Στο εχω γράψει από το πρώτο ποστ καραγκιοζάκο. Οταν ήρθες να μας πεις το ποίημα.Όλα καλά λοιπόν! Ζήτω η ΝΔ. Μας έπεισες.
Ας το ξαναγράψω.
Το ίδιο σκατά είστε και οι δύο.
Στο εχω γράψει από το πρώτο ποστ καραγκιοζάκο. Οταν ήρθες να μας πεις το ποίημα.Όλα καλά λοιπόν! Ζήτω η ΝΔ. Μας έπεισες.
Στο εχω γράψει από το πρώτο ποστ καραγκιοζάκο. Οταν ήρθες να μας πεις το ποίημα.
Ας το ξαναγράψω.
Ναι αλλά όλα καλά τα βρίσκεις με τη ΝΔούλα.Στο εχω γράψει από το πρώτο ποστ καραγκιοζάκο. Οταν ήρθες να μας πεις το ποίημα.
Ας το ξαναγράψω.
δεν αγαπάς την ειρήνη νίπλη...θες να σου κλεισω μια πλατεια με δροσιτσα κατα το βράδυ να παιξει κανα ραντεβου θανάτου ;
Σε βολευει στα νότια ; Μην τρεχουμε κιολας
...άσε που μέχρι να πάτε θα έχετε πάθει αφυδάτωση.Ναι αλλά όλα καλά τα βρίσκεις με τη ΝΔούλα.
Μάλλον εσύ θα ξέρεις καλύτερα από τους πρέσβεις και αξιωματικούς σου που μιλάνε για διπλωματικές αποτυχίες.
Σε πιστεύω φίλε. Άκυρο το ραντεβού θανάτου
Εντάξει, εισαι τέρμα ηλίθιος. Σου λέω και σου ξαναλέω τα ίδια σκατά είστε και οι δύο, εσύ καταλαβαίνεις όλα καλά τα βρίσκω με τη ΝΔ.Ναι αλλά όλα καλά τα βρίσκεις με τη ΝΔούλα.
Μάλλον εσύ θα ξέρεις καλύτερα από τους πρέσβεις και αξιωματικούς σου που μιλάνε για διπλωματικές αποτυχίες.
Σε πιστεύω φίλε. Άκυρο το ραντεβού θανάτου
Είμαι σίγουρος ότι το έχει ήδη στήσει ο άτιμος.δεν αγαπάς την ειρήνη νίπλη...
make peace, not war
μεγάλη σουπιά...Είμαι σίγουρος ότι το έχει ήδη στήσει ο άτιμος.
Δες είναι έτσι τύπε. Δεν έχεις μελετήσει ιστορία.Νομίζω η καυτή πατάτα θα πέσει στον Κούλη ....θα γίνει το μακεδονικό του όπως του Τσίπρα ....
Ναι τυπε Πιπα, του εκανε τα μουτρα κρεαςΡε τέρας εξυπνάδας μας παρέθεσες τις μπούρδες που βρίσκεις στο δίκτυο. Εγώ σου έγραψα γεγονότα. Ο Τσίπρας απάντησε στον Ερντογαν και με λόγια και με πράξεις. Σημασία έχουν οι πραξεισ. Τα εχετε κάνει σκατα. Άντε δρόμο τώρα γαλάζια κουραδα με τις δήθεν πατριωτικές σου κορώνες.
Ο resp είναι "γαλαζιος"?Ρε βλήμα το ερευνητικό το πήρε ο αέρας και επιπλέον εμείς πλατσουρίζαμε για να κάνουμε θόρυβο και να μην μπορούν να κάνουν έρευνες στο Αιγαίο μας. Ο Τσίπρας και ο Αποστολάκης τουλάχιστον έδωσαν εντολή στη φρεγάτα και τους έκοψαν τα καλώδια.
Θα μου πεις τώρα γαλάζια κουράδα τίποτα για την Αγιά Σοφιά που έγινε τζαμί μετά από 86 χρόνια; Για τα Στενά που έγιναν Τουρκικά, το Αιγαίο που έγινε Τουρκετζίαν, η Κύπρος που δεν έχει όνομα πλέον, για τις τουρκικεσ ψαρόβαρκες που ψαρεύουν στις ακτές σου, για τα δικαιώματα που έδωσες στους Ιταλούς να ψαρεύουν στις δικές σου ακτές; Μάλλον θα φταίει κάνας Συριζαίος υπάλληλος και ο Τσίπρας φυσικά.
Χαιρετιζω την αποφαση του πρωθυπουργου.Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης - Στη θέση του ο Γιάννης Οικονόμου
Προσωπικούς λόγους επικαλείται για την παραίτησή του ο έως τώρα υπουργός Προστασίας του Πολίτη - Ο Γιάννης Βρούτσης πάει στο υπουργείο Αθλητισμούwww.skai.gr
Τον έστειλε αδιάβαστο ο Μητσοτάκης!
Κατάφερε να χτυπήσει το ρεκόρ μαλακίας μέσα σε μια μέρα, μια με την κατάργηση της πανεπιστημιακής αστυνομίας και μια με την ίδρυση έφιππης αστυνομίας.Χαιρετιζω την αποφαση του πρωθυπουργου.
Ενα μηνα υπουργος προ-πο, ενα μηνα μαλακιες. Σπιτι σου συμπατριωτη μου.
Αλέκο λίγα τα λόγια σου για τον υπουργό της καρδιάς μας..Χαιρετιζω την αποφαση του πρωθυπουργου.
Ενα μηνα υπουργος προ-πο, ενα μηνα μαλακιες. Σπιτι σου συμπατριωτη μου.