Έχεις τελειώσει το πολύ λύκειο;εχω 2 μερες να μπω στο νημα, ποιο ποιηματακι λες τωρα οταν σε βριζουν μικροφωνικε πισωγλεντη;
Πολύ αμφιβάλλω
Οι υποτιμήσεις και βρισιές σου είναι επιπέδου κάτω του Λυκείου
Έχεις τελειώσει το πολύ λύκειο;εχω 2 μερες να μπω στο νημα, ποιο ποιηματακι λες τωρα οταν σε βριζουν μικροφωνικε πισωγλεντη;
Δεν μπορει να γινει αυτο. Θα ειναι αντισυνταγματικο.Οι πληροφορίες λένε ότι η κυβέρνηση σκέφτεται τι θα κάνει με την προσωπική διαφορά
Εξήγησέ μου να καταλάβω τι ακριβώς θα είναι αντισυνταγματικόΔεν μπορει να γινει αυτο. Θα ειναι αντισυνταγματικο.
Ρε μαλακα αυτιστικε ποσο θρασος εχεις να μιλας για λυκεια εσυ που για να γραψεις ενα κειμενο σε ενα πουτανοσαι πρεπει να το υπαγορεψεις σε συσκευη με μικροφωνο....αντε τραβα στο ιδρυμα σου να παρεις τη θεραπεια σου!!!Οι πληροφορίες λένε ότι η κυβέρνηση σκέφτεται τι θα κάνει με την προσωπική διαφορά
Οι προβληματισμοί μου φαίνεται ότι έχουν γίνει προβληματισμοί της κυβέρνησης
Αποκλειστικό: Συντάξεις χωρίς προσωπική διαφορά το 2023 - Ποιοι μηδενίζουν με την αύξηση και ποιοι μένουν με υπόλοιπο [πίνακας]
Συντάξεις: Σενάρια για κούρεμα, συμψηφισμό με αναδρομικά, πάγωμα ή και κατάργηση της προσωπικής διαφοράς που λαμβάνουν στη...eleftherostypos.gr
Στα αρχιδια μας βαλε και τη μανικα στη κωλαρα σου.....Νέα φθηνότερη τιμή βενζίνης στην έξοδο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 1.899
Δεν θα έβαζα από το φθηνότερο άλλα λέω για την τάση
Κοπρολαλία μου όλοι κοιτάμε την ευκολία μαςΡε μαλακα αυτιστικε ποσο θρασος εχεις να μιλας για λυκεια εσυ που για να γραψεις ενα κειμενο σε ενα πουτανοσαι πρεπει να το υπαγορεψεις σε συσκευη με μικροφωνο....αντε τραβα στο ιδρυμα σου να παρεις τη θεραπεια σου!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στα αρχιδια μας βαλε και τη μανικα στη κωλαρα σου.....
Δεν πας τίποτα διακοπές τον αυγουστο να παρουν φρέσκο αέρα τα μυαλά σου να ησυχάσουμε κι εμείς...
Πωπω αυτιστικε εισαι τερμα ηλιθιος ετσι;Κοπρολαλία μου όλοι κοιτάμε την ευκολία μας
Λέτε ότι γράφω σεντόνια
Είναι αρκετά πιο γρήγορο να υπαγορεύω στο ενσωματωμένο μικρόφωνο του κινητού παρά να τα γράφω
Και αν εννοείς ότι δεν ξέρουν ορθογραφία επειδή το μικρόφωνο δεν τα καταλαβαίνει όλα τα διορθώνω
Η ερώτηση παραμένει έχεις βγάλει λύκειο;
Έχεις σχέση με την ψυχιατρική σαν ασθενής είσαι γιατρός
Υ.γ
Σου αφήνω το σαν ασθενής είσαι γιατρός
Γιατί αυτό έγραψε το τηλέφωνο με την υπαγόρευση στο μικρόφωνο
Είπα η σαν γιατρός
Και έγραψε είσαι γιατρός
Επί του θέματος εσύ να βάζεις ακριβή βενζίνη
Να μη συγκρίνεις
Τόσο σου κόφτει
Βγαλε κι αυτου δικα του παλια μηνυματα κτηνιατρε, θα του κανεις τα μουτρα κρεαςΡε μαλακα αυτιστικε ποσο θρασος εχεις να μιλας για λυκεια εσυ που για να γραψεις ενα κειμενο σε ενα πουτανοσαι πρεπει να το υπαγορεψεις σε συσκευη με μικροφωνο....αντε τραβα στο ιδρυμα σου να παρεις τη θεραπεια σου!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στα αρχιδια μας βαλε και τη μανικα στη κωλαρα σου.....
Κοπρολαλία μου πάλι βρίζειςΠωπω αυτιστικε εισαι τερμα ηλιθιος ετσι;
Αυτιστικε μαλακα ολα αυτα τα εμαθες απο το μικροφωνο σου;Κοπρολαλία μου πάλι βρίζεις
Και επειδή δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να ξέρουνε τι σημαίνει κοπρολαλίας
Δηλαδή την αρρώστια να βρίζει κάποιος εξηγώ
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το σύνδρομο Τουρέτ είναι μόνο οι βρισιές που ξεφεύγουν από τους ασθενείς παρά τη θέληση τους. Η κοπρολαλία όμως όπως ονομάζεται, αφορά μόνο το 20% με 30% των ασθενών, όπως δηλώνει η Κίρστεν Μίλερ-Βαλ, Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Ανοβέρου. Ποιος είναι πάντως ο λόγος που στους ασθενείς ξεφεύγουν βρισιές και όχι λέξεις όπως γάλα, ψωμί, σκύλος, δεν είναι σαφές.
Για τον εαυτό σου έχεις βρει γιατί ηεπιστημών λέει ότι δεν είναι σαφές;
Εσενα γαμαω αυτη τη περιοδο πουστικη κιθαρα.....Βγαλε κι αυτου δικα του παλια μηνυματα κτηνιατρε, θα του κανεις τα μουτρα κρεας
Τραγιδοβοσκε
Αυτιστικε μαλακα ολα αυτα τα εμαθες απο το μικροφωνο
Επειδή εσύ που δεν έχεις επιχειρήματα σε συμφέρει αυτό αλλά 20 μηνύματα ο ένας να λέει στον άλλον διάφορα και να ξεχάσουν την ουσία
Και για να μην γράφω σεντόνια θα γράψω 4 μηνύματα με το καθένα από ένα επιχείρημα
Και φυσικά αν σε οποιοδήποτε μήνυμα απαντήσεις υβριστικά χωρίς επιχείρημα κοπρολαλίας είσαι
Και είτε με μικρόφωνο είτε χωρίς πάλι κοπρολαλία θα είσαι
Ωχ Παναγία μουΓεωργιάδης: «Έβαλαν νοθευμένη βενζίνη στο υπουργικό μου όχημα» (vid)
Θύμα της νοθευμένης βενζίνης έπεσε και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.www.fosonline.gr
Καταπιε τα φλοκια του Πακιστανου γαμια σου και μετα μιλα τερατομορφη χοντροκουραδα....Τελικά θα μας πεις ρε ψυχάκια πόσες φορές στον ακούμπησε ο αυτιστικός όταν ήσασταν στον ίδιο θάλαμο στο Μαρκομιχελάκειο;
Πρωτα πες μας μουνοπανο ποσες φορες εφαγες πορτα σε μπουρδελα γιατι φρικαρε η πουτανα με την ασχημια σου.....Λέγε ρε παρανοϊκέ, πόσες φορές σου γράσαρε τη ροδέλα ο αυτιστικός ενώ ήσουν δεμένος στο κρεβάτι;