papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.564
- Πόντοι
- 27.261
δεν ειναι.
απλα περυσι ηταν χωρις το 2 και ξανασκασε φετος.
δεν ειναι.
Α ειναι γνωστος μαλακας..! Εβαλε avatar τον Κουλη για ξεκαρφωμα.δεν ειναι.
απλα περυσι ηταν χωρις το 2 και ξανασκασε φετος.
δεν τον εχω ψαχουλεψει... ακομα, δεν εχω αποψη.Α ειναι γνωστος μαλακας..! Εβαλε avatar τον Κουλη για ξεκαρφωμα.
Κοίτα εμένα μου φέρνει προς πιεξουλα ίσως κ μπαρμα. Ειδικά με τέτοιο αβαταρ.δεν τον εχω ψαχουλεψει... ακομα, δεν εχω αποψη.
το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ειχε "κολλημα" με γουαϊν.
καμια σχεση, γκαραντι.Κοίτα εμένα μου φέρνει προς πιεξουλα ίσως κ μπαρμα. Ειδικά με τέτοιο αβαταρ.
Από το μακρινό 2022 μάλλον....!καλα, απο ποτε ειναι αυτη η φωτογραφια ?
καλα, απο ποτε ειναι αυτη η φωτογραφια ?πεφτω απ τα συννεφα!!!
Έλενα εσύ;Από το μακρινό 2022 μάλλον....!
Ανόητε δεν την ανέβασα εγώ την φώτο απλά την σχολίασα. Χαχαχα ε ρε το έχουν χάσει μερικοί. @papaphilips πες κ εσύ!Έλενα εσύ;
H Ακρίτα ανεβάζει συνέχεια μία φωτογραφία του Πλεύρη με τον Κασιδιάρη - Law & Order
Η καυστική ανάρτηση της δημοσιογράφου προς τους «κεντρώους ψηφοφόρους της ΝΔ»lawandorder.gr
Τι να ακούσουμε ρε τύπε, τα μαστουρωμένα μαμούχαλα των γηπέδων;Και, επειδή έχουμε φτάσει σε σημείο παρακμής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, ουρλιάζουν και τα στάδια πια: https://www.sdna.gr/podosfairo/1008209_sf-paok-episima-sas-haraktirizoyme-ehthroys-mas
Ακούστε τα.
Σαίνι είσαι μαλάκα.
Γλύφεις χρόνια τον κώλο του παπαφίλιψ;Ανόητε δεν την ανέβασα εγώ την φώτο απλά την σχολίασα. Χαχαχα ε ρε το έχουν χάσει μερικοί. @papaphilips πες κ εσύ!
Είπα ότι την ανέβασες εσύ;Ανόητε δεν την ανέβασα εγώ την φώτο απλά την σχολίασα. Χαχαχα ε ρε το έχουν χάσει μερικοί. @papaphilips πες κ εσύ!
Κάτσε να πάρω σοβαρά την γνώμη ανθρώπων που επειδή ο πρόεδρος τους πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη (συνιδιοκτησία με την Ξάνθη) κάνανε πορείες και βγάζανε ανακοινώσεις ότι θα χωρίσουμε την χώρα στα δύο και ότι σε περίπτωση επιστράτευσης δεν θα πάρουνε φύλλα πορείας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το αθηναϊκό κράτος. Μιλάμε για τους βασιλιάδες των ουγκανων. Οι ίδιοι άνθρωποι που λίγες μέρες μετά την δολοφονία από συνοπαδους τους του 19χρονου Άλκη (την δεύτερη δολοφονία τα τελευταία χρόνια) σήκωσαν εμετικό πανό που έγραφε "λευτεριά στα αδέρφια" εννοώντας τους δολοφόνους του Άλκη.Και, επειδή έχουμε φτάσει σε σημείο παρακμής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, ουρλιάζουν και τα στάδια πια: https://www.sdna.gr/podosfairo/1008209_sf-paok-episima-sas-haraktirizoyme-ehthroys-mas
Ακούστε τα.
Ναι ρε βλάκα προφανώς και ήξερα και ο καθένας θα ήξερε. Πρώτη μούρη ο κασιδιαρης σε όλα τα site εκτός του ΣΚΑΪ. ΕΑΝ διάβαζες λίγο περισσότερο θα το ήξερες.Είπα ότι την ανέβασες εσύ;
Απλά εσύ ήξερες πολύ καλά ότι η φωτογραφία ήταν από το 2022 τρομάρα σου. Ήθελες να ειρωνευτεις κιόλας
Έτσι ζήτα και την συμπαράσταση από τον φίλο σου γιατί μόνος σου δεν ...
Μάγκες τα ναρκωτικά με ρεγουλα...
βγες εξω δαντη, πανε για κανα κινκυ ποτακι παραλια.Ναι ρε βλάκα προφανώς και ήξερα και ο καθένας θα ήξερε. Πρώτη μούρη ο κασιδιαρης σε όλα τα site εκτός του ΣΚΑΪ. ΕΑΝ διάβαζες λίγο περισσότερο θα το ήξερες.
Καμία συμπαράσταση...απλά ο @papaphilips έχει ταλέντο στην αντιμετώπιση κλώνων και τρολ.