ μη σε στήσει όπως η άλλη στα κατεψυγμέναΟχι, Ισπανία δεν θελει να παει.
τύπε τον εβαλε κυριολεκτικά στον πάγο η ντρηχοτο νού σου καψερέ μη σε στήσει όπως η άλλη στα κατεψυγμένα
Δεν παίρνει τίτλο με αυτό ;;;τύπε τον εβαλε κυριολεκτικά στον πάγο η ντρηχο
Βαρκελώνη, ατελείωτοι ρομαντικοί περιπάτοι για πιρφορους.η βαρκελώνη δεν είναι ακριβώς ισπανία, μοιάζει με βορειοκεντρική ευρώπη + ζεστή θάλασσα = μοναδικό
η βαρκελώνη δεν είναι ακριβώς ισπανία, μοιάζει με βορειοκεντρική ευρώπη + ζεστή θάλασσα = μοναδικό
Η νδ ειναι η συνέχεια των μνημονιων,φοροσεισπρακτικα μετρα και εξοντωση των ασθενεστερων.Ακόμη δεν έχει αρχίσει το τζέρτζελο με τα πολιτικά.
Φαντάσου
1)φορολογικό για επαγγελματίες
2)λογαριασμοί δεη από 1/1/2024 .... όπως του 2022
3) φορολογικά βάρη που έχει τάξει η ΝΔ ΣΕ ΙΧ>15ετίας για να αναγκάσει κατόχους να τα αποσύρουν
4)φορολογικά βάρη σε κλειστά ακίνητα που έταξε ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΙΣΘΩΣΟΥΝ ........
Ούτε ζεσταματάκι δεν έχει γίνει ακόμη.
Ενδιάμεσα θα έχει και εκλογές σε κάμποσες ευρωπαίκες χώρες ... με ενδιαφέροντα αποτελέσματα .....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ιατρικά φόρουμ γράφουν .... από γενάρη οι υπουργικές αποφάσεις ... για ιατρεία ιατρών ΕΣΥ !!!!
Θα έχει φάση λες ;
ΟΛΟΙ ΜΑΣ.Χωρίς να θέλω να σας διαταράξω τη φασάρα σας, να πω ότι απολαμβάνω την επιστροφή Ζαν.
Διαβάζω με ζέση κάθε του λέξη και δηλώνω μεγάλος φαν.
Χωρίς να θέλω να σας διαταράξω τη φασάρα σας, να πω ότι απολαμβάνω την επιστροφή Ζαν.
Διαβάζω με ζέση κάθε του λέξη και δηλώνω μεγάλος φαν.
Δεν συμφωνώ με τον τύπο ούτε στο αν ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή, αλλά ομολογουμένως είναι το αλατοπίπερο του σάιτ.Εγώ διαβάζοντας τύπους σαν το Ζαν , κατανοώ τον εαυτό μου και την ιστορία μου. Ανέκαθεν τα πήγαινα καλά με αριστερούς,
παρόλο που δεν θαέλεγες τόσο ... αριστερό ...
Προβληματικοί ήταν πάντα τα μικροστατικά λιγούρια της της ΝΔ, πειναλαίοι τύποι , με ψευδαισθήσεις μεγαλείου,
αν και κατά βάθος είχαν πάντα γνώση του πόσο σκουπίδια και τελευταίοι είναι .
Προσπαθούν όμως να μειώσουν άλλους , μπας και ξεχάσουν για λίγο τα χάλια τους.
Μόνιμα δυστυχισμένοι .... μόνιμα ξεφτίλες ......
δεν έχουν τίποτε δικό τους να καμαρώσουν .....
Προσπαθούν να μειώσουν τα πάντα όλα των άλλων ..........