Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.104
- Πόντοι
- 3.656
Τύπε...να είσαι σίγουρος ότι η δικαιοσύνη επηρεάζεται...το θέμα είναι σε πιο βαθμό..και για ποιο σκοπό. Όλοι αυτοί που λες...είναι μια από τα ίδια...τους σέρνουν στα δικαστήρια για να ευχαριστηθεί ο κόσμος..και οι περισσότεροι ως δια μαγείας μετά...καταλληγουν σπίτι τους...Και εγώ είμαι δυσαρεστημένος που η δικαιοσύνη παρά την πρόταση του εισαγγελέα και του ανακριτή δεν έστειλε τον παπαγγελόπουλο και πλήρως για την υπόθεση νοβάρτις στο ειδικό δικαστήριο
Και είμαι δυσαρεστημένος γιατί ο βιαστής είναι έξω
Όμως και στις δύο περιπτώσεις δεν έχει σημασία αν είμαι δυσαρεστημένος ή όχι η δικαιοσύνη κρίνει και όχι εμείς
Και αποφάσεις δικαιοσύνης πρέπει να γίνονται σεβαστές
Επειδή δεν είμαι νομικός δεν ξέρω αν έχει κανείς δικαίωμα να κάνει έφεση στην αναστολή της ποινής
Γιατί παραδείγματος χάρη η ΔΟυρου που αθωώθηκε για τη Μάνδρα έγινε έφεση από τον εισαγγελέα
και θα ξαναδικαστεί χωρίς αυτό να σημαίνει την ενοχή της
Άλλο αυτά και άλλο ότι η δικαιοσύνη επηρεάστηκε από τον Μητσοτάκη η από την κυβέρνηση
Αν μπορούσε να επηρεάσουν θα επηρέαζαν την απόφαση για τον παπαγγελόπουλο
Αυτό θα τον συνέφερε πολιτικά
Η Δούρου είναι ένα ακόμα μεγάλο παράδειγμα...έκαψε τον κόσμο ζωντανό...κρυβόταν 2-3 μέρες..και τελικά κάπως αθωώθηκε...
Εμένα ξέρεις τι με νευριάζει..και με απογοητεύει κιόλας...συζητάμε περισσότερο για το αν έβαλε το χέρι του ο Μητσοτάκης η όχι...και όχι για το ίδιο το γεγονός..δηλαδή ότι βγήκε στο δρόμο ένας βιαστής παιδιών...
δηλαδή για τα γαλάζια τρολλ εδώ...αν ο Μητσοτάκης δεν έβαλε το χέρι του..όλα καλά..αρκεί να μην λερώθηκαν οι άριστοι..εμετός ρε παιδιά