Σαλατα γαμησου μωρη βιολα ΖαιαΕλα παρε το μπουλο τωρα..!
ΕΙσαι Β κατηγοριας μαλακας εσυ,
Εσυ εισαι μαλακας τσου λου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΣαλταΣαλατα γαμησου μωρη βιολα Ζαια
Σαλατα γαμησου μωρη βιολα ΖαιαΕλα παρε το μπουλο τωρα..!
ΣαλταΣαλατα γαμησου μωρη βιολα Ζαια
Σαλατα γαμησου μωρη βιολα Ζαια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σαλτα
Τελικα εισαι οντως τρολ
Πως εβγαλε ?
Εστω οτι δινει 100 ευρω και τα 99 επιστρεφουν λογω φορου,παλι δεν εχει "γραψει¨" μειν ενα?
Πόσα βασικά προϊόντα αυξήθηκαν λόγο καύσιμων?
Δεν εισπράττει περισσότερο ΦΠΑ?
Το Supermarket δεν αυξηθηκαν τα προιοντα λογο ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ????? Σε αυτα δεν συμπεριλαμβανεται +24% φπα?
Το ταξι δεν αυξηθηκε το κομιστρο? Στην αυξηση αυτη δεν συμπεριλαμβανεται +24% φπα?
Εαν κατι δεν καταλαβαινεις δεν ειναι αναγκη να απαντας.
Ελα παρε το μπουλο τωρα..!
E αφου τα εισπρατει πισω πως να μην ειναι πρωτη στην Ευρωπη. Χαχαχχααχ
Τι μαλακας εισαι. Αναρωτιεσαι γιατι σε βριζουν μετα...!
Ρε βρωμιαρηΣε πήρε ο πόνος για τη φτωχοποίηση των Ελλήνων ρε ρωσόδουλο φερέφωνο.
Τυπε μηνας μπαινει,μηνας βγαινειΤίποτα δεν σου αρέσει όταν μειώνονται πράγματα ναι αλλά θα πάρει πίσω το ΦΠΑ
Όταν δίνει πολλά κυβέρνηση πρώτη στην Ευρώπη ναι αλλά τα χει πάρει
Και βρίζεις γενικώς όχι μόνο εμένα
Αφού έβρισες λοιπόν δες όλες τις δημοσκοπήσεις που συνολικά τις έχω του Μαΐου
Αναλυτικότερα:
*Στην έρευνα της Pulse για τον Σκάι (12/5), η δύναμη της ΝΔ με αναγωγή επί των εγκύρων υπολογίζεται στο 32,5%, του ΣΥΡΙΖΑ στο 24%, και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο 14,5%. Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 39%, έναντι του Αλέξη Τσίπρα με 26%, διατηρώντας αναλλοίωτο το προβάδισμά του.
*Στη δημοσκόπηση της GPO για την εφημερίδα «Τα Νέα» (21/5), το κυβερνών κόμμα εμφανίζει άνοδο κατά 1,3 μονάδων, αυξάνοντας τη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ στις 8,9 ποσοστιαίες μονάδες. Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 32,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23,2% και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 11,8%. Στην αξιολόγηση των πολιτικών αρχηγών, το ποσοστό του Κυριάκου Μητσοτάκη αυξάνεται και καταγράφεται στο 44,8% έναντι 30,1%, του Αλ. Τσίπρα, προσεγγίζοντας ξανά τη μεταξύ τους απόσταση στις 15 μονάδες.
*Σε μέτρηση της Opinion Poll για την εφημερίδα tomanifesto (17/5), η ΝΔ συγκεντρώνει 31,3% (+1,2% σε σχέση με την έρευνα Απριλίου), ο ΣΥΡΙΖΑ 21,8% (+0,6%) και το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ 12,7% (+0,1%). Στη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πρώτος με θετικές απόψεις 47,8% ενώ ο Αλ. Τσίπρας καταγράφεται τρίτος, με 30,9% μετά τον Ν. Ανδρουλάκη. Ο κ. Μητσοτάκης θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός από το 38,5% έναντι 18% του Αλ. Τσίπρα, πετυχαίνοντας υπερδιπλάσια βελτίωση του ποσοστού του σε σύγκριση με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.
*Στην έρευνα της Marc για τον ΑΝΤ1 (24/5), η ψαλίδα της διαφοράς ανάμεσα στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ φθάνει στις 9,9 ποσοστιαίες μονάδες. Το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει 32% (από 31,7% στην προηγούμενη μέτρηση), αξιωματική αντιπολίτευση 22,1% (από 22,6%), το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 13,2% (από 13,3%). Σαφές και άνετο είναι και το προβάδισμα που διατηρεί στη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον οποίο οι θετικές γνώμες φθάνουν στο 48,7%, δεύτερος είναι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης με 38,1% και τρίτος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με 30,5%.
*Από τα ευρήματα, τέλος, έρευνας της Metron Analysis για το Mega (25/5) προκύπτει ότι στην εκτίμηση ψήφου η δύναμη της ΝΔ ανέρχεται στο ποσοστό 36,1%, του ΣΥΡΙΖΑ στο 25,7% και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που έχει κάμψη στην πρόθεση ψήφου, στο 15%. Μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποσπά ποσοστό 34% ως προς την καταλληλότητα για πρωθυπουργός, αφήνοντας πολύ πίσω, στο 16%, τον Αλέξη Τσίπρα.
Και της alco περίπου 9% και της εφημερίδα συντακτών 6%
Όλοι μα όλοι πληρώνονται από το Μητσοτάκη έτσι δεν είναι;
Πανέξυπνε μορφωμένε υπέροχε με τα σωστά επιχειρήματα
Κανείς δεν μπορεί να σε αντικρούσει φίλε
Αν τολμήσει ξέρεις αλλάζεις θέμα και βρίζεις
Υ.Γ κάθε φορά που βρίσκεις θα σου δημοσιεύω ένα θέμα ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ και υπέρ της Νέας Δημοκρατίας συνέχισε
Οτι και να σου πει κανεις εσυ βαζεις δημοσκοπησεις.Τίποτα δεν σου αρέσει όταν μειώνονται πράγματα ναι αλλά θα πάρει πίσω το ΦΠΑ
Όταν δίνει πολλά κυβέρνηση πρώτη στην Ευρώπη ναι αλλά τα χει πάρει
Η δημοσκόπηση ήταν επειδή έβρισεςΟτι και να σου πει κανεις εσυ βαζεις δημοσκοπησεις.
Σε τσουζει η αληθεια? Οτι ολο αυτο ειναι μια κοροιδια οπως να μην επωφεληθουν οι πλούσιοι
Δεν υπαρχει κατι αλλο να σου πει καποιος εκτος απο κραξιμο.
Δε σου πα εγω οτι δε θα απαντούσες?Πως θα πολεμήσει ρε χρυσαύγουλο; Θα πετάει σαΐτες από το παράθυρο του κελιού του;
Βάλε μου εσύ ένα post δικό σου που έχεις πει υπέρ της κυβέρνησης και κατά του ΣΥΡΙΖΑΗ δημοσκόπηση ήταν επειδή έβρισες
Εκτός από βρισιές έχεις πει διάφορα
Ότι γράφω σεντόνια
Ότι δεν διαβάζεις αναλύσεις μου
Άλλο τι απαντάς σε συντριπτική πλειοψηφία αυτών
Επίσης να σου υπενθυμίσω ότι αρκετές φορές εγώ έχω γράψει εναντίον της κυβέρνησης η σταθμίζοντας πράγματα
Π.χ στην δημοσκόπηση της prorata γράφω και τα θετικά για την κυβέρνηση και τα αρνητικά
Η πλειοψηφία από σας παίρνει στοιχεία και γράφει μόνο ότι τη βολεύει και όχι όλα
Αυτό βέβαια συμβαίνει και με μερικούς από τη δικιά μας πλευρά
Ένα παράδειγμα το δικό μου post 310540
Χθες είναι κατά της κυβέρνησης και όχι υπέρ
Βάλε μου εσύ ένα post δικό σου που έχεις πει υπέρ της κυβέρνησης και κατά του ΣΥΡΙΖΑ
Δεν νομίζω ότι θα βρεις κατι
Υ.Γ περιμένω απάντηση για τη δήλωση του γκουτιέρες του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ
Ότι η ακρίβεια είναι μεγαλύτερη στη γενιά μας
Βρίσε κι αυτόν
Η τα παίρνει από το Μητσοτάκη
Ή δεν ξέρει τι λέει
Αbacus, skai. Εγγυηση στις δημοσκοπησεις και την ενημερωση ..Οτι και να σου πει κανεις εσυ βαζεις δημοσκοπησεις.
Τα εχουμε ξανα πει αλλα εσυ εκει εισαι στοκος.Η δημοσκόπηση ήταν επειδή έβρισες
Ότι γράφω σεντόνια
Επίσης να σου υπενθυμίσω ότι αρκετές φορές εγώ έχω γράψει εναντίον της κυβέρνησης η σταθμίζοντας πράγματα
Π.χ στην δημοσκόπηση της prorata γράφω και τα θετικά για την κυβέρνηση και τα αρνητικά
Η πλειοψηφία από σας παίρνει στοιχεία και γράφει μόνο ότι τη βολεύει και όχι όλα
Βάλε μου εσύ ένα post δικό σου που έχεις πει υπέρ της κυβέρνησης και κατά του ΣΥΡΙΖΑ
Υ.Γ περιμένω απάντηση για τη δήλωση του γκουτιέρες του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ
Ότι έχουμε τώρα την μεγαλύτερη αύξηση κόστους στη γενιά μας
Βρίσε κι αυτόν
Ή δεν ξέρει τι λέει
Οπως σου ελεγα τυπεΗ δημοσκόπηση ήταν επειδή έβρισες
Ότι γράφω σεντόνια
Ότι έχουμε τώρα την μεγαλύτερη αύξηση κόστους στη γενιά μας
Βρίσε κι αυτόν
Ή δεν ξέρει τι λέει
το βλαμμενο τουιταρειΟπως σου ελεγα τυπε
ειναι πολυ ζαιο-μαλακας
Μην ασχολεισαι
Σοσιαλισμος τυπς,σοσιαλισμοςΜιλά για φροντισήρια ο κρετίνος που έχει στείλει τα παιδιά του στη Σχολή Χιλλ με 16 χιλιάρικα δίδακτρα το χρόνο.
Οι ά(χ)ριστοι ήρθαν για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του Τσίπρα και τελικά αρχίδια.Για πολλοστή φορά
Η πλειοψηφία του κόσμου είναι δυσαρεστημένη
Όταν τη ρωτάς όμως ο Τσίπρας θα τα καταφερνεκαλύτερα παίρνεις ένα μεγάλο όχι